1-review برای نسخه 360 هستش.
2-بازی برای PC کامل نیست و تعداد مراحل محدودی داره.در واقع به نوعی DEMO یا نسخه آزمایشی هستش.
3-بازی 24 اکتبر میاد.تو videogamer.com یه شمارش معکوس گذاشته.میتونید برید ببینید.
1-review برای نسخه 360 هستش.
2-بازی برای PC کامل نیست و تعداد مراحل محدودی داره.در واقع به نوعی DEMO یا نسخه آزمایشی هستش.
3-بازی 24 اکتبر میاد.تو videogamer.com یه شمارش معکوس گذاشته.میتونید برید ببینید.
من از يكي پرسيدم گفت فردا ، پس فردا مياد ، يعني اين دمو هست و مشكل داره؟
این پشتیبانی تکین به من گفت فوله ! من هر چی گفتم چطور ممکنه 1 دی وی دی باشه گفت فوله .. دیال آپ هم هستم نتونستم زیاد بگردم دنبال تاریخ ..
ماشاا... گیم اسپات هم سرورش چقدر مسخره است اصلا لود نمیشه درست !
انگار این بازی که به حجم 3.8 گیگ است نسخه دمو می باشد از آنجایی که فضای مورد نیاز برای نصب این بازی 12 گیگ اعلام شده پس باید حداقل 2 تا dvd باشد پس به حجم 3.8 گیگ امکان ندارد
کد:
Drive Space 12 GB of free spaceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن نسخه xbox به حجم Size: 6.76 GB
Release Name: Far.Cry.2.USA.XBOX360
است و map editor نداره ولی نسخه پی سی داره پس مقداری هم باید به خاطر مپ ادیتور زیادتر باشد پس می شود تیجه گرفت که حداقل باید 2 تا dvd باشد
Last edited by vitamin2002; 22-10-2008 at 00:24.
بازی 21 اکتبر یعنی دیروز در امریکا برای PC و دو کنسول ریلیز شده در اروپا 24 اکتبر ریلیز میشه حجم بازی هم خیلی زیاد نیست ظاهرا 3.6 گیگه فقط برای نسخه تک زبانه خوب نسخه های چند زبانه یه 1-2 گیگ احتمالا حجمشون بیشتر میشه . بازی دمو یا چیزی هم که نداره بعید میدونم نسخه ای که در اینترنت هست مشکل دار باشه ولی خوب حجم بازی خیلی کمتر از اون چیزیه که همه فکر میکردن در هر صورت تا کرک بازی نیاد نمیشه نظر قطعی رو داد .
IGN هم نسخه XBOX360 بازی رو Review کرده امتیاز 8.4 رو داده که خیلی هم جالب نیست من خودم پیشبینیم 9 - 9.5 بود . یکمی از A.I بازی شاکی بوده و کلا Gameplay و چند تا چیز دیگه . کلا چیزی که باید بگم اینه که شاید بازی از اون حدی که همه انتظار داشتن یه پله پایین تر بوده .
Last edited by milky way; 22-10-2008 at 20:16.
یه خبر خوب به همه اینکه گرافیک بازی از نظر سنگینی اصلا در حد Crysis نیست و سبکتره به طوری که با یک کارت تکی (حالا ممکنه کارت خیلی خفن) شما میتونید بازی رو در حداکثر گرافیک و رزولوشن (یعنی در رزولوشن 2560x1600 و AF در 16x و تمامی جزئیات در VeryHigh) در یک فریم ریت کاملا قابل بازی , بازی کنید ولی این اتفاقیه که هیچ وقت در Crysis نمیفته در Crysis شما برای بازی کردن در حداکثر گرافیک باید از تکنولوژی های چند کارتی حتما استفاده کنید و یه کارت هرچند قویترین , توانایی رفع نیاز بازی رو نداره . حداکثر فریم ریت هم در بازی با GTX280 بدست میاد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 22-10-2008 at 00:49.
دمش گرم 4850 میانگین توی این رزولوشن 31 فرم میده اگه توی رزولوشن 1152 بزارم که کولاک میکنه ...
واقعا موتور گرافیکیش کرای انجین رو می خوره
این بازی عرضه شد...تو سایت تکین گذاشته
ولی مثل این که کرک نشده
میگن کرکش مثل کرک بازی alone in the dark هست و باید کانکت بشی تا تائیدیه بگیری
ولی اینطوری که فعلا نمی تونیم تائیدیه بگیریم
لینک کرک بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه اسیر شدیما ای بابا 360 خدا بیامورزت !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)