راستی چرا پاندا و PC-Cillin تو لیست نیستن؟
راستی چرا پاندا و PC-Cillin تو لیست نیستن؟
آنتی ویروس کسپرسکی واقعا عالیه!!!
Bitdefender هم بعد از کسپرسکی!!
بعد از اون هم Nod32!!
و بعد از اونها هم Norton و بعدش هم Avira هست!!
البته اگه وقت قدرت واست مهم هست از AntiVirusKit و یا TrustPort استفاده کن!! My Computer به زور باز میشه!!!
از چند دوره قبل به علت نتایج ضعیفی که کسب می کردند از این تست خارج شدند ولی ظاهرا از دوره های بعدی مجددا
تست خواهند شد .
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
BitDefender Internet Security حجم زیادی از رم رو اشغال می کنه؟
خیلی زیاد ولی این آنتی ویروس حرف نداره
آره خیلی زیاد
مخصوصا اگه از فایرفاکس و آفیس 2003 و فتوشاپ نصب کرده باشی سرعت سیستمت خیلی پایین میاد ولی خیلی خیلی قدرتمن هست!!
حالاچرا اینکار رو میخوای بکنی؟
کسپرسکی از این قوی تر هست و فضای رم خیلی خیلی کمتری اسغال میکنه!!
vtn جان با توجه به صحبت های قبلی که با هم داشتیم. بعد از اینکه کمی سرم خلوت شد اومدم و آخرین نسخه
کسپرسکی رو دوباره امتحان کردم. نسخه ای که من نصب کردم Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 است.
تغییرات زیادی در این نسخه انجام شده و من همه این تغییران رو با کمی دو دلی مثبت ارزیابی میکنم. اما بحث من و
یا بهتر بگم ما بر سر پایین آوردن سرعت دانلود و میزان مصرف بالای CPU و Ram در هنگام دانلود فایلهای سنگین بود.
قبل از هر چیز نگاهی به عکس پایین بندازید...
همانطور که در عکس بالا میبینید کسپرسکی دقیقا 50 درصد CPU رو اشغال کرده. البته این رو بگم که این مقدار تا
میزان 70 درصد هم میره بالا اما من در هنگام 50 درصد ازش عکس گرفتم.
در عکس بالا من دارم از سایت Rapidshare.com چندین فایل رو همزمان دانلود میکنم. موقع دانلود کردن فایل ها هیچ
برنامه ای رو بغیر از مرورگر اوپرا باز نکردم. حالا گذشته از میزان مصرف بالای CPU سرعت دانلود من نیز کاهش پیدا
کرده. اگر کلا سرعت دانلودم رو بخوام در زمان دانلود این 8 تا فایل از سایت رپید حساب کنم چیزی حدود 1.5 مگ بر
ثانیه میشه. در حالی که زمانی که من از NOD32 و Outpost Pro استفاده میکردم این سرعت مابین 2 مگ تا 5 مگ
بر ثانیه متغیر بود. ( البته از سایت رپید) این متغیر بودن سرعت دانلود نیز اگر مطلع باشید بستگی به زمان دانلود
فایلها و تعداد افرادی که همزمان دارن این فایل رو دانلود میکنند داره.
اما اگر باز من بخوام حداقل سرعت دانلودم رو در زمان استفاده از ناد32 با کسپرسکی مقایسه بکنم بازم چیزی حدود
یک و نیم برابر میشه.
مشکل دیگه ای که هنوزم در نسخه 7.0 کسپرسکی رفع نشده بر میگرده به زمانی که دانلود فایل ها به 99 درصد
میرسند. مشکل از اینجا آغاز میشه که زمانی که فایل های سنگینی حدود 100 مگ به 99 درصد دانلود برسند کسپر
کلا پدر سیستم رو در میاره و تا این 99 درصد 100 درصد بشه خر خر شدیدی از هارد بلند میشه. انگاری که 4 تا آنتی
ویروس همزمان در حال سکن کردن هارد هستند. در این زمان هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد. نه میشه اپرا رو پایین داد
و نه میشه برنامه دیگه ای باز کرد. فقط آدم باید بشینه جلوی مونیتور و تمام شدن فایل ها رو نظارت کنه. اما این
مشکل در زمان نصب ناد32 دیده نمیشه. و صدای خرخر هم از هارد بلند نمیشه.
مشکل دیگه نسخه 7.0 کسپرسکی میزان مصرف بالای رم آن است. همانطور که در بحث های قبلیم توضیح دادم
کسپرسکی نقاب کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو جلوش گرفته اما وقتی کار به جاهای باریک میکشه این نقاب
برداشته میشه و چهره اصلی اون معلوم میشه. شما فقط کافیه نگاه دقیق تری به عکس بندازید اما این دفعه میزان
اشغال کردن رم رو توسط پروسه های کسپرسکی رو نگاه کنید.
خیلی از افراد میگن که این مقدار طبیعی هستش اما هم من و هم شما و هم همه کسانی که از کسپرسکی
استفاده میکنند میدونند که میزان مصرف کردن پروسه های کسپر در حالت طبیعی اونم بر روی ویندور اکس پی
حتی به 20 مگ هم نمیرسه. این میزانی که در عکس مشاهده میکنید زمانیه که من در حال دانلود کردن 8 نوع فایل
هستم. اما اگر بیام و این 8 فایل رو به 16 تا فایل حداقل 100 مگی تغییر بدم اونوقت هم میزان اشغال کردن رم
توسط پروسه های کسپرسکی بالاتر میره و هم میزان مصرف کردن CPU. اگر لازم شد میزان مصرف کردن سی پی
یو رو در هنگام دانلود 16 تا فایل 100 مگی بصورت عکس بهتون نشون میدم.
در ضمن این رو هم اشاره کنم که من مدام به انجمن های امنیتی و مخصوصا انجمن کسپرسکی سر میزنم اما
مطلب قابل توجهی رو در مورد اینکه چطور میشه پروسه های کسپر رو در حالت عادی قرار داد پیدا نکردم. من تا
چند روزه دیگه فعلا از همین نسخه استفاده میکنم چون وقت عوض کردن اون رو با این همه تنظیمات ندارم. اگر
در طول مدت این چند روز خواستید تنظیم خاصی رو جهت آزمایش بر روی KIS 7 انجام بدم بگید تا شاید کمکی بکنه.
امیدوارم که سرتون رو به درد نیاورده باشم. این بحث رو هم فقط به خاطر اینکه شما و یا کسانی که خواستار بودند
انجام دادم و نه به خاط اینکه بگم ناد32 و یا آنتی ویرس های دیگه خوبن و یا بد. هر آنتی ویروسی نقاط ضعف و
قوت خودش رو داره. اما برای افرادی مانند من که در روز ممکنه 5 تا 15 گیگ دانلود داشته باشند این بحث ها واجبه و
برای همینه که من همیشه دنبال برنامه ای بودم که کمترین تاثیر منفی رو بر روی سرعت دانلود و سی پی یو بزاره.
هنوز هم میگم که اگر کسپرسکی این مشکلش رو بتونه حل بکنه حتما استفاده کنندگان بیشتری پیدا خواهد کرد
اما فعلا تنها دلیل مهمی که باعث استفاده نکردن من و بعضی ها مثل من از این آنتی ویروس شده همین مشکلاتی
هست که بیان کردم وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه.
عزیزم شما این فرضیه رو بر چه اساسی میگی !؟وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه.
بر چه منطقی ؟
با چه آماری ؟
تا حالا فکرشو کردی تنها وظیفه یک framework امنیتی تامین امنیت سیستم به تنهایی نیست و خودش باید از امنیت بالایی برخوردار باشه !؟
من منتظر دلیل شما برای این منظور هستم ... و با ارائه مدارکی به شما نشون میدم آنتی ویروس kaspersky آخرین نسخش از امنیت فوق العاده پائینی بر خورداره و آسیب پذیر هست .
منتظر جوابتون هستم ...
باشد تا با دلیل حرف بزنیم و تاسب رو دور بریزیم توی مسائل امنیتی ....
دوست عزیز در هیچ یک از صحبت های من اشاره ای به آسیب پذیر بودن و یا نبودن کسپر نشد. بحث من بر سر
تشخیص و شناسایی یک فایل آلوده بود. پس بحث آسیب پذیر بودن با بحث تشخیص دو بحث کاملا متفاوتی هستند.
خیلی از آنی ویروسها و یا برنامه های امنیتی وجود دارند که تشخیص مناسب و خوبی رو دارند اما زمانی که کار به
مقابله و پاکسازی میرسه یا خودشون فریز میشن و یا سیستم رو فریز میکنند.
اما اگر منظور شما هم از آسیب پذیری همون تشخیص است من حرفی ندارم و منابعی رو که بر اساس اون من و
افراد دیگه آنتی ویروس سیستم خودمون رو از لحاظ تشخیص انتخاب کردیم رو ارائه میدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 3 تا سایت بالا منابع معتبری هستند که آنتی ویروس ها رو از لحاظ تشخیص فایل های آلوده با هم مقایسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مکنند. تست های مختلفی تا بحال توسط این مراکز انجام شده و تقریبا اکثر نتایج هم در خود سایت ها وجود داره.
اگر مایل بودید حتما یک نگاهی بندازید هر چند که میدونم شما همه این تست رو دیدید و نیازی به دیدید دوباره اونها
ندارید.
اگر بگویید این منابع معتبر نیستند و صحت درست رو حسابی ندارند با عرض پوزش باید بگم که مگر اینکه شما هم
با مدرک و دلیل بیان کنید وگرنه حرف حرفه و همه میتونند هر حرفی که بخوان بزنند.
اگر بگویید کسپرسکی آسیب پذیره و اون باگی رو که شما وارید پیدا کردید بهتون پیشنهاد میکنم به انجمن کسپر
مراجعه کنید و نوع باگ رو انجا مطرح کنید تا اونها هم بتونند مشکل آنتی ویروسشون رو حل کنند. در غیر این صورت
میتونید بهشون ایمیل بزنید.
در ضمن دوست عزیز کجای صحبت های قبلی من که در مورد میزان مصرف بالای رم و CPU توسط پروسه های
کسپر بود حرفی از تعصب زده شده بود. فکر کنم شما اصلا متوجه منظور من نشدید. اگر مطلب من رو دقیق تر
میخوندید متوجه میشدید که تعصب من در استفاده کردن از NOD32 بود و نه کسپرسکی![]()
تازه اونم نه به خاطر تعصبی که شما فکر میکنید بلکه تنها به دلیل سبک بودن آن و داره بودن هوش مصنوعی نسبتا
قوی این آنتی ویروس.
خوب اینجاس که باید بگم خدمت شما اصلا فیلد comparsion شما در مورد آنتی ویروسها اشتباه هست.
اصولا برای مقایسه فیلدهای مختلفی در نظر میگیرن از جمله : process usage - malware detection - vulnerability و هزار فیلد دیگه ...
یه نکته مهمی که باید به شما اشاره کنم این هست تا زمانی که یک framework امنیتی خودش از لحاظ امنیت مشکلی داشته باشه اصولا نمیتونه امنیت هر چند نسبی برای شما تامین کنه ... چرا ؟ جوابش رو با مثال براتون روشن میکنم .
فرض میکنیم شرکت panda نسخه جدیدی از آنتی ویروس خودش رو release کرده ... اصولا در همین حین هست که محققان امینیت اونو از لحاظ شیوه های مختلف آسیب پذیری مثل انواع سرریز بافر ها اعم از سرریز از نوع Heap که خطرناک ترین سرریز ها هستند .... سرریز پشته یا Stack Overflow ... حملات اخلال در سرویس دهی یا dos .. و SEH , غیره ......... اصولا فرض میکنیم وقتی سیستم آنتی ویروس داخلش یک حفره از نوع DoS پیدا بشه اولین خطری که داره این هست که یک attack vector در اختیار نفوذگر یا malicious user میذراره که به موجب اون با تهیه کد اکسپلویت به راحتی میتونه سرویس های اون آنتی ویروس رو kill کنه و در نتیجه اون موفقیت آمیز بودن حملات اونواع malcode ها و malware ها میشه .... پس kasper هم از این قاعده مستثنی نیست ..... !
اما یه چیزی که من دقت کردم اکثریت دوستان توی این تاپیک با مراجعه به سایتهایی که صرفا به مقایسه آنتی ویروسها خارج از تستهای استاندارد امنیتی مراجعه میکنن و result رو اینجا میذارن - یاد آوری کنم من صرفا از لفظ
" معتبر یا عدم اعتبار این سایتها " استفاده نمیکنم ! بلکه صحبت این هست که دوستان خودشون تلاش " کمی " برای تست فایروالها و آنتی ویروسها یا هر چه که وابسه به مباحث این تاپیک هست میکنن ....
اما فیلدهای صحیح و استاندارد برای benchmarking و مقایسه framework های امنیتی تنها resource using اونها نیست و بلکه viewpoint های مختلفی رو در نظر میگیرن ...
autosheduling - safe mod scanning - os supporting و خیلی از viewpoint های دیگه توی این تاپیک نادیده گرفته شده ....
و اما حفره ای که توی kaspersky پیدا شده اون طور که من تحقیق کردم ( و باگ توسط من کشف نشده و هر ادعایی با این فرض رو تکذیب میکنم ) ظاهرا مسئله از release های پائین تر kasper سرچشمه میگیره و اون هم ناشی از نادیده گرفتن چنین حفره ای توسط کارشناسان بررسی حفره kaspersky lab بوده که اون کسی که اینو پیدا کرده report میکنه و چون نادیده گرفته میشه جالبه بدونین که هنوز اون باگ کهنه روی نسخه جدید kasper هم جواب داده و میده ....و اما سو استفاده از اون به صورتی هست که کاربر guest میتونه با اجرای exploit سیستم kasper رو اخلال کنه و در حالت عدم سرویس دهی قرار بگیره ... با اندکی دقت میتونیم بفهمیم که درجه با توجه به مد user که guest هست فوق العاده بالاست و این برای یک framework امنیتی یک فاجعه هست ...
شما هر چند هم که فیلد database رو در نظر بگیرید و هر چند هم از لحاظ detection بهترین آنتی ویروس باشه
(که عملا هم اینو شخصا و عموما تکذیب میکنم ) چونکنه vector آسیب پذیری مهمترین feature هست نمیتونه ابزار خوبی برای محافظت باشه ...
و اما در مورد vendor های دیگه متاسفانه اخبارهایی که صد در صد شایعه هست میپیچه از جمله شرکت symantec که واقعا به نظر من از خیلی نظرها حرف اول رو میزنه و اون هم باید بگم زیاد اهمیتی نداره و نمیتونه سابقه یک شرکتی که با این هدف اصلا تاسیس شده رو خراب کنه ...
نقطه کوری باشه توی این پست دقیق روشن میکنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)