سلام
برای اپدیت انلاین نسخه کیجن avg 9 چکار کنیم ؟
لطفا کمک کنید
مرسی
سلام
برای اپدیت انلاین نسخه کیجن avg 9 چکار کنیم ؟
لطفا کمک کنید
مرسی
با چیز پی ان اپدیت کنید
سلام دوستان
آیا راهی هست که تحریم این آنتی ویروس را دور بزنیم؟
اگر هست لطفا راهنمایی بفرمایید تا استفاده کنیم
در صفحه اول این سایت از فروش آخرین ورژن های سال 2012 تبلیغ شده که با آپدیت نشدن تناقض دارد
گوچک همه دوستان
AVG Internet Security 2012 : 1PC - 1 Year
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:50 AM ---------- Previous post was at 04:46 AM ----------
AVG Internet Security 2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG INTERNET SECURITY________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG INTERNET SECURITY SBS EDITION______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG ANTI-VIRUS PLUS FIREWALL______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG EMAIL SERVER EDITION_______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG FILE SERVER EDITION__________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG ANTI-VIRUS NETWORK EDITION
________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG ANTI-VIRUS
______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG ANTI-VIRUS FREE...
_________________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVG ANTI-VIRUS SBS EDITION
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه AVG دست از تحریم یوزر های ایرانی برداشته ....
من راحت وارد سایتش شدم !
نه بسته است.
احتمالا IP شما تغییراتی داشته است.
این آپدیت اتوماتیک رو چطور باید برای avg internet security 2011 غیرفعال کنم؟
میشه به صورت آفلاین آپدیت کرد ، آپدیت های مطمئن هم از سایت خود AVG قابل دانلود هست اگر دوست داشتید براتون رو آپلود باز آپ کنم .
آپدیتش هم آسون هست از منوی Tools -> Update From Directory و تمام .
اما حداقل هر هفته باید 150 مگ دانلود کنید که برا نسخه Free هست نسخه های دیگه ممکنه بیشتر باشه ( اطلاع ندارم )
من دیشب نسخه Free رو گرفتم برا تست و امروز راحت آپدیت کردم ( offline ) ، استفاده از رم بسیار بالاست ولی Cpu عالی ! ( موقع اسکن )
تو حالات عادی از Cpu استفاده در حد متوسط داره .
Last edited by milad_gta; 05-02-2012 at 21:33.
اینجا هم نمایندگیش تو ایران یک لینکی گذاشته که گفته جایگرین آدرس آپدیت برنامه بشه تا بشه آپدیتش کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)