الان رفته بودم سايت فايروال.چيزهاي خوبي پيدا كردم
ان شاالله فردا صبح دوباره ميام
راستي جناب Lord_theOne اون صفحه رو ديديد كه براتون لينكش رو گذاشتم؟
الان رفته بودم سايت فايروال.چيزهاي خوبي پيدا كردم
ان شاالله فردا صبح دوباره ميام
راستي جناب Lord_theOne اون صفحه رو ديديد كه براتون لينكش رو گذاشتم؟
مسولان شركت OutPost يه مسابقه ترتيب دادند با جايزه هاي عالي.
الان عجله دارم فردا صبح جزئياتش رو ميذارم.
بله ممنون خیلی لطف کردی
اما این ÷یغام را می دهد
Invalid download session. Please initialize download session again.
لينك رو كه 2 روز پيش درست كردم.
پست هاي بالايي رو ببينيد
سلام به همگي اومدم جزئيات مسابقه رو براتون بگم.با انگليسي دست و پا شكستمون يه چيزايي ترجمه كرديم اگه خوب از اب در نيومده ببخشيد:
Outpost چگونه از زندگي ديجيتالي من محافظت ميكند
تا حالا كامپيوتر شما توسط افراد بد بوسيله ي Malware ها مورد حمله قرار گرفته؟ در مورد Outpost Firewall Pro و Outpost Security Suite Pro چطور.اگر شما بر روي اينترنت از محصولات Outpost استفاده مكنيد،اين محصولات چگونه براي شما كار ميكنند
يه ما بگيد كه Outpost چه جوري شما رو از خطرات دنياي وب حفظ ميكنه و يه جايزه ي بزرگ برنده بشيد!
داستان شما ميتونه به هر كوتاهي يا بلندي كه دوست داريد باشه فقط بايد داستانتون قانوني يا بهتر بگم حقيقي باشه و از جملات ذرست و حسابي استفاده كنيد.
اگه شما عكسي در مورد داستانتون داريد ميتونيد يه پيش نويس اماده كنيد واز عكس ها براي توضيح دادن تجربياتتون استفاده كنيد
يا هر روشي كه فكر ميكنيد بهتره.
به ده داستان برتر كه بر روي سايت Outpost قرار داده بشند،براي هر كدوم از نويسندگان انها يه لايسنس آزاد مادام العمر (شامل آپديت ها و پشتيباني) Outpost Security Suite Pro 2008 اهدا خواهد شد.همچنين يه جايزه ي بسيار عالي براي يك نفر.
يك دستگاه آيفون 8 گيگابايتي مدل جديد
داستان شما توسط يه هيئت از متخصصان امنيت Agnitum قضاوت خواهد شد.قضاوت عادلانه تضمين شده است.
موفق باشيد - ما منتظر دريافت داستانهاي شما هستيم
Igor Pankov,
Security Insight Author
براي ارسال داستان هاتون از لينك زير استفاده كنيد:
براي خواندن نمونه هاي از داستانهاي ارسالي ميتونيد به اين صفحه مراجعه كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقريبا از همه جاي دنيا دارند داستان هاشون رو ارسال ميكنند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چين سنگاپور كانادا سوييس امريكا استراليا المان
فكر ميكنم مهلت ارسال داستانها تا پايان ماه اكتبر باشه پس حدود 3 هفته اي فرصت داريد
سلام
من ميخوام اين فايروال رو نصب كنم در كنار ناد و اسپايوار داكتر.
رفتم از اول اين تاپيك شروع به خوندن كردم ولي متاسفانه اكثر عكسها حذف شده . چون كامنتها قديميه من نميدونم از اون ورژنها استفاده كنم يا نه. ايكاش اين تاپيك هم مثل بقيه تاپيكها پست اولش آپديت ميشد تا افراد مبتدي مثل من سردرگم نشن.
اگر ممكنه راهنمايي كنين كه از كدوم ورژن استفاده كنم .
من اطلاعاتم خيلي كمه . چون كارم با اينترنت هست ميترسم بعد از نصب فايروال در اتصال برنامه ها به اينترنت مشكل پيش بياد.
يا اينكه آيا بايد بعد از نصب حتما فايروال ويندوز پاك بشه؟ تو اين تاپيك خوندم كه دو تا فايروال خوب نتيجه نميده.
تشكر
Malware اين چي هست Anti
ممنون دوست عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هيچ مشكلي با اين فايروال هوشمند نداريد من خودم اين فايروالها رو تست زدم همشون به جز اين مشكل بهم مي زنند
.
راستي آپديتهاشو بايد چه جوري برداشت و گذاشت
اگه حوصله سروکله زدن با فایروال رو ندارید
کوکودو بهترین انتخاب هستید.فعلا هم قردتمن دترینه
سلام
من الان دارم اين ورژن رو دانلود ميكنم . تو صفحات قبل سريالي براي اين ورژن نديدم. ميشه از سريالهاي ديگه استفاده كرد؟
ممنون ميشم اگر فايل آموزشي براي اين فايروال هست به من معرفي كنين.
من بدجوري ناشي هستم اصلا نميدونم مفاهيمي مثل پورت و ...... چي هست. براي يادگيري اينها سورسي وجود داره؟
تشكر
الان با اين سريال رجيستر شد . يه بار هم آپديت كردم ولي ننوشته تا چه زماني رجيستر هست .
من adsl 64k پارس آن لاين دارم سرعتش اومده پايين.چطور ميشه مصرف رم و سي پي يو رو ديد؟
يه سوال ديگه هم داره:create rules using present كارش چيه؟
ببخشيد سوالاتم زياد شد
خيلي ممنون
Last edited by divarfx; 13-10-2007 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)