آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
این برنامه رو دانلود کنید:آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بدید پسورد هم 0123456 هست. سپس روی گزینه Signe the sis کلیک کنید. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cert_valid_wrong سایت opda به من چنین پیامی می دهد زمانی که مشخصات گوشی را وارد می کنم. راهنمایی ام کنید.
سپاس گزارم
سلام دادا
میگم توی این روشی که با فایل Drakkarious کار میکنیم
من نصبش کردم یعد الان توی Aplication هم این رو دارم هم hellocarbide هم CapsON & oFF اما زمانی که من با Drakkarious
کار میکنم دیگه نمیدونم چطوری باید مثلا hellocarbide رو بدون بستن Drakkarious پبدا کنم و برم توی بخش Option
من منظور شما را متوجه نشدم.
شما با نصب Drakkarious باید 4 تا برنامه
hellocarbide CapsON & oFF و البته x-plore را داشته باشید.
حالا با توجه به ادامه آموزش ابتدا x-plore را باز کنید و بعد بدون بستن x-ploe دکمه منو را بزنید و برید hellocarbide را هم باز کنید و option و بعد menu1 و ادامه ماجرا...
سلام
دادا من منظورم اینه که زمانی که Drakkarious باز هستش خوب یه Menu داره یه Exit
چطور مبشه این رو توی Background قرار داد بعد hellocarbide رو احرا کرد
من که توی منوی Drakkarious همجین بخشی ندیدم
اصلا برنامه ای به اسم Drakkarious روی گوشی شما نصب نمیشه.
Drakkarious فقط یه پک نرم افزاری هست که شامل 4 برنامه گفته شده هست.
همون طور که گفتم برای باز نگه داشتن یه برنامه توی پس زمینه گوشی و باز کردن یه برنامه جدید باید یه بار دکمه منو گوشی را بزنید.
یعنی شما اول x-plore را اجرا می کنید.
دکمه منو را می زنید و برمی گردید توی اپلیکیشنز و بعد hellocarbide را اجرا می کنید و ادامه ماجرا.
اگه باز سوالی بود در خدمتم.
سلام
دادا من اون کارها رو کردم
اما الان زمانی که میخوام فایل ----.rar رو Extra کنم ارور میده و میگه Can not creat Dir C::\SYS
حالا دیگه موندم قصه چیه
سلام بر اساتید محترم. من 5800 با فریمور 11 دارم. فایل های cer و key رو هم از opda گرفتم. با استفاده از برنامه signsis (binpda) برنامه ها رو ساین می کنم ولی موقع نصب باز ارور certificate expired میده. با نرم افزارهای دیگه هم ساین می کنم ولی تفاوتی نداره. تاریخ هم درست کردم ولی فایده ای نداشته به عقبم بردم پیغامه This certificate has expired or is not yet valid MAY NOT BE VALID ,IS EXPIRED OR PHONS .گوشی هم ریستارت کردم نشد که نشد. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی
یکی جواب منو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)