تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1004 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

من از شرکتی اینجا دفاع نیمکنم همشون دزدن الان همه جای دنیا اینترنت نامحدود میدن اینا محدود اونم با این سرعت
    من خودم برا خودم یک اعتقادی دارم به کسی باج نمیدم تا بفهم یک شرکت اینترنت بهتر از این مکس نت میده باز عوض میکنم پول مفت ندارم که بدم اینا بخورن این از این
    شرکت آنا یک زمانی جر بهترین ها بود این آماری که شما زدی مال اندی سال پیشه که من تو سایت مخابرات دیدم اسمی از شرکت های جدید نداره
    ترکانت و شاتل رو من خودم تست کردم اصلا افت سرعت شبانه و روزانه تو منطقه مخابراتی ما نداشت قطعی هم نداشت این چیزها به منطقه شما بستگی داره مخابرات وحدت که ما ازش خط دارین این مشکلات را نداره اما با این وجود وقتی من دیدم شرکتی اومده که دوبرابر سرعت قبلی با 6 الی 7 تومان پایین اینترنت میده فورا دستور تخلیه خط رو دادم و رفتم از مکس نت اینترنت گرفتم الان فردا پس فردا از این بهتر بیاد میرم از اون میگرم
    این کار باعث میشه طرف ببینه ایراد کارش کجاس رفع کنه الان شرکت های جدید تو ارومیه زیاد شدن شنیدم صبانت هم به زودی تو ارومیه میخواد دفتر بزنه این یعنی رقابت بیشتر شما از قافله عقب نمونید

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من از شرکتی اینجا دفاع نیمکنم همشون دزدن الان همه جای دنیا اینترنت نامحدود میدن اینا محدود اونم با این سرعت
    من خودم برا خودم یک اعتقادی دارم به کسی باج نمیدم تا بفهم یک شرکت اینترنت بهتر از این مکس نت میده باز عوض میکنم پول مفت ندارم که بدم اینا بخورن این از این
    شرکت آنا یک زمانی جر بهترین ها بود این آماری که شما زدی مال اندی سال پیشه که من تو سایت مخابرات دیدم اسمی از شرکت های جدید نداره
    ترکانت و شاتل رو من خودم تست کردم اصلا افت سرعت شبانه و روزانه تو منطقه مخابراتی ما نداشت قطعی هم نداشت این چیزها به منطقه شما بستگی داره مخابرات وحدت که ما ازش خط دارین این مشکلات را نداره اما با این وجود وقتی من دیدم شرکتی اومده که دوبرابر سرعت قبلی با 6 الی 7 تومان پایین اینترنت میده فورا دستور تخلیه خط رو دادم و رفتم از مکس نت اینترنت گرفتم الان فردا پس فردا از این بهتر بیاد میرم از اون میگرم
    این کار باعث میشه طرف ببینه ایراد کارش کجاس رفع کنه الان شرکت های جدید تو ارومیه زیاد شدن شنیدم صبانت هم به زودی تو ارومیه میخواد دفتر بزنه این یعنی رقابت بیشتر شما از قافله عقب نمونید
    آدم مگه چقدر بیکار هست که بشینه حی شرکت ها رو دور بزنه؟ تازه هر دفعه هم یه هفته معتلی و کلی دردسر داره
    دوما من همیشه معتقد هستم که قهر کردن و رفتن فایده ای نداره و باید آدم بمونه و گلایه بکنه (با خوشرویی نه با دعوا) و پیگیر قضیه بشه و پیشنهاد سازنده ارائه بده تا طرف متوجه بشه و ایراد را برطرف بکنه.

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

اگه منظورت از بیکار منم بدون که سرم از شما شلوغتره و اینترنت با سرعت دانلود بالا برا من یک امر ضروری هست و برا دانلود فیلم من هی شرکت عوض نمیکنم فیلم تو پاساژ کریستال و امیر کبیر پره
    من به اعتقاد شما احترام میزارم شما بمون و از شرکت خودت انتقاد بکن تا شاید درست بشه شما بشین با سرعت 16 دانلود کن من 116 عوضش فرقی بین من وتو هست شما بیکار نیستید یک فایل 100 مگی رو شما 4 ساعته دانلود میکنید من 15 دقیقه ای پس میبنم که باز شما بیکار نیستید در ضمن اینجا جای برای بحث هست که بهترین ها رو انتخاب کنیم نه بیایم به این اون تیکه بار کنیم

4. این کاربر از h106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

من هم نظر خودم رو بگم.
    اولاً اینکه خواهشاً به این شرکت ها دزد نگید. اینا گناهی ندارند. اینا هر چی مخابرات در اختیارشون بزاره تحویل ملت میدن شاید کمی هزینه بیشتر باشه که سودی ببرن اما با نامحدود دنیا مقایسه نکنید چون اینجا ایرانه و ما می توانیم پس می شود
    من تمام شرکت ها رو تست کردم هرکدوم برای یک نوع مشترک مناسبه و کیفیت هرکدوم در مناطق مختلف متفاوته.

در ضمن فعلاً که در ایران قهر کردن بهترین راه حله. پارسال از ترکانت داشتم خیلی برای من قطع و وصل میشد اما برای دوستم عالی بود. 1 ماه شب و روز زنگ میزدم رسیدگی کنه آخرش گفت خط تو نویز داره هرجا بری همین وضعیته من هم رفتم جای دیگه مشکل حل شد

همه شرکت ها خوب هستند مونده به بودجه و سرعت و حجم مورد نیاز شما...

6. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

انتقاد در ایران؟؟!!! واقعا اون دوستمون خیلی خوشبین هستن که این طور فکر میکنن. من یک مشکلی با شاتل دارم و فکر کنم بیشتر از 10 بار تماس گرفتم ولی پشتیبانی هر دفعه میگه "پیگیری میکنم و باهاتون تماس میگیرم" ولی خبری نیست.
    این یعنی اینکه اون فرد در قبال من مشترک احساس مسئولیت نمیکنه و فکر میکنه که من ناچارم از ایشون سرویس بگیرم. شما فکر میکنید که من چقدر وقت دارم که روزی چندبار تماس بگیرم که "آقا این مورد ما حل نشد؟ "
    پس گزینه انتقاد یک "وقت تلف کردن" بیش نیست. بهترین راه اینه که مشترک سرویسش رو قطع کنه .اگر اکثر مشتریها این کارو انجام بدن میخوام ببینم که ایشون میخواد از کجا سود بکنه؟ اونوقت هست که میفهمه احترام به مشتری یعنی چه!!
    پس هیچوقت پای یک شرکت نشینید اینطور 99% فکر میکنن که شما محتاج سرویس اونها هستید نه اینکه اونها برای درآمد به شما نیاز دارن و این طرز فکر یه فاجعه هست!
    مثلا من تابستون رفتم آنا و فرم پر کردم ولی تا الان خبری نیست. پس سعی کنید بهترین رو انتخاب کنید (با توجه به منطقه اتون) .البته صحبت من نه ماکس نت هست نه آنا و نه شرکتهای دیگه. کلی گویی کردم

موفق باشید

8. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

همه نظرشون رو می گویند ما چرا نگوییم؟
    آدم مگه چقدر بیکار هست که بشینه حی شرکت ها رو دور بزنه؟ تازه هر دفعه هم یه هفته معتلی و کلی دردسر داره
    دوما من همیشه معتقد هستم که قهر کردن و رفتن فایده ای نداره و باید آدم بمونه و گلایه بکنه (با خوشرویی نه با دعوا) و پیگیر قضیه بشه و پیشنهاد سازنده ارائه بده تا طرف متوجه بشه و ایراد را برطرف بکنه.
    گلایه؟ فکر نکنم جواب بده. در ضمن شما میتونید برید از یه جای دیگه سرویس بگیرید اما باز هم انتقاد رو بکنید. اگر طرف فهمیده باشه باز هم رفع می کنه . شما نباید عزاب بکشی.
    اما ضرر فهمیده و غیر فهمیده نداره! تا چند بار ضرر بکنند میرن دنبال رفع نقص.
    اگه منظورت از بیکار منم بدون که سرم از شما شلوغتره و اینترنت با سرعت دانلود بالا برا من یک امر ضروری هست و برا دانلود فیلم من هی شرکت عوض نمیکنم فیلم تو پاساژ کریستال و امیر کبیر پره
    من به اعتقاد شما احترام میزارم شما بمون و از شرکت خودت انتقاد بکن تا شاید درست بشه شما بشین با سرعت 16 دانلود کن من 116 عوضش فرقی بین من وتو هست شما بیکار نیستید یک فایل 100 مگی رو شما 4 ساعته دانلود میکنید من 15 دقیقه ای پس میبنم که باز شما بیکار نیستید در ضمن اینجا جای برای بحث هست که بهترین ها رو انتخاب کنیم نه بیایم به این اون تیکه بار کنیم
    مثلا همین طرز جواب دادن شما.به نظر من که جزو فرهنگ های هست که باید بهتر بشه. خب ایشون گفتند وقت نیاز هست و ... . مثلا من از آنا به پارس رفتم ۱۰ روزی طول کشید! در حالتی که همون روز درخواست تخلیه داده بودم.
    تو اون ۱۰ روز هم فقط با دیال آپ اونم IN میرفتم.
    من هم نظر خودم رو بگم.
    اولاً اینکه خواهشاً به این شرکت ها دزد نگید. اینا گناهی ندارند. اینا هر چی مخابرات در اختیارشون بزاره تحویل ملت میدن شاید کمی هزینه بیشتر باشه که سودی ببرن اما با نامحدود دنیا مقایسه نکنید چون اینجا ایرانه و ما می توانیم پس می شود
    من تمام شرکت ها رو تست کردم هرکدوم برای یک نوع مشترک مناسبه و کیفیت هرکدوم در مناطق مختلف متفاوته.

در ضمن فعلاً که در ایران قهر کردن بهترین راه حله. پارسال از ترکانت داشتم خیلی برای من قطع و وصل میشد اما برای دوستم عالی بود. 1 ماه شب و روز زنگ میزدم رسیدگی کنه آخرش گفت خط تو نویز داره هرجا بری همین وضعیته من هم رفتم جای دیگه مشکل حل شد

همه شرکت ها خوب هستند مونده به بودجه و سرعت و حجم مورد نیاز شما...
    دزد نگیم؟ من بیشتر از یک سال از آنا ۲۵۶ نامحدود داشتم. یادم نمیاد کی ۲۸ دیدم! نهایت ۲۷ بود . در حالتی که باید ۳۲ باشه! (گرچه یه بار گفتند از لحاظ تکنیکی میسر نیست. ولی خب ۳۲ نخواستیم! باید ۳۰ میشد که!) . شاید شما بگی مخابرات به اینا این طور میده! ولی مگه آنا مجبوره اسم سرویس رو بزاره ۲۵۶؟ میتونه بزاره نهایت سرعت دانلود ۲۸. پس به نوعی داره دروغ میگه!
    اما این شرکت هایی که برست دارند این نوع دزدی نمی کنند. چون همیشه بالای سرعتی که دادند سرویس می دهند. (گرچه باید روی رعت شبانه یه تحقیقی بکنم:‌) )

10. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

همه نظرشون رو می گویند ما چرا نگوییم؟

دزد نگیم؟ من بیشتر از یک سال از آنا ۲۵۶ نامحدود داشتم. یادم نمیاد کی ۲۸ دیدم! نهایت ۲۷ بود . در حالتی که باید ۳۲ باشه! (گرچه یه بار گفتند از لحاظ تکنیکی میسر نیست. ولی خب ۳۲ نخواستیم! باید ۳۰ میشد که!) . شاید شما بگی مخابرات به اینا این طور میده! ولی مگه آنا مجبوره اسم سرویس رو بزاره ۲۵۶؟ میتونه بزاره نهایت سرعت دانلود ۲۸. پس به نوعی داره دروغ میگه!
    اما این شرکت هایی که برست دارند این نوع دزدی نمی کنند. چون همیشه بالای سرعتی که دادند سرویس می دهند. (گرچه باید روی رعت شبانه یه تحقیقی بکنم:‌) )
    ببین عزیز من.
    من گفتم منطقه به منطقه و شرکت به شرکت فرق میکنه...
    مثلاٌ خود من از ترکانت 128 گرفته بودم بالای 14 نمیرفت. در صورتی که برای دوستم منطقه دیگه تا 18 میرفت. یعنی میگی برای من دزد شد برای اون انسان؟؟
    اینا سیستمشون رو تنظیم کردن وقتی سرویس 128 میگیری فقط روی کامپیوتر مشخص میکنه فلانی 128 باشه. کامپیوتر هم برات ماکسیمم 17 18 رو میبنده.(برای همه) حالا یکی منطقه فیبر نوری میشه و سیم کشی ساختمونی خوبی داره 18 رو میگیره. یکی نویز مخابراتی یا منطقه داره یا حتی سیمکشی ساختمونش قدیمی هست نویز داره ممکنه چند کیلوبایت کمتر بگیره یا اصلا به کل قطع و وصل بشه. پیگیری هم نمیشه چون برای مشکل نویز 1001 دلیل وجود داره.
    اینجا شرکت مقصر نیست. اینقدر هم بی عقل نیستند بگن بزار جای 32 بهش 27 بدم 5 کیلوبایت سود کنم. مطمئن باش اون 5 کیلوبایت در مقابل اون حجم زیاد اصلاً به چشم هم نمیاد.
    برای هر کسی هم نمیتونه برنامه ریزی کنه که این 256 خریده استثنا روی 40 ببند که 32 رو بگیره. چون ممکنه اشتباهات زیادی پیش بیاد و هرکی هرکی بشه.
    امیدوارم متوجه شده باشی چی میگم
    Last edited by moderntalking123; 10-12-2010 at 14:36.

12. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها بیایین با خودمون عهد ببندیم که اگه یه روزی صاحب یه شرکت ISP شدیم به تک تک انتقادات و پیشنهادات سازنده مشتری هامون گوش کنیم و رضایتشون رو جلب بکنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

بچه ها بیایین با خودمون عهد ببندیم که اگه یه روزی صاحب یه شرکت ISP شدیم به تک تک انتقادات و پیشنهادات سازنده مشتری هامون گوش کنیم و رضایتشون رو جلب بکنیم.
    ای بابا من 4 ساعت اون بالا خودمو پاره کردم میگم کاری از دست شرکتها برنمیاد که اگه میومد حتماً دریغ نمی کردند.
    ببین شرکتها دست و بالشون خیلی بسته است. کوچکترین تخلفی ممکنه براشون دردسر داشته باشه.
    مثلا همین نمایندگی های شرکت های بزرگ تهران (شاتل . پارس) اینا نسبت به سرویسی که میبندن و هزینه ای که میگیرن مسئولن و باید تک تک رو به تهران بفرستند و بررسی بشه. از اونجا هم بررسی می کنند.
    دوست من پارس آشنا داشت، خطش رو رانژه کرده بود ولی سرویس یکی از آشنا ها رو گرفته بود که استفاده نمی کردند.
    از تهران تماس گرفتند و برای خودش و شرکت دردسر شد.
    از طرف دیگه پشتیبانی با سواد پیدا نمیشه و اگر هم پیدا بشه چون حقوق مناسبی نمیدن هیچوقت سراغ این کار شبانه روزی طاقت فرسا نمیاد. تازه روزی 50 تا هم فحش (دزد و کلاه بردار) میشنوه.
    زیاد درگیر نشید. عوض کنید تا سرویس دلخواهتون رو بگیرید و قصه از نو سرگرمی خوبیه حداقل

15. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

میشه گفت این شرکت ها در فکر حداقل سود کردن هستن
    حتی اونایی که میگن من اگه یه ISP داشتم سعی میکردم کیفیت سرویس رو در سطح خوب نگه دارم بعد از مدتی میبینن که با این شرایط نمی صرفه و اونا هم کیفیت سرویسشون رو پایین میاورند مگر اینکه پول براشون اهمیت نداشته باشه که اینم خیلی به ندرت امکانش هست
    در ضمن ایران جماعت به فکر مفت استفاده کردن هست به صورتی که:
    اگه سرعت اینترنت 1 مگ برای دانلود بود کسی فیلم و سریال و موسیقی و... اوجینال نمی خرید

17. 2 کاربر از naser_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •