[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سایت برای دانلود انواع ترینر ورمز بازیها وسیو انها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سایت برای دانلود انواع ترینر ورمز بازیها وسیو انها.
سلام
کسی نرم افزاری داره که بشه فیلمهای most wanted را که vp6 هستند دید
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگر کسي نرم افزار مخصوص دستکاري فايل سيو کرده بازي Need For Speed Most Wanted را مي خواد در اين تاپيک بگه تا براش بزارم
يکي از مزاياي نرم افزار مي توانيد پول خود را زياد و کم کنيد با اين کار شما مي توانيد تمامي وسايل جانبي را روي ماشين خود نصب کنيد
سلام
کسی نرم افزاری داره که بشه فیلمهای most wanted را که vp6 هستند دیداينجا جاش نيست عزيزان . اينجا يه تاپيك در موردش بزنيد :با سلام خدمت دوستان عزيز
اگر کسي نرم افزار مخصوص دستکاري فايل سيو کرده بازي Need For Speed Most Wanted را مي خواد در اين تاپيک بگه تا براش بزارم
يکي از مزاياي نرم افزار مي توانيد پول خود را زياد و کم کنيد با اين کار شما مي توانيد تمامي وسايل جانبي را روي ماشين خود نصب کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم ميتوني در قسمت اخبار و رمز بازي ها مطرح كني[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سایت برای دانلود انواع ترینر ورمز بازیها وسیو انها.
فکر کنم همین جا خوب باشه
البته ببخشیدا
چون درمورد این بازی هست و می توان ایجا گفت ولی درستش همان جا هست که شما فرمودید
اين پستي كه من ارسال كرده بودم مال اولين روزهاي عضويتم در اين سايت بود وبه اين قوانين اشنايي كامل نداشتم اميدوارم از دست من ناراحت نشده باشيد اقا oracle_eldorado.
سلام.
كسي نميدونه چرا وقتي با ماشين sgt cross به ماشينهاي در حال عبور برخورد ميكنيم ناگهان بازي هنگ ميكنه و ارور ميده و دوباره بايد بازي رو بالا بياري.
من همين nfs most wanted رو با كارت nvidia geforce fx 5500 256mb بازي كردم با گرافيك متوسط مشكل داشت شما چطوري با كارت گرافيك 6600 با حد اكثر كرافيك بازي كرديش.
به نظر من بازی خیلی خوبی ولی با تعقیب و گریز های پلیسی این بازی مشکل دارم
اقا چرا كسي جواب من رو نميده كلي پست تو اين صفحه فرستادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)