سلام.
از این که جواب دادی متشکرم.
ولی
1.در نسخه 7 وقتی من این کار و می کنم این همه چیز رو انتقال می ده و نا تعدادی مشخص رو ........(ولی فک کنم همین که شما گفتی تنها راه ممکنه)
2.این که نشد عزیز همیشه وسط جرقه می زنه.......
سلام.
از این که جواب دادی متشکرم.
ولی
1.در نسخه 7 وقتی من این کار و می کنم این همه چیز رو انتقال می ده و نا تعدادی مشخص رو ........(ولی فک کنم همین که شما گفتی تنها راه ممکنه)
2.این که نشد عزیز همیشه وسط جرقه می زنه.......
Last edited by MARTIN; 11-01-2010 at 12:19.
هر كاري كردم نشدجوابتو گير اوردم فقط بزار يك سورس براش بسازم تو خواب جواب سوالتو كشف كردم2. وقتی دو جسم به هم می خورند چطور می توان مختصات نقطه برخورد رو بدست اورد مثلا می خواهیم شمشیری را در شکم دیگری فرو کنیم به محض برخورد شمشیر به بدن فرد در نقطه برخورد خون بپاشد بیرون. و یا یک میله در حال چرخش به دیوار برخورد می کند در نقطه برخورد جرقه ایجاد شود.
با تشکر.![]()
![]()
Last edited by ehsan_wwe; 11-01-2010 at 21:33.
شاید نقطه مرکز جرقه رو درست تعیین نکردی
مارتین جون نمیشه سورس تو برامون upload کنی
خیالت نباشه عزیز دلمی!
حجمش زیاده و دایل اپ....مارتین جون نمیشه سورس تو برامون upload کنی
تو سور س اینجور ی که طرف می پره لگد می زنه بعد تو هوا در نظر بگیر بعد که همین جور میاد پایین نوک پاش به هر جای دشمناش که خورد اون نقطه یه اثر برخورد و یا خون بریزه پایین.
و یا طرف مشت می زنه دشمن رو هواست خوب پس پای دشمن می خوره به مشت من که رو زمینم پس روی پاش باید یه اثر برخورد یا خون بریزه پایین.
حالا زیاد وقت خودت و نگیر...
وقتی فقط اون قسمتش موند یه کاریش می کنم.
Last edited by MARTIN; 11-01-2010 at 22:53.
سلام به همه دوستان گل !
من یه سوال دارم :
چطوری باید با ایونت ها ، پرش را بسازم ؟
يك كتاب براي دانلود تو صفحه اول گذاشته شده تو اون ياد داده شده
سلام دوباره !
ببخشید این سوالو می پرسم !
ولی چجوری باید تیر زدن را بسازم ؟ یعنی چجوری شخصیت بازیم تیر بزنه ؟
و سوال بعدی : چجوری باید یه کاری کنم که اجزای داخل روم وقتی روم تموم شد ، خودش ساخته بشه ؟ مثل همون بازی street racing
Last edited by GENERAL_RAAAM; 16-01-2010 at 21:02.
منظورت هنگامی که شی از روم خارج میشه اگه اینه می تونی در انتخاب EVENT گزینه OTHER پس Outside room روم انتخاب کنی سپس در هنمون event شی ساخته بشه و شی کنونی حذف بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)