ببخشید من میخوام یه منو طراحی کنم که وقتی رو یک قسمت مشخص شده که توسط پنل مشخص میشه کلیک کنیم وارد مرحله اول بشه و وقتی روی یه قسمت دیگه میزنه یک صفحه به عنوان راهنمایی باز بشه.چه طوری این کار رو انجام بدم؟
ممنون
ببخشید من میخوام یه منو طراحی کنم که وقتی رو یک قسمت مشخص شده که توسط پنل مشخص میشه کلیک کنیم وارد مرحله اول بشه و وقتی روی یه قسمت دیگه میزنه یک صفحه به عنوان راهنمایی باز بشه.چه طوری این کار رو انجام بدم؟
ممنون
سوالت رو لطفا حسابی توضیح بده زیاد مفهوم نیست
خوب برای لود شدن لول level_load رو تو یه تابع بزار و اسم تابع رو توی وضعیت کلیک دکمه بزار
و برای راهنمای یه عکس یا متن رو بزار و بعد با یه تابع خاصیت visible شون رو روشن که و تابع رو بزار توی دکمه
در مورد define که توی پی ام سوال کرده بودی
اینها یک نوع ابزار هستند که استفاده های خاصی دارند و بیشتر در مورد اشارگر استفاده دارند به طور مثال شما میتونید بجای تعریف چندین متغیر برای دانستن وضعیت به موجود( آماده به کار ، در حال حمله ، درحال دویدن ...) یک define داشته باشید با حالت های مختلف مثلا
من یه define دارم با نام health که مغادیر توی یک skill10 ( هر موجود 99 تا از این ها روداره) ذخیره میشن و فقط کافی اون شما به بک موجود نصب بدی بعد تو جا های مختلف استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه define دیگه دارم با نام status که وضعیت بازیکن رو نشون میده که شما کافی بجای گذاشت شماره نام وضعیت های تعریف شده در بالا رو بزاری ، در کل بک اسمه بجای عدد برای کارای بهتر و بیشتر
البته اگه شما جای دیگه ای از این ها استفاده کنی که تعریف نشده باشه اصلا کار نمیکنه مگه اینکه اسم اشاره گر رو ذکر کنی مثلا
status= shooting player.
راستی میلت رو هم برام بفرست
دستتون درد نکنه
منظورم از سوال اولی این بود که چه طوری از پنل ذکمه ای استفاده کنم و منو رو تو بازی قرار بدم .
در موردdefine تا اونجایی که فهمیدم این لغت کار چند متغیر رو انجام میده.
درسته؟
منظورتون از میلت چیه؟
دوستان هرکی کرک این ورژن رو داره لطفا بگذاره:
خیلی ممنون
![]()
Last edited by AMIR REZAs; 10-04-2010 at 12:41.
سلام من نفهمیدم ایا میشه مدل رو از تری دی مکس وارد گیم استدیو کنیم یا نه؟
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
من میخوام یه بازی استراتژی بسازم ببینید ایا با گیم استدیو خوب در میاد
خواهش میکنم
خوب اوالا طراحی منو کاملا شخصی و سلیقه ای و در کل من سعی میکنم یه منوی خیلی ساده برات بزارم.
نه ، تا خط پنجم کد های من ما 5 دی فاین داشتیم که هر کدوم یه عدد تو دل خودشون دارن .
تو خط 6 و7 یه دی فاین داریم که میتونن مقادیری رو توی skill های موجودی که بهشون نصبت دادیم ذخیره کنیم.
و در خط اول و دوم اکشن هم مقادیر اولیه رو تعیین کردیم.
و منظورم هم از میلت همون ای میل دادش![]()
آقا چرا که نمیشه
شما با فرمت mdl , fbx ,x, میتونی مدل وارد کنی اما !!!! تکسچر داستان داره !!
بازی استراتژیک هم میشه ، همه چی میشه فقط باید زحمت نوشتنش رو بکشی
خوب آقا اینم کد های نومنه برای پنل دکمه ایشالا این قضیه فیصله پیدا کنه
دکمه های من 150 در 50 و پس زمینه هم 200 در 300 هستش بصورت عمودی منو ساخنه میشه کد ها کامل هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یک تصویر هم یرای اشارگر موس لازم هست
Last edited by hossein_dig; 11-04-2010 at 13:06.
باید همه ی این تصاویر رو داشته باشم؟؟؟
چرا از هر دکمه دو تا تصویر؟؟
مثلا about_nor
about_ovr
چرا؟؟؟
BMAP ABOUT_NOR_bmap = "ABOUT_NOR.PCX";
BMAP ABOUT_OVR_bmap = "ABOUT_OVR.PCX";
BMAP BACKGROUND_bmap = "BACKGROUND.PCX";
BMAP EXIT_NOR_bmap = "EXIT_NOR.PCX";
BMAP EXIT_OVR_bmap = "EXIT_OVR.PCX";
BMAP OPTION_NOR_bmap = "OPTION_NOR.PCX";
BMAP OPTION_OVR_bmap = "OPTION_OVR.PCX";
BMAP START_GAME_NOR_bmap = "START_GAME_NOR.PCX";
BMAP START_GAME_OVR_bmap = "START_GAME_OVR.PCX";
BMAP ARROW_bmap = "ARROW.PCX";
ممنون![]()
هر دکمه 3 وضعیت داره که من از 2 تاش استفاده کردم
هر وضعیت دو عکس متفاوت
ABOUT_NOR
ABOUT_OVR
![]()
این منوی دو بعدی دیگه؟؟
یه خورده کد بیشتر دقت کن یاد می گیری امیرضا جون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)