تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 57 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 564

نام تاپيک: »» کلیه بحث ها، مشکلات و آموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای آن

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض لطفاً راهنمایی کنید

با سلام
    در ابتدا از مدیران میخوام که اگه تاپیک رو جای اشتباهی زدم منتقل کنند و پیشاپیش عذر میخوام

آقایون من یه مشکل دارم با برنامهAdobe Reader 9 که به این صورت هست که تا یه فایل PDF باز میکنم چند لحظه بعد این اروری که توی عکس هست میاد و برنامه بسته میشه
    لطفاً راهنمایی کنید
    با تشکر
    اینم عکس مربوطه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

داخل عکس که چیزی دیده نمیشه شمالینک مستقیم عکس قراربدین

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ وقتی از فایل PDF یه متن رو کپی میکنم برعکس paste میشه، مثل این:

اهمیت حافظه در سیستم های رایانه ای

يا هنايار ياه متسيس رد هظفاح تيمها

فوریه، لطفا سریع جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

من چند کتاب درسی رو از سایت رشد دانلود کردم اما این pDF ها رو فقط میشه با Adobe Reader باز کرد. و نمیشه در موبایل باز کرد
    اومدم پرینت بگیرم و با پرینتر مجازی دو باره به pdf تبدیل کنم. اما اجازه پرینت گرفتن نمی ده

می شه بگید چطور می شه قفل فایل کتاب های درسی رو برداشت؟
    به این آدرس برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آدرس سایت چاپ کتب درسی)
    کتابهایی که به روز رسانی آنها 91 باشند این مشکلشان حل شده و در آندرویید و سیمبین قابل مشاهده اند

در آغاز فعالیت honesman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خوزستان

6 جدا کردن قسمتی از متن در صpdf

با سلام ودرود خدمت همه دوستان ومتخصصین عزیز..... میخواستم بپرسم چطور میشه با برنامه adobe acobat pro v10 قسمتی از متن رو جدا کرد وبه فرمت jpeg تبدیل کرد؟ من از بزار crop استفاده می کنم ولی مسیر طولانی رو طی می کنم تا به خواسته ام برسم ممنون میشم در این مورد لطف بفرمایید
    سوال بعدی ام ایا برنامه دیگری وجود داره که نسبت به اکربات پرو حجم کمتری داشته باشه وکارایی ان رو داشته باشه بعد هم به عنوان پلاگین با IE ادغام بشه متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام ودرود خدمت همه دوستان ومتخصصین عزیز..... میخواستم بپرسم چطور میشه با برنامه adobe acobat pro v10 قسمتی از متن رو جدا کرد وبه فرمت jpeg تبدیل کرد؟ من از بزار crop استفاده می کنم ولی مسیر طولانی رو طی می کنم تا به خواسته ام برسم ممنون میشم در این مورد لطف بفرمایید
    سلام میتونید از ابزار دوربین که توی ادوب ریدر موجود هست از همون قسمت که می خواهید عکس بگیرید و اونو توی paint پیست کنید و ذخیره کنید.برای اینکه رزولوشن عکستون رو تنظیم کنید یکبار توی تنظیمات ادوب ریدر قسمت جنرال عدد رزولوشن عکس را مشخص کنید.

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

1 ♥♥♥♥ سئوال تخصصی درباره فایل PDF..... ♥♥♥♥

دوستان

من یک کتاب ریاضی مرجه به زبان انگلیسی دانلود کردم. حدود 90 مگابایت هست. کتاب ریاضی stewart، حتماً میشناسید.
    کیفیت و همه چیز این فایل عالی هست، اما شخصی که این رو برای دانلود گذاشته، اومده روی همه صفحاتش یک آدرس
    اینترنتی رو در بالا و پایین صفحه قرار داده... خیلی اعصاب خورد کن هست... نوشته آبی و تقریباً بزرگ، مثل حالت استاندارد
    لینک.... جنسش از نوع لینک نیست و حالت متن رو داره، فقط شکلش مثل لینک هست.
    من میخوام این رو حذف کنم، چون کتاب 1400 صفحه هست، نمیشه این رو دستی حذف کرد، دوستان راه حل سریع و مفیدی
    میدونید که به من معرفی کنید.

از همگی ممنونم

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان

من یک کتاب ریاضی مرجه به زبان انگلیسی دانلود کردم. حدود 90 مگابایت هست. کتاب ریاضی stewart، حتماً میشناسید.
    کیفیت و همه چیز این فایل عالی هست، اما شخصی که این رو برای دانلود گذاشته، اومده روی همه صفحاتش یک آدرس
    اینترنتی رو در بالا و پایین صفحه قرار داده... خیلی اعصاب خورد کن هست... نوشته آبی و تقریباً بزرگ، مثل حالت استاندارد
    لینک.... جنسش از نوع لینک نیست و حالت متن رو داره، فقط شکلش مثل لینک هست.
    من میخوام این رو حذف کنم، چون کتاب 1400 صفحه هست، نمیشه این رو دستی حذف کرد، دوستان راه حل سریع و مفیدی
    میدونید که به من معرفی کنید.

از همگی ممنونم
    سلام. شما میتونین با نرم افزار PDF xChange Pro یا با Adobe Acrobat به ویرایش آن بپردازید و به راحتی تمام این علائم رو پاک کنید.این علائم رو WaterMark میگن که با نرم افزارهای معرفی شده میتونین به راحتی همه رو انتخاب و Delete کنین.موفق باشین!!!

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام. شما میتونین با نرم افزار PDF xChange Pro یا با Adobe Acrobat به ویرایش آن بپردازید و به راحتی تمام این علائم رو پاک کنید.این علائم رو WaterMark میگن که با نرم افزارهای معرفی شده میتونین به راحتی همه رو انتخاب و Delete کنین.موفق باشین!!!
    متاسفانه نشد دوست من
    واترمارک نیست، همینطوری یه متنی هست شبیه لینک، همین و بس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •