تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 37 از 2550 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

روش استفاده از اکانت شبانه صبا در زمان 3 الی 7:45 با IDM

1. IDM رو باز کنید
    2.از منوی Downloads گزینه Scheduler رو انتخاب کنین
    3.سه گزینه در سمت چپ پنجره است.سومی که هیچ. اولی رو انتخاب کنین
    4.تب اول یعنی Schedule رو انتخاب کنین
    5.تیک همه گزینه ها رو بردارید و اونایی رو که میگم بزارین باشن
    Start Download At رو تیک بزنین و ساعت رو 3:01 AM تنظیم کنین
    Once At رو بردارید ( لازم نیست )
    Daily رو تیک بزنید
    تمام روزها رو تیک بزنید
    Stop Download At رو تیک بزنید و ساعت رو 6:41 AM تنظیم کنین
    Number of Retries ... رو تیک بزنید و مقدار رو هم رو 10 تنظیم کنید
    Open the Following ... رو بردارید ( لازم نیست)
    Hang Up modem When Done رو تیک بزنید
    دو تای آخری هم لازم نیست پس تیکشون رو بردارید
    6.حالا از سه گزینه سمت چپ پنجره گزینه دوم یعنی Synchronization queue رو انتخاب کنید
    همه کارهای بالا رو برای این هم انجام بدین اما زمان اول رو 6:42 AM و زمان دوم رو 7:45 AM تنظیم کنید
    7.Apply و سپس Close رو در پایین پنجره انتخاب کنید
    8.حالا اون نرم افزارهایی رو که میخواین داونلود کنید رو به لیست IDM اضافه کنین
    بهتره برای هر شب حداقل 800 مگ رو در نظر بگیرین یعنی برای یک هفته حدود 5.5 گیگ
    9.حالا بعد از اینکه لیست داونلود رو تکمیل کردین از اون 800 مگ حدود 650 مگ رو انتخاب کنین ( بهتره ابتدا فایلها رو بر اساس حجم مرتب کنین سپس اونها رو به کمک موس داخل کادر بندازی و انتخاب کنین )
    10.سپس بر روی آنها راست کلیک کنید و Move to queue و سپس Main Download Queue رو انتخاب کنین
    11.سپس بقیه فایلها رو انتخاب کنید و بر روی اونها راست کلیک کنید و Move to queue و سپسSynchronization Queue رو انتخاب کنید
    12.حالا باید دو نوع پوشه به رنگهای سبز و زرد در لیست جلویی ببینید. درسته؟!
    13.حالا کار تموم شد و میتونین کامپیوتر رو روشن بزارید و برید چون ساعت 3 کامپیوتر آنلاین و در ساعت 6:40 آفلاین و سپس ساعت 6:42 آنلاین و در ساعت 7:45 آفلاین خواهد شد و در این بازه زمانی داونلود خواهد کرد و این قطع شدنهای یک ساعت به یک ساعت صبا حل خواهد شد چون IDM در این بازه اگر ببینه اینترنت قطع شده دوباره وصل خواهد شد
    14. راستی یک چیزی یادم رفت بگم . برین از منوی Downloads گزینه Options رو انتخاب کنین
    15. بر روی تب Dial up کلیک کنید
    16. گزینه Use windows dial up networking رو تیک بزنید
    17.از لیست اکانت شبانه صبا رو انتخاب کنید و Save Password رو تیک بزنید ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دقت کنید حتما اکانت شبانه رو انتخاب کنید نه روزانه رو در غیر اینصورت بدبخت خواهید شد . حتما هر شب قبلا از خوابیدن این تنظیم رو چک کنید که رو شبانه است یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
    18.در قسمت پایین هم Redial Options رو میبینید؟ در کادر اول 20 و در کادر دوم 5 بنوسید!
    19.خالا دیگه تمام شد!!! ( تنظیم برای اکانت شبانه رو اشتباه نکنید ها!!!)
    اگه سوالی داشتین بپرسید
    انجام دادن اینها هم 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه!

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دو روز پیش که هادم پر شده بوود و دیگه جا برا دانلود نداشتم تصمیم گرفتم سرویس +128 با محدودیت 2 گیگ ماهانه همارا رو چک بکنم ببینم چطوریاس ( این سرویس همون سرویس 512 هست با محدودیت شدید )

اینترنتم که قطع بوود زنگ زدم به آقای چنگیزی ( همون پسر جوونی که با مهربونی صحبت می کنه و بر عکس بقیه ارثیه ی باباشو ار ادم نمی خواد ) باهاش صحبت کردم و اونم گفت تا عصر اینترنتت رو موقت وصل میکنم تا بتونی از طریق سایت همارا و کارت بانک پول واریز کنی ( تکنولوژی رو داری ! )

و منم همینکارو کردم و باهاشون تماس گرفتم که سرویسو به +128 تغییر بدن ( حالا بگذریم که یه 2ختره تهرونی به جمع بچه های پشتیبانی اضافه شده و به هر 3 تلفن که زنگ میزنم اون برمیداره )

اندر وصف سرویس +128 :

این هفته ی آخر همونطور که تو پستای قبلی گفتم مرکز مارو دسکاری کردن و متوسط دانلود 1 تا 1.5 کیلو بایت افزایش داشت و البته سرعتش ثابت بوود و هی کم و زیاد نمیشد ( اونایی که اهل دانلودن می دونن چی میگم )

ولی چشتون روز بد نبینه این +128 کلا هی بالا پایین میپره و اعصاب برام نذاشته

موقع دانلود با دانلود منیجر سرعتش بین 7 تا 47 کیلو هست و گاها تا 70 و 98 هم رفته ولی با براوزر سرعتش خیلی کمه حتی از 128 معمولی هم افتضاح تره تو ساعتای شلوغ به زوور میرسه به 13 کیلو

ولی از ساعت 4 تا 7 سرویسش رایگانه و میتونی با متوسط 47 کیلو 500 مگابایت دانلود داشته باشی که اینم غنیمته واسه خودش !

منتظر نظر دوستان هستیم !!!

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

همارا که مشکل نداره ؟
    مودم و ISP خودت چیه ؟
    ISP من مکس نت با سرعت 600 محدود...
    مدمم D-Link DSL-520T هستش(قیمت50تومن)(ازش راضیم)...

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

(اینجا همه برا خودشون صحبت می کنن

کسی بحث نمیکنه؟)

مسعود جان من زیاد اهل دانلود نیستم ولی اینو قبول دارم که سرعت همارا ثابت نمی مونه و مدام تغییر می کنه

ولی خدایش ماکس نت و همارا توی تبریز از نظر خدمات و کیفیت خیلی خوبن

ماکس نت که سرش خیلی شلوغه ولی همارا وضعش خوبه

اون شرکتهایی هم که توی ایران فعالیت می کنن و اینجا نمایندگی دارن فقط به فکر خالی کردن جیب مشتری هاشون هستن سرویساشون گرون و پاسخویشون خدا می داند

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

(اینجا همه برا خودشون صحبت می کنن کسی بحث نمیکنه؟)

خدا رو شکر یکی پیدا شد منو درک کنه !

( آرام خوش اومدی ، حال احوال چطوره ؟ )

به نظرتون من بیکارم میشینم وضعیت همارا رو لحظه به لحظه میگم یا همین پست قبلی که وضعیت سرویس +128 همارا رو توصیف کرد؟

هدفم اینه که بچه ها بیان از سرویس دهندشون گزارش بدن ( مواقع مشکل ) و این جور بحثا باشه تا بتونیم سرویس دهنده ها رو رتبه بندی کنیم

نه اینکه هر کی ISP خودشو تعریف کنه و فقط برا خرید سرویس جدید و مودم بیاد اینجا و بعد از خریدش اصلا این تاپیک رو نشناسه !!!

مسعود جان من زیاد اهل دانلود نیستم ولی اینو قبول دارم که سرعت همارا ثابت نمی مونه و مدام تغییر می کنه

میشه گفت از دو سال پیش با همارا بوودمو از سرویساش استفاده کردم و البته صبانت

همارای الان همارای 2 سال پیش نیست ! کلا از زمانی که سایت جدیدش رو راه انداخت سرویساش روز به روز بهتر میشه ( البته بگذریم که این کارا برا رضایت من و شمای یوزر نیست و فقط صرفا جهت کم نیاوردن مقابل رقیبش ماکس نته !! )

گزارش منطقه ی خودم ( گلستان ) : تا یه ماه پیش حرف آرام درست بوود / ولی اخیرا اومدن تو منطقمون دستگاها رو بروز کردن و از اون روز به بعد تا الان متوسط سرعت 1 تا 1.5 کیلو بایت برام افزایش داشته و به قول اور کلاکر ها سرویس Stable بووده !

ولی خدایش ماکس نت و همارا توی تبریز از نظر خدمات و کیفیت خیلی خوبن
    دلیلش هم اینه که تنها ISP هایی که سرویساشون عین همه اینا هستن و برای اینکه مقابل رقیب کم نیارن هر کدووم ترفندذ خاص خودشونو بکار میبرن !

همارا با توجه به سابقش و با توجه به اینکه تو تبریز ISP اختصاصی هست ( ولی ماکس نت نماینده ی اسیا تک تهرانه ) میاد سرویسای ارزون میده و کلا سیستمش جوریه که تلاش میکنه کار یوزر رو راحت کنه // ماکس نت هم میاد از تجربه ی چندین ساله ی همارا استفاده میکنه ( با توجه به حضور مدیرش تو همارا البته قبلنا ) و ره صد ساله رو یه روزه طی میکنه و تلاش میکنه با ارائه ی خدمات متنوع و سایت رنگارنگش دل هر یوزری رو بدست بیاره

ماکس نت که سرش خیلی شلوغه ولی همارا وضعش خوبه
    جدیدا یوزراش میگن مشتری رو خیلی اذیت میکنه ( راست و دروغش پای اونا )

داره خودمونی میشه aie_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوباره ،
    من که هنوز نتونستم adsl بگیرم
    ولی ددیروز رفته بودم پاساژ سهند فروشگاه یکی از رفقا که سرویس 128 سه ماه صبا داره
    یه فایل 134 مگی لینک مستقیم داشتم واسه دانلود ، سرعت دانلودش بین 60 تا 95 بود !!!
    مرکز مخابرات قندی با پیش شماره 557 و مودم D-Link 320T

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوباره ،
    ولی ددیروز رفته بودم پاساژ سهند فروشگاه یکی از رفقا که سرویس 128 سه ماه صبا داره
    یه فایل 134 مگی لینک مستقیم داشتم واسه دانلود ، سرعت دانلودش بین 60 تا 95 بود !!!
    خوب چقدر طول کشید اون 134 مگ رو داونلود کنی؟

داره خودمونی میشه aie_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب چقدر طول کشید اون 134 مگ رو داونلود کنی؟
    آخر وقت رفته بودم ! حول و حوش ساعت 8 بود !
    یه ربع به 9 تموم شد ! یعنی 45 دقیقه ! البته وسطش یه 5 دقیقه ای هم stop کرده بودم تا دوباره یوزر و نیم و پسورد سرور رو بزنم !

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوباره ،
    چی ؟؟؟؟
    60 تا 95 با 128؟؟؟
    من با600 با80-100 دانلود میکنم چطور شده؟؟؟

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چی ؟؟؟؟
    60 تا 95 با 128؟؟؟
    من با600 با80-100 دانلود میکنم چطور شده؟؟؟
    سرویس شما محدوده یا نا محدود ماهی دقیقا چند می دیدید ؟

راستی از دوستان کسی خبر داره برای تغییر سرویس از یک isp به isp دیگه چه باید کرد ؟

من مودم ADSL2+ دارم که از شاتل خریدم آیا با سرویس های ADSL مشکل نداره.

الیته از خدمات شاتل و سرعتش راضیم ولی بالای 128 سرعت قیمت های نجومی داره و به صرفه نیست.

در ضمن شما این سرعت رو ثابت دارید ؟ دیسکانکت چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •