تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 78 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعد 1 سوال هم داشتم اگر من xp را ريختم بدون مشكل مي توانم با hiren's bootable بريم و از پارتيشن مجيك پارتيشن ها رو دستكاري كنيم؟
    hiren's boot cd و یا نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد که بوتیبل اجرا می شوند ، ربطی به ویندوز ندارند و شما می تونید در هر محیطی حتی بدون سیستم عامل از آنها استفاده کنید

فقط وقتی سیستم عامل باشه ، جابجایی اطلاعات و فایل های سیستمی طول خواهد کشید

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsannet9003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام
    من این کارها را انجام دادم ولی جواب نداد نوت بوک من یرور aspi میده و داخال بوت هم نمیشه اون رو اف کرد
    آیا نیاز است که بایوس را ابدیت کنم و چه جوری میتونم ابدیت کنم
    و اخرین سوالم اینه که حتی از روی ویندوز هم بوت ویندوز را میبنده و نمی زاره که روش کلیک کنی اگه میشه کممممممکککک کنید
    راستی نوت بوک من اچ پی پاویلون dv2860 است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سری dv2000 dv6000 این مشکل رو دارند
    فکر کنم دوستان قبلا مشکل aspi رو رفع کردند (صفحات اولیه را بخوانید)... هم با آپدیت بایوس و هم با آپدیت ویندوز

شما با زدن f2 می تونید وارد بایوس شوید و ASPI power و خاموش کنید
    ممکنه با این کار ویندوز دیگر هم بالا نیاد !

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض من هم ویندوز xp میخام

سری dv2000 dv6000 این مشکل رو دارند
    فکر کنم دوستان قبلا مشکل aspi رو رفع کردند (صفحات اولیه را بخوانید)... هم با آپدیت بایوس و هم با آپدیت ویندوز

شما با زدن f2 می تونید وارد بایوس شوید و ASPI power و خاموش کنید
    ممکنه با این کار ویندوز دیگر هم بالا نیاد !
    ممنون اما مال ASPI power را نداره صفه اول را هم دقیق خوندم فایده ای نداشته
    بجز اینکه بایوس را ابدیت کنم راستی ابدیت بایوس با ابدیت ویندوز کاملا از هم جداست چه جوری میشه
    نوت بوک من با دکمه f2 فقط test ram ,test hard diskرامیاره
    کمکم کنید
    Last edited by ehsannet9003; 18-01-2009 at 10:37. دليل: تکمیلش کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام وتشکر ازجنابعالی
    با توجه به فرمایشات شما :
    لازم است نکاتی رو قبل از آموزش این روش به اطلاع خوانندگان محترم مقاله برسانم:

1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.

لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به SATA MODE ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو RECOVERY یا همونD ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .

7. این کاربر از jalilsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام وتشکر ازجنابعالی

1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند dell 1520 n series زیرا می توان حالت sata ahci را به ata mode تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب xp با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت ide کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز xp را تست کنید.

لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به sata mode ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو recovery یا همونd ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .
    با تشکر ار دوست خوبم من این رو میدونستم زیرا نوت بوک قبلیم وسترو 1500 بوده و میدونم که این مشکلات را نداره اما این اچ پی خیلی تنظیمات مختصری در بایوس داره که هیچ کدوم از اینها توش نیست
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نوت بوک من با دکمه f2 فقط test ram ,test hard diskرامیاره
    f2 را باید هنگام بوت بزنی نه توی بوت منو ! جایی که لوگوی سازنده دقیقا بعد روشن کردن میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام وتشکر ازجنابعالی

1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.

لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به SATA MODE ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو RECOVERY یا همونD ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .

خوب این مربوط به پارتیشن بندی میشه و توی تاپیک خودش مفصل این بحث ها شده... با یک نرم افزار مانند پاراگون وارد بوت شوید و فولدر old windows را پاک کنید چون مصرفی نداره

و اگر پارتیشن ریکاوری را پاک کردید دیگر نمیشه کاری کرد

برای ایجاد پارتیشن هم باید از نرم افزار نسخه بوت paragon hdd manager استفاده کنید

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز دیگه دارم دیونه میشم ! هر کاری که بگی کردم ! ولی نمیشناسش هر درایوری که بگی دانگرید کردم ! یه بار تمام درایورهایی که داشتم رو دانگرید کردم ! یه بار هم فقط درایور Intel(R) Matrix Storage Manager از تو پوشه نصبش بر روی سی دی دانگرید کردم !
    مدل لب تاپ هم Sony Viao VGN-NR498E هست ! راستی من طبق شکل آموزش Mode رو روی PNP قرار می دم ! نمی دونم چرا صفحه BIOS مادربورد هم کامل نیست ! یعنی بیشتر گزینه ها رو نداره !
    Last edited by Marmoulak; 19-01-2009 at 00:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

غیر ممکنه .. بچه ها همین کار را انجام دادن و روی تمام مدل های سونی جواب گرفتند

مشکل از نسخه ویندوزه حتما ... اون رو عوض کن والا پک درایورها کامله و کار میده

روی جدیدها کار میده مدلهای nr که بماند !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •