با سلام وتشکر ازجنابعالی
با توجه به فرمایشات شما :
لازم است نکاتی رو قبل از آموزش این روش به اطلاع خوانندگان محترم مقاله برسانم:
1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند dell 1520 n series زیرا می توان حالت sata ahci را به ata mode تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب xp با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت ide کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز xp را تست کنید.
لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به sata mode ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو recovery یا همونd ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .