لینک مستقیم کسی نداره ؟؟؟؟
می خوام اینو دانلود کنم
لینک مستقیم کسی نداره ؟؟؟؟
می خوام اینو دانلود کنم
توصیه ی برادرانه ی من !!!این رو دانلود نکن !!! چون که لینک ریپ شده و کرک شده هست ! یعنی نمی تونی بعدش ورژن بعدی رو روش بریزی ... اصلا خیلی خفنه ! در همین حد ! ولی اگه لینک می خوای از این دوتا دانلود کن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه کلیک هم روی این لینک بکنی (لینک های ورودیه ! بعدا به من امتیاز می ده و من می تونم با جمع کردن امتیاز بدون هزینه یکی دو گیگ اضافه کنم به حجمم)خوب میشه !!! ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مس این که هیچ کس این بازی رو نداره و میخواد دانلود کنه برین 1CD بخرید میشه 500 تومن اینقدر خسیس بازی در نیارین
آی دی هیچ کدوم هم که آن نیست Bersam_21_k اینم که اصلا تو لیستم نمیره
میگم حتما باید نسخه یک Stronghold با شماره 2 نمیشه بازی کرد ؟
لطفا یکی بگه چجوری میشه outo save رو از تو بازی برداشت
قبل از این که بری توی بازی باید تنظیم کنی
روی علامت سوال کلیک کن سیو رو اف کن.
بله باید شماره یک باشه
شماره دو رو که من خوشم نمیاد ولی اونم میشه بازی کرد . آموزششم فکر کنم توی همین سایت باشه .
نخیر دوست عزیز من سی دی دارم فارسی . انگلیسی . دی وی دی . وی سی دی
ولی متاسفانه دیشب که می خواستیم با بچه ها بازی کنیم از طرف من مشکل اینجا شده بود برای همین
دنبال سی دیم هستم نصب کنم که هیچ کدوم رو پیدا نکردم
چه کنم خیلی منظم هستم
خب اگر خوب نیست که دانلود نمی کنم
به هر حال من منتظرم که بازی رو نصب کنم و بیام.
راستی بچه ها یک نکته در مورد ای دی ها باید بگم
ای دی ها چون با ------ بالا میاد ادد رو قبول نمی کنه بنابراین فقط پیغام بدید
علاوه بر اون اف هم نگه نمی داره
پس سعی کنید ان باشید و فقط پیغام بدید
دوستان آی پی من ایه 91.99.242.188 حتما بیاین امروز ساعت 5 بیاین اگه نیومدید من تا ساعت 5:15 بیشتر وای نمیستم اگه این بار هم مسه دفه پیش نیومدید چوب تو .... خودتون بهتر میدونین(محز شوخی)
اگه کسی سرور بشه و سرور رو نتونیم پیدا کنیم اشکال از چیه ؟؟؟؟/
عزیز چقدر بگم اینجور نمیشه آی پی شما بعد از هر بار اتصال تغییر میکنه باید قبل از جوین کردن توی یاهو هم دیگه رو ببینیم !!!!!!!!!! اینجور که نمیشه
مسه ، محز
شما بهتره بری کتاب فارسی اول دبستان رو یه مرور بکنی (محض شوخی)
Last edited by *Ali*; 22-06-2009 at 12:17.
اولا اون اشتباه تایپی نه قلت املااین جوری خوبه ((غلط)) بابا معلم املا که نیستی
بعد در مورد بازی هیچ کدومتون که اصلا آن نیستید که من باهاتون chat کنم راستی ((اصلا)) درسته یا نهمعلم عزیزم یادم باشه روز معلم برات ببخشین برایتان
1کادو نه نه یک عدد هدیه بگیرم کی آن میشی تا باهات نه نه با شما chat کنم ؟؟؟؟
علی جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا آی دی نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنویس دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)