با سلام
مثل اینکه dell xps m1530 ساخت لهستان باتریش 6 cell است این خیلی مهمه؟
تو کارکرد نوت بوک خیلی تاثیر داره
با سلام
مثل اینکه dell xps m1530 ساخت لهستان باتریش 6 cell است این خیلی مهمه؟
تو کارکرد نوت بوک خیلی تاثیر داره
در ضمن کانفیگ dell vostro 1500 با dell xps m1530 nv در لیست فروش زیگورات کاملا یکی است بجز اینکه سیستم 1530 ویستا و سیستم 1500 ، dos است و 1500 ساخت ایرلند و 1530 ساخت لهستان است
حالا با این اوصاف از نظر کیفی کدام مناسبتر است ؟؟ با تشکر از دوستان به خصوص registered user عزیز
سلام .. راستش خیلی معلومات کمی راجع به نوت بوک دارم و میخوام یکی بخرم ... یکی از تعاونی ها اعلام کرده که نوت بوک قسطی با کارمزد کم رو میفروشه
1- آیا میشه اطمینان داشت که قطعات همگی اصل و غیر تقلبی و نو هستند ؟
2- کش چه وظیفه ای رو داره و کش 4 ایا برتری خیلی محسوسی نسبت به کش 2 داره ؟
3- آیا مثل کامپیوتر امکان ارتقا سیستم مثل سی پی یو و گرافیک و رم و .... وجود داره ؟
4- core بهتر هست یا turion
5- به نظر شما ایا ارزش داره یک و نیم میلیون واسه نوت بوک بدم یا میشه با 800 یا 900 تومان هم یه انتخاب خوب داشت ؟
6- با توجه به نصب برخی نرم افزارهای مهندسی ایا ضرورت داره که حتما سیستم عامل xp باشه یا نه ؟
من اهل بازی و فیلم و... نیستم و بیشتر برای کارای معمولی و یا برخی نرم افزارهای مرسوم مهندسی مثل ansys و catia از سیستم استفاده میکنم با این تفاصی به نظر شما انتخاب و گزینه مناسب برای خرید نوت بوک 14 اینچی با قیمت حداکثر 1300000 چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و چند مدل خوب و جدید معرفی کنید
جناب register عزیز ممنون میشم شما هم در مورد موارد بالا نظر خودتو بگی
1- بستگی داره این نوت بوک ها رو از کجا و با چه گارانتی تهیه میکنه ؟ آیا معتبر هست و خدمات خوبی میده اون شرکت چون فروشنده اصلی شرکتی است که تعاونی داره ازش سفارش میگیرهسلام .. راستش خیلی معلومات کمی راجع به نوت بوک دارم و میخوام یکی بخرم ... یکی از تعاونی ها اعلام کرده که نوت بوک قسطی با کارمزد کم رو میفروشه
1- آیا میشه اطمینان داشت که قطعات همگی اصل و غیر تقلبی و نو هستند ؟
2- کش چه وظیفه ای رو داره و کش 4 ایا برتری خیلی محسوسی نسبت به کش 2 داره ؟
3- آیا مثل کامپیوتر امکان ارتقا سیستم مثل سی پی یو و گرافیک و رم و .... وجود داره ؟
4- core بهتر هست یا turion
5- به نظر شما ایا ارزش داره یک و نیم میلیون واسه نوت بوک بدم یا میشه با 800 یا 900 تومان هم یه انتخاب خوب داشت ؟
6- با توجه به نصب برخی نرم افزارهای مهندسی ایا ضرورت داره که حتما سیستم عامل xp باشه یا نه ؟
من اهل بازی و فیلم و... نیستم و بیشتر برای کارای معمولی و یا برخی نرم افزارهای مرسوم مهندسی مثل ansys و catia از سیستم استفاده میکنم با این تفاصی به نظر شما انتخاب و گزینه مناسب برای خرید نوت بوک 14 اینچی با قیمت حداکثر 1300000 چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و چند مدل خوب و جدید معرفی کنید
جناب register عزیز ممنون میشم شما هم در مورد موارد بالا نظر خودتو بگی
2- بلی کش 4 بسیار خودش رو بیشتر نشون میده توی برنامه هایی که کار سنگینی از cpu می کشند و نیاز به پروسس حجم بیشتری از اطلاعات هست مثل رندرهای گرافیکی و محاسبات سنگین .... ولی اگر کار شما معمولی هست نیاز به صرف هزینه بیشتر برای آپگرید کش نیستید ... اگر متوجه نشده اید که دقیقا کار کش چیه من در همین بخش برای یکی از کاربران مفصل تر توضیح داده بودم ... بت کمی جستجون پیداش میکنید
3- فقط هارد و رم تا حد معینی بستگی به نوع نوت بوک ... هارد تا 250 اغلب و رم تا 4 گیگابایت
4- دو تکنولوژی کاملا مجزا از دو شرکت بزرگ intel و AMD هستند که هر کدام خاصیت خود را دارند ... اگر جای هزینه بیشتری داری intel core2 و اگر نداری همون amd turion X2 کارت را تا حدودی راه می اندازه .... راجع به این سی پی یو ها هم مفصلا بحث شده
5- بستگی به کارت داره ... بلی چرا ارزش نداشته باشه ؟
6- خیر مهم نیست ... میتونی دانگرید یا آپگرید کنی
7- HP مدلهای 14 انچی داره که با سری pavilion DV 2XXX شناسایی میشوند و مدلهای مختلف و متعددی با قیمت بین 1.200 تا 1.500.000 دارند و به شما پیشنهاد میشه
شما می تونی باطری رو باز کنی اگه پشتش نوشته بودCapacity 85 WHr یعنی 9 سلولی و اگه 56WHr بود پعنی 6 سلولی. این هم عکس درخواستی:(دقت کنید که DELL در عملی مبتکرانه اضافه حجم 9 سلولی رو داده زیر لپ تاپ تا هم شکیل باشه هم تهویه به خوبی صورت بگیره و هم تایپ ساده تر بشه،در ضمن اگه رو پا بگذاری هم طبق تجربه ی شخصی اذیت نمیشی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رجیستر جان این computer care که گفتی اصلا تو xps آپدیت نیست! بیشتر برند مورد علاقه ی خودت (HP ) داره، قیمت xps 1530 با 2.4 cpu اش هم از ایران گران تر بود ! من که شاخ درآوردم!!! اگه می شهیه جای دیگه معرفی کن که config های آپدیت داشته باشه چون من بدبختانه LCD LED میخوام که فکر کنم با این اوضا باید برم سماق بمکم
![]()
رجیستر جان این computer care که گفتی اصلا تو xps آپدیت نیست! بیشتر برند مورد علاقه ی خودت (HP ) داره، قیمت xps 1530 با 2.4 cpu اش هم از ایران گران تر بود ! من که شاخ درآوردم!!! اگه می شهیه جای دیگه معرفی کن که config های آپدیت داشته باشه چون من بدبختانه LCD LED میخوام که فکر کنم با این اوضا باید برم سماق بمکم
![]()
جای دیگه ای سراع ندارم ... خودم اگر dell یا سونی بخوام میره از یه جا دیگه برام گیر میاره اما مثل خودم اچ پی بازهرجیستر جان این computer care که گفتی اصلا تو xps آپدیت نیست! بیشتر برند مورد علاقه ی خودت (HP ) داره، قیمت xps 1530 با 2.4 cpu اش هم از ایران گران تر بود ! من که شاخ درآوردم!!! اگه می شه یه جای دیگه معرفی کن که config های آپدیت داشته باشه چون من بدبختانه LCD LED میخوام که فکر کنم با این اوضا باید برم سماق بمکم![]()
دقیقا این شکلیه :شما می تونی باطری رو باز کنی اگه پشتش نوشته بودCapacity 85 WHr یعنی 9 سلولی و اگه 56WHr بود پعنی 6 سلولی. این هم عکس درخواستی:(دقت کنید که DELL در عملی مبتکرانه اضافه حجم 9 سلولی رو داده زیر لپ تاپ تا هم شکیل باشه هم تهویه به خوبی صورت بگیره و هم تایپ ساده تر بشه،در ضمن اگه رو پا بگذاری هم طبق تجربه ی شخصی اذیت نمیشی)
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
از زیر هم که کاملا تو عکس من هست!(رجیستر Hp باز !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)