این گوشی هنوز بصورت عمده وارد و توضیع نشده
و هر کسی یه قیمتی میده
از 700 الی 900 تومن !!
این گوشی هنوز بصورت عمده وارد و توضیع نشده
و هر کسی یه قیمتی میده
از 700 الی 900 تومن !!
سلام و جمعه شما خوش و خرم باد
قیمت گوشی W960 i سونی اریکسون فقط با Keyboard English سفارش اروپایی و پشت گوشی از طرف کارخانه نوشته شده Made in China بهمراه هندزفری بلوتوث استریو DS220 مشکی رنگ که هرهدفونی بصورت دلخواه به این وسیله میخورد قیمت 2300 درهم امارات در دوبی هست.
البته در پکیج خاورمیانه این گوشی خبری از این هدفون بلوتوث نیست.
دوستان یعنی این قیمت 575000 تومان میشه اگر شما همین هندزفری رو در ایران تهیه کنید 100000 تومان خودم از علادین قیمت گرفتم چون این مدل هنزفری بسیار باکیفیت تر و جدیدتر از مدل های قبلی هندزفری بلوتوث استریو سونی اریکسون هست.
یکی از دوستانم 3 سال دوبی زندگی میکنه و بخاطر شغل پدرش اونجا هم درس میخواند بهش گفتم برام یک پکیج کامل این گوشی با تمام متعلقات پکیج رو برایم بهمین قیمت 575000 تومن از دوبی بیاورد.
قیمت ان95 8 گیگ نوکیا هم اونجا 2200 درهم برابر با 550000 تومن است
اره راست میگه...
هدفون بلوتوث نیست...
به نظرم هر گوشی رو باید همون اولش که وارد میشه خرید...
ان95 8گیگ من تو دبی 2400 درهم قیمت کردم...
تو ایران هم 680 هزار تومان...
جالبه اکتور جان تو کرمانشاه من بی گارانتی 580 دیدم !!
آقا تا حالا کسی از دیجی کالا چیزی خریده؟p1 رو واقعا مفت میده.شما 350 تاحالا دیدین جایی؟
p1 های امروزی الان no name هستند بخاطر همین ارزونتر هستند چون دیگه تولید نمیشه و چین مستقلا قطعات سخت افزاری اینها رو تولید و مونتاژ میکنه
مثلا الان این قضیه در مورد W960 i سونی اریکسون فرق داره قطعات سخت افزاری از سوئد و ژاپن میاد توی چین مونتاژ میشه
سلام
من 4 روز پیش p1 تو شیراز خریدم 340 با مموری 1 گیگ فابریک و نرم افزار blackbery و پشتشم made in china داشت.
دوستان عزیز این قیمتها که می گید اکثرا درست حتی من پایین تر اینها هم تو شیراز دیدم ولی قیمت دقیق ان 82 بی گارانتی 480 تومن هست و ان 95 معمولی 470 تومن. 8 گیگش هم 670 دیدم.در ضمن ان 81 معمولی 360 تومن و 8گیگش هم 390 تومن که من نمیدونم چرا بخاطر 8 گیگ مموری فقط 25 الی 30 تومن تفاوت دارن.
اونو دیگه باید از شرکت نوکیا پرسید چرا 8 گیگ مموری اینقدر ارزونه !! لول
کسی قیمت جی 800 سامسونگ و آیفون فریمور 1.1.3
رو نداره ؟
راستی امضا رو حال کردین ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)