تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 84 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 834

نام تاپيک: درخواســـــت ها و سوالات مربوط به نرم افزار های پاکت پی سی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض All PPC Mobile Hard Reset هارد ریست کردن تمامی پی پی سی ها !

روش هارد ریست کردن اکثر پاکت پی سی موبایل ها

Dell Axim X3 / X3i / X30

دکمه power را فشار داده و نگه دارید * قلم را درون سوراخ ریست در پشت دستگاه قرار دهید مدت زمان 2 تا 5 ثانیه صبر کنید تا در صفحه نمایش پیغام would you like to clear all data in memory را ببینید . در این مرحله دکمه contact را فشار دهید .

Dell Axim x50 / x50v / x51 / x51v

ابتدا مطمئن شوید دستگاه شما روشن باشه . دکمه power را فشار داده و نگه دارید * قلم را درون سوراخ ریست در پشت دستگاه قرار دهید مدت زمان 2 تا 5 ثانیه صبر کنید تا در صفحه نمایش پیغام would you like to clear all data in memory را ببینید . در این مرحله دکمه contact را فشار دهید. برای انصراف هم دکمه mail را بزنید .

HTC Apache / Sprint PPC-6700 /Verizon XV6700

زمانی 2 دکمه سافت ( دکمه هایی که علامت " - " دارند ) را نگه داشتید یکبار دکمه ریست را قشار دهید . در صفحه نمایش پیغام would you like to clear all data in memory را ببینید. Y برای هارد ریست و N برای انصراف است .

HTC Wizard / i-mate K-JAM / Cingular 8125 / T-Mobile MDA

همزمان دو دکمه Comm manager و Command را نگه دارید و قلم را درون سوراخ ریست قرار دهید هر دو دکمه را تازمانی که پیغام you want to clear all data بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود نگه دارید . برای ادامه دکمه سبز را فشار دهید .

نکته :
    در گوشی Cingular 8125 نرم افزار تنظیمات هارد ریست را از setting زیر clear storage پیدا کنید .

HP iPAQ h1900 Series (1910 / 1915 / 1930 / 1935 / 1940 / 1945)
    and
    HP iPAQ h6300 Seies (6310 / 6315) and i-mate jam

زمانی که دکمه power را پایین فشار می دهید ، سوراخ ریست در سمت چپ دستگاه را به مدت حدود 5 ثانیه فشار دهید .

دوستایی که اسم ppc خودشون را در این بخش نمی بینید ، اگر ppc شما خیلی نیاز به هارد ریست داشت میتونید همه ی این روش ها را امتحان کنید . در کل همه ی روش های هارد ریست کردن پاکت پی سی ها همین ها است ... و یقینا برای Hard Reset گوشی شما یکی از این ها موثر خواهد بود .

Samsung i900 Omnia hard reset

You can select this function under Main menu -> Settings -> System -> Hard Reset

or

Press and hold the send and end button then use the stylus to reset Samsung i900 Omnia

Sony Ericsson Xperia X1 hard reset

First way - Start>Settings>System>Clear Storage then enter the number 1234 and press Yes.

Second way - Press and hold the two silver keys (left and right) situated just below the screen. Now insert the stylus pen into the tiny hole which is situated around the bottom right of the back of the device for 5 seconds. Follow the on screen instructions.

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض tanzimate proxy

salam dustan, man ye asus p565 daram, mikham bahash be internete wirelesse daneshkade vasl sham ama proxy dare, hameye tanzimate proxy ro ham az tu connection doros kardam, ama val nemishe, ghablan ye sonyericsson p1 dashtam ke bahash vasl mishodam, ama ino har kar kardam nemishe, dustaye digam ham ke windows mobile daran natunestan, mikhastam bebinam kasi mitune komak kone ( faghat khahesh mikonam be khartere finglish budan topicamo hazf nakonin, akhe kelidaye computeram barchasb nadasht, majbur shodam.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    من spb mobile shell 3.5 نصب كردم ، حال چطور مي تونم غير فعال يا Uninstall كنم ؟
    با تشكر

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    من spb mobile shell 3.5 نصب كردم ، حال چطور مي تونم غير فعال يا Uninstall كنم ؟
    با تشكر
    اگه از توی Remove Program توی Setting پاک نشد، نرم افزار TMS Uninstaller رو نصب کنید، کاملا پاکش میکنه.

6. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام.
    من نرم افزار Spb Keyboard V4.1.0 Build 2612 رو نصب کردم اما حروف گچ پژ رو نداره....لینکی هست که اینا رو درست کنه؟؟؟
    اگه نصب خاصی داره لطفا بگید...

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.
    من نرم افزار Spb Keyboard V4.1.0 Build 2612 رو نصب کردم اما حروف گچ پژ رو نداره....لینکی هست که اینا رو درست کنه؟؟؟
    اگه نصب خاصی داره لطفا بگید...

سلام.

روش نصبش اینه که شما بعد از اینکه کیبرد رو نصب کردید Skin فارسی رو که بصورت یک فایل RAR هست رو توی فولدر اسکین SPB KeyBoard کپی کنید و اور رایت کنید با اسکینی که توی اون فولدر موجوده.بعد از توی ستینک فارسی رو فعال و عربی رو غیر فعال کنید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شکر میون کلامتون، یه چند وقته یه مشکلی داره اذیت می کنه! صدای پاکت بدون دلیل تغییر می کنه! مثلا صدای یه آهنگ رو یه جور دیگه پخش می کنه.
    اوایل خیلی کم پیش می اومد اما الان دیگه تعداد ریست هام بالا رفته. جاوا یا سیمبین هم نیست که زود بیاد بالا واسه همین اعصاب خرد می کنه!

پیشنهاد چیه؟ کسی همچین مشکلی داشته؟
    نسخه مارو که هنوز کسی نپیچیده!!!!

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

منظورت چیه صدای آهنگ کم و زیاد میشه ؟

جاوا یا سیمبین هم نیست که زود بیاد بالا واسه همین اعصاب خرد می کنه!
    ویروس کش نصب کردی ؟

پاکش کن .

گوشیت چیه ؟

12. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

والا من تا حالا چنین مشکلی نداشتم.اما چیزی که به ذهنم میرسه اینه.(البته در حد یک نظر شخصی نه نظر فنی)
    که این مشکل از 2 مسئله میتونه باشه یا مشکل سخت افزاریه مثلا" خرابی اسپیکر یا نرم افزاریه مثلا" بدلیل نصب یک برنامه یا پاک کردن یک فایل یا دستکاری در رجیستری.اگر مشکل سخت افزاری باشه که خوب طبعا" نیاز به تعمیر داره.اما اگر نرم افزاری باشه قاعدتا" باید با هارد ریست به حالت طبیعی برگرده .اگر مطمئنید که سخت افزاری نیست یک هارد ریست بکنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.اگر هم حدس میزنید که شاید سخت افزاریه بازم قبل از اینکه به تعمیر کار بدید یک هارد ریست بکنید که 2تا حسن داره اول اینکه مطمئن میشید نرم افزاری نیست دوم اینکه اطلاعات شخصیتون بدست تعمیر کار نمیفته.در کل من پیشنهاد یک هارد ریست رو میکنم.

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نگفتم کم و زیاد می شه! چطور بگم... آها! مثلا دیدی وقتی سرعت پخش یه آهنگ رو می ذاری بالاتر از حد نرمالش، سرعت پخش می ره بالاتر و صدا تغییر می کنه؟!

می دونم سخت افزاری نیستش! رجیستری و فایلی رو هم دست نزدم. هارد ریست هم کردم اما فکر کنم بعد یه مدت دوباره همونطوری شده (دقیق یادم نیست)
    شاید از برنامه ای چیزی باشه. ممکنه از فارسی سازه باشه؟! آخه معمولا اکثر آتیشا از گور این فارسی سازا بلند می شه!
    بقول شما تنها راه همون هارد ریست و نصب برنامه ها بصورت تک تک هستش تا ببینم مشکل کجاس! منم که وقتو حوصلش رو ندارم!!

گفتم شاید کسی همچین مشکلی پیش اومده باشه قبلا براش، بیشتر به همین دلیل پرسیدم

htc touch

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •