بالاخره شما تونستی نصب کنی یا نتونستی؟؟؟؟؟؟
شما این فایل رو برای ساین کردن کم دارید:
احتمالا شما اون پاک کردین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره شما تونستی نصب کنی یا نتونستی؟؟؟؟؟؟
شما این فایل رو برای ساین کردن کم دارید:
احتمالا شما اون پاک کردین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahshahani; 04-05-2008 at 14:55.
ببخشید جواب منم بدید . برای ساین که اون مشکل وجود داشت باید چی کار کنم ؟
(ضمنا امضام قشنگه یا نه ؟)
آقا دست حسین جان و تمامی دوستان درد نکنه
واقعا ترنکوندین
بده یه مدت که نت نیومده بودم واقعا خوشحال شدم
برای حل مشکل فونتا باید فونت p1 فیکس شده را بریزن رو گوشی!!! من تست کردم جواب دادهممنون از آموزشهایی که برای هک دادین. من تونستم تمام مراحل را انجام بدم و کیبورد فارسی رو نصب کنم ولی خیلی دوست دارم که تمام حروف مخصوصا گچپژ در صفحه اول و بدون استفاده از شیفت باشه. ظاهرا برنامه کیبورد p1 اینطوریه ولی متاسفانه هر کاری کردم نتونستم ساین کنم! برنامه SignSIS-GUI.exe را هم اجرا کردم ولی موقعی که میخواد فایل رو بسازه میگه SignSISI.exe not fount من چطوری میتونم این کیبورد رو ساین کنم؟
متشکرم
مرسی که مشکل منو پیگیری میکنین. دوست عزیز ظاهرا من بد توضیح دادم. ببینید من کیبورد p1 زو نصب کردم و کاملا کار میکنه و مشکلی هم نداره... تنها ایرادش اینه که حروف گچپژ تو صفحه اول نیست و باید شیفت گرفته بشه... برای همین تصمیم گرفتم برم سراغ کیبوردی که این مشکل رو نداشته باشه و تو تاپیکهای اولی این برنامه رو دیدم difep_none_unsigned.SIS که برای نصب نیاز به ساین داره و روش ساین هم دوستان عزیز توضیح دادن و من مو به مو اجرا کردم فقط در مرحله آخر که میخواد فایل ساین شده رو بسازه اون پیغام خطا رو که عرض کردم میده میخواستم بدونم اشکال کار از کجاست. آیا کسی موفق شده این برنامه را ساین کنه اگه آره چطوری...
بازم از پیگیریتون تشکر میکنم
من هم هر برنامه ای خواستم ساین کنم همین خطا را میده.![]()
با عرض معذرت فايل ضميمه شده ناقص آپلود شده بود كه دوباره كاملش رو آپلود كردم.
ميتونيد از توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيدش.
وای خدای من شما معرکه اید... اینجا چقدر سریع آدم به چیزی که میخواد میرسهاز لطفتون بی نهایت سپاسگزارم... مشکل من حل شد
![]()
سلام
دستتون درد نکنه
خیلی خیلی خیلی ببخشید
میدونم این سوالم اینجا نباید بپرسم
ولی...
میشه بگید این آیکون های زیب باطری و نوار وظیفتونو از کجا دانلود کردین ؟
خیلی قشنگه
بازم ببخشید
رجوع شود به پست 342
اونجا می تونی یه گروه از آیکون ها ، به همراه همین آیکون ها که می خوای رو از اونجا بگیری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)