اينم تم واسه 6270 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط maryam6413
![]()
اينم تم واسه 6270 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط maryam6413
![]()
سايت اطلاعات موبايل . در ايران همه نوع موبايل قيمت و ابزار آنها . فارسيه
– نوکیا
– سونی اریکسون
– سامسونگ
– زیمنس
– موتورولا
– پاناسونیک
– آیمیت
– الجی
– پنتک
– فیلیپس
– آلکاتل
– ساژم
– هدست بیسیم
– حافظه
– نرمافزار
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
ممنون عزيز عالي بيد ...نوشته شده توسط ya3r
![]()
سلام. من مي خوام يه گوشي بخرم تا 230 تومان. شما چه گوشي رو پيشنهاد مي كنين؟
واكمن جان يه سوال داشتم.
من يه 3310 با كيبورد عربي دارم كه منوش هم فارسيه.و هيچ مشكلي واسه نوشتن و دريافت اس ام اس فارسي نداره.
تا همين چند روز پيش هم وقتي تو دفترچه تلفنش اسم جديدي رو به فارسي وارد ميكردم تا 15 حرف (طبق استانداردش) قبول ميكرد.
اما الان وقتي ميخام اسم جديدي رو به فارسي وارد كنم. وقتي يه حرف وارد ميكنم يه هو شمارنده بالاي صفحه از 15 به 11 ميرسه وواسه حرف هاي بعدي هم گاهي 2 تا گاهي 3 وگاهي 4 تا كم ميكنه. واسه همين نميشه يه كلمه رو كامل نوشت مگه اين كه حداكثر 4 يا 5 حرف داشته باشه.
با توجه به اينكه مسيج فارسيش اين مشكل رو نداره و درست كار ميكنه من به نظرت بايد چيكار كنم.
ضمنا من اين گوشي رو 2 سال پيش گرفتم وخيلي كم ازش استفاده كردم(به عنوان زاپاس) خودم دبليو 810 دارم
كمك كن.
اگه نوكيا ميخواي 6630 ...نوشته شده توسط sisiloo2024
اولا: عزيزدلم من ووكمن بيدم نه واكمن ...نوشته شده توسط khore mobile
دوما: 3310 ديگه اونقدرسرطان شده كه مشكلاتش هم عجيب غريبه .... اما احتمالا مشكل از حافظه باشه ... بهتره يه مستر ريست كوچولو بكني ...
ووكمن جان شرمنده.نوشته شده توسط WooKMaN
![]()
حالا اين مستر ريست كوچولو چه جوري انجام ميشه.
خودم ميتونم انجامش بدم.![]()
آیا جایی هست که بشه تو اون سریال گوشی رو داد بعد بهت بگه که گوشی ساخت چه کشوریه ؟؟ یا انکه اصلآ تقلبی نیست ؟ سایت نوکیا این امکان رو می ده ؟؟ لطفآ آدرس رو بگید ممنون میشم
من چند روزی هست N73 خریدم فقط از اصل بودنش مطمئن نیستم آیا تقلبی N73 هم وجود داره ؟؟
عزيزدل كافيه كد زير رو توي صفحه اصلي موبايلت وارد كني ....نوشته شده توسط khore mobile
البته مطمئن نيستم واسه 3310 اين كد كار كنه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)