اقا من هم از جمله کسانی ام که خوراکم بازی های need for speed بود.و وقتی خواستم این بازی رو شروع کنم مثل شما بودم ولی بعد از یک هفته تمرین انقدر وارد شدم که تقریبا تمام race ها رو بدون برخورد می رفتم.این مشکل بخاطر عادت نداشتن به فرمون این بازیست.
اقا من هم از جمله کسانی ام که خوراکم بازی های need for speed بود.و وقتی خواستم این بازی رو شروع کنم مثل شما بودم ولی بعد از یک هفته تمرین انقدر وارد شدم که تقریبا تمام race ها رو بدون برخورد می رفتم.این مشکل بخاطر عادت نداشتن به فرمون این بازیست.
آره . راست میگی.این بازی مشکلی نداره.توش یه ریسینگ واقعی رو می بینی.مخصوصا slow motion وقتی میاد خیلی فاز میدهدریفت های بین چندماشبن منظورم باهم خیلی حال میده
به نظر من این بازی از تمام need for speed بهتره بطوریکه تا حالا من سه دفعه این بازی رو تا آخر رفتم.نمی گم سخت نیست ولی غیر ممکن هم نیست.البته need for speed بجز pro street خیابانی و قابل مقایسه با هم نیستند ولی کلا greed از need for speedبیشتر حال می ده.
آره . آخه سبک ها با هم متفاوته اما grid رو اگه گرافیکش رو ultra بذاری یه چیز دیگست.این از nfs ها خیلی بهتره من بعد از mw دیگه هیچ nfs بازی نکردم.![]()
سلام دوستان
من این بازی رو تازه گرفتم.
موقع اجرا این ارور رو میده:
در ضمن مشخصات سیستم من اینه:
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256
cpu: 1.5 دو هسته ای
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست من اگه توی تاپیک حل مشکلات مطرح میکردی خیلی بهتر بود به جوابت هم راحت تر میرسیدی....
ولی به احتمال 90% گرافیکت ضعیفه...ولی حالا مشخصات کاملش رو بده تا بهتر بشه راهنماییت کرد(البته اگه توی تاپیک حل مشکلات بحث رو ادامه بدی قوانین رو هم رعایت کردی)
عزیز شما گرافیکتون Shader 3 رو ساپورت نمیکنه و در نتیجه باید گرافیکتون رو عوش کنید!
سلام.خسته نباشید.دوستان من تو این فرمول ها خفن مشکل دارمیکم کمکم کنید.راستی میخواستم عکس ماشین مورد علاقه ام رو بذارم تو paint سیاه شد راه دیگه ای نیست.مرسی
![]()
ماشین های فرمول یک چون شتاب زیادی دارند سر پیچ تا ته ترمز بگیر و تا می تونی پیچ را ببر.من که از این روش استفاده می کردم آسانترین race ها برام فرمول یک بود.
دوستان اگه میخواید تو مسابقات امتیاز بالاتری بگیرید تو شهر های ژاپن یار ژاپنی استخدام کنید و تو آمریکا یار آمریکایی.باور کنید واسه من خیلی جواب داد.راستی بالاترین اسپانسری که پول بیشتری میده کدومه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)