دوستان تو ايران آپاچي بهتره يا پولسار؟؟؟
دوستان تو ايران آپاچي بهتره يا پولسار؟؟؟
باجاج تحت لیسانس کاوازاکی قرار داره و در هند طرفدارهای محصولاتش(پولسار و اونجر ....)بیشتر هستند مسلما کیفیتش هم از چیزی که در ایران مونتاژ میشه بیشتره!اپاچی شتاب خوبی داره ولی هندیها میگن بدنه اش به صدا میفته!!هوندا هم که طبق همیشه با بهترین تکنولوژِی و کمترین امکانات و بیشترین قیمت عرضه میشه!!!!!
ببينم آپاچي استارتيه.
كيفت قطعه كدوم بهتره
منظورت از استارتی چیه؟؟اگه منظورت استارت الکتریکی هست که باید بگم اکثر موتورها الان استارت رو دارن(تو هند)!حتی پولسار 200 هندل هم نداره!یعنی اونقدر شرکت سازنده به استارتش اعتماد داره!!!اپاچی 160 rtr fi همونطور که گفتم دارای دو دیسک ترمز عقب و جلو و سیستم fuel injection (انژکتوری)هست!!همچنین هر دو موتور پولسار 200 و اپاچی 160 دارای کنسول کیلومتر دیجیتالی هستند و پولسار 200 تمام دیجیتالی هست و موقع روشن کردن موتور اول یه چک وload کامل انجام میده!!والله از لحاظ کیفیت قطعه های هر دو موتور من اطلاعی ندارم به خاطر همین که اینجا سوال پرسیدم ولی اون چیزی که مسلمه اینه که کیفیت قطعات هر دو موتور در هند خوب هستند چون هندیها به موتور سیکلت علاقه ی زیادی دارند اما توی ایران بعد از مونتاژ معلوم نیست که کیفیت موتورها چگونه باشه!تا هفته ی دیگه میرم از نمایندگی tvs اطلاعات کاملتری برای 160 rtr fi بگیرم!قبلش 2 بار bajaj رفتم و برا پولسار سوال کردم!جالبه خود نمایندگی میگه که یا پولسار 150 بگیر یا 200 یا 220!!چون پولسار 180 گیربکسش مشکل داره و کلا موتورش با بدنه اش و گیربکسش ست نیست!!!!
Last edited by rainysky50; 12-09-2008 at 14:21.
اقا می خواستم ببینم کسی از باجاج که طرح هارلی رو زده خبری داره
![]()
بله!اسم محصولش avenger هست که از موتور پولسار 200 استفاده میکنه ولی از قطعات دیجیتالی موجود در پولسار 200 در این مدل خبری نیست!رنگ ابی این مدل خیلی خوشگله و همونطور که گفتم چون باجاج تحت لیسانس کاوازاکی ژاپن هست در عقب و بغل این موتور سیکلت ارم کاوازاکی نیز دیده میشه!قیمتش هم حدود 10 هزار روپیه(یعنی 250 هزار تومن)از پولسار 200 ازرانتر هست!توی سایت شرکت باجاج میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید:
و اما امروز رفتم به showroom شرکت tvs!!قیمت اپاچی 160 انژکتوری رو گرفتم!دقیقا هم قیمت پولسار 200 بود و حتی تایرهای این موتور تیوبلس نبودند و کیفیت قطعاتش در ظاهر که زیاد خوب نبود(در مقایسه با پولسار 200!!)!تنها برتری اپاچی 160 انژکتوری به پولسار 200 وجود دیسک عقب و سیستم انژکتوری موتور بود!در بقیه ی موارد مانند قیمت و کیفیت و حجم موتور و استفاده از سیستم تمام دیجیتال و استفاده از تایرهای تیوبلس پولسار 200 برتر بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوال دیگه ای در مورد محصولات bajaj و tvs داشتید در خدمت شما هستم!قربون شما امین!
Last edited by rainysky50; 13-09-2008 at 14:44.
تازه گیا یکی از دوستام یه مدل باجاح گرفته که طرح هارلی یه اما موترش 175 cc هست و قیمتش دو و نیم میلیونه که میگه فقط تعداد 100 تا از این مدل امسال تو ایران اومده
![]()
مبارکش باشه!ولی چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟اینجا موتورهای طرح هارلی به خاطر سنگین تر بودنشون و مصرف بیشترشون ارزونتر هستند!همین باجاج اونجر جدید که 200 سی سی هست قیمتش 1 میلیون و 500 هزار تومن میشه!تازه 250 هزار تومن ارزونتر از پولسار 200!!همه چیز تو ایران برعکسه!!اینجا موتورهای یاماها طرح هارلی حداکثر قیمت دست دومشون(نو در بازار نیست)تا 800 یا 900 هزار تومن هست!!!ولی مثلا موتور r15 یاماها که 150 سی سی هست قیمتش بالغ بر 2 میلیون تومن هست!!
دوستان کسی از تعمیرات موتور سر در میاره ؟
میخوام مووین عوض کنم .
ابزار هم هیچی ندارم .
چه ابزاری باید بگیرم ( فکر کنم بهش بکس میگن ) آیا بکس ماشین و موتور تفاوت دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)