ماشین چند تا کارکرده و اگه زیاد کار کرده صحفه کلاجش عوض شده؟
اگه عوض شده چه کیلومتری؟
اون چراغ نارنجی هم حتما چراغ چک موتور هست
باید دیاگ بزنین همینطوری نمیشه نظر داد
ماشین چند تا کارکرده و اگه زیاد کار کرده صحفه کلاجش عوض شده؟
اگه عوض شده چه کیلومتری؟
اون چراغ نارنجی هم حتما چراغ چک موتور هست
باید دیاگ بزنین همینطوری نمیشه نظر داد
Last edited by D r i v e r; 13-02-2010 at 17:35.
صد هزار تا کارکرده . 2 ماه پیش صفحه رو عوض کردیم . ممنون
ماشین رو برای تعویض به نمایندگی بردین؟
اگه بیرون بردین تعمیر کار به کارش وارد بود؟
چون بعضی وقتها این مشکلات برای کسایی که تازه دیسک و صفحه رو عوض کردن پیش میاد که مشکل از بد جا انداختن دیسک و صفحه و یا جنس بد دیسک و صفحه هست
میدونین از چه دیسک و صفحه ای استفاده کردین؟
ماشین 1800 هست یا 2000 ؟
چون برای 1800 ها تا جایی که میدونم دیسک و صفحه متفرقه و بدردنخور زیاده
سلام روی شیشه ی ماشینم (زانتیا) یه سری لک مثله لک آب مونده حتی بخارشوام بش زدم باز هستن چیکارش کنم؟![]()
شیشه فرورفته شده یا برآمده؟
یه عکس واضح بگیرید. بینم از چه نوعی هست.
ممنون از پیگیریتون
واسه دوستانی که ممکنه به مشکل من بر بخورن راهشو میگم با بخارشو پاک میشه ولی زمان میبره![]()
سلام به دوستان عزیز.
من حدود 3 ماه پیش برای اولین بار در سرعت 140 دنده ی 5 ماشینم از جا در اومد، این مشکل از اون موقع پا بر جا موند، یعنی در سرعت های بالای 120 دنده از جا در می آمد، البته اگر با دست نگه می داشتمش مشکلی نبود، چند روز پیش بعد از یک مسافرت، مشکل حاد شده و الان دیگه دنده ی 5 جا نمی ره، یعنی اگر در سرعت 90 از دنده ی 4 به 5 بخواهم بزنم، صدای قیژ بلندی(مانند صدایی که گاهی از دنده ی عقب ماشین ها در می آید) میاد و حتی با فشار هم دنده جا نمی ره!
دنده ی عقب ماشین هم مشکل پیدا کرده، وقتی دنده عقب می رم دیگه، با گرفتن کلاچ نمی تونم دنده را در بیارم! مجبورم نیم کلاچ کنم تا کمی دنده درگیر بشه و بعد دنده در می آید!
می خواستم قبل از اینکه به تعمیر گاه برم ببینم دوستان نظری دارند که مشکل از چی می تونه باشه، آیا نیاز به تعویض گیربکس هست یا تعمیر میشه!
در ضمن من ایران نیستم و مدل ماشینم مدلی محلی هست برای همین از ذکر مدل خودداری کردم، فقط ماشین برای سال 2002 هست.
ممنون از توجهتون
دوست عزیز کاش مدل ماشین رو هم میگفتی....که حداقل ما اطلاعاتمون بیشتر بشه!
مشکل100% از گیربکس هست.
بستگی داره ماشین چی باشه و شما تو کدوم کشور باشی.
تو خیلی از مواقع فقط تعمیر میکنن و نهایتا دنده گیربکس رو تعویض میکنن.....
من نمیدونستم ماشینهای خارجی هم دنده عقب و دنده 5اش ایراد دارهفکر میکردم فقط پراید و 206 و ماشینای تولید ایران اینجوریه
![]()
سلام دوستان ما یه 405 2000 داریم شتاب 0 تا 100 عالیی داره ولی نمیدونم چرا از 110 120 که بالاتر میرم شتابش خیلی خیلی کم میشه.چی کار باید بکنم؟یه سوال دیگه که اگه مثلا همین ماشین خودمون که مدل 78 هست زیاد دنده هاشو بکشی چی میشه مثلا دنده 1 35 تا دنده 2 70 دنده 3 100.چی میشه؟مشکلی داره؟
ممنون میشم به این دوتا سوالم جواب بدین.
ممنونم.
والا ماشین ماشین هست دیگه خارجی و داخلی نداره! گیربکس هم بالاخره خراب میشه! البته این مدل ماشینی که من دارم جز کم خرج ترین ماشیهای اینجاست ولی شانس من اینجوری شد دیگه!
به هر جهت امروز دادم تعمیر، گفت میله ی سنکرونش خراب شده، و قرار شد گیربکس رو تعویض کنه، چون خرج تعمیرش از تعویض گیربکس گرون تر بود!
به هر جهت بازم ممنونم از لطفتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)