بیشتر منظورم این بود که تو صفحه قبل گفته بود که بلده تشخیص بده اصل و غیر اصل را به ما هم گفت که انداختند
گفتم که ایشون بگه چطوری تا ما هم بفهمیم
بیشتر منظورم این بود که تو صفحه قبل گفته بود که بلده تشخیص بده اصل و غیر اصل را به ما هم گفت که انداختند
گفتم که ایشون بگه چطوری تا ما هم بفهمیم
1: دوست عزیز بد نیست بدونی که ما جنوبیم و نزدیک خلیج فار (100 کلیلومتری) و تمامی گوشی های موبایل از دوبی میاد اینجا و از اینجا به جاهای دیگه و اینجا هم خیلی گوشی ارزونتر از اونجا هست
2: اگه تقلبی نیست فکر میکنید من دارم دروغ میگم یک گوشی که خیلی هنگ میکنه و یک گوشی که اصلان هنگ نمی کنه رو رو برید باز کنید قطعاتش رو بررسی کنید ببیند چطورن خودتون پی میبرید
3:دوربین 5610 از k810 بهتره پسر خاله من k810 سری اول داره چندین بار باهاش کل انداختم و بردم ولی در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره و در غیر این صورت هیچ حرفی برای گفتن نداره hesam_sz ایشونم تست کردن و پی بردن و داخل همین فورم هستند
اگر کسی در بندر عباس هست که میخواد مقایسه کنه من شرط یک گوشی n95 8gig میبندم ولی به شرطی که در تاریکی مطلق نباشه در اکثر فروم های عکس هارو رو مانیتور مقایسه کردن و میکنند اگه عکس n73 در مانیتور ببنید خیلی بهتر از خود گوشی نشون میده ولی k810 کیفثیت کمتری در مانیتور داره و 5610 که در مانیتور کیفیت خیلی پایین میاد (تست شد)
4: در مورد مشکلتون من این مشکلات رو ندارم ولی اینکه موقع زنگ صدا یهو بلند میشه عادیه من گوشی زیاد عوض کردم در گوشی های سامسونگ همینطور بود در گوشی p110 هونگگونگی هم که داشتم همینطور بود
5: ا اگه تقلبی نیست پس چرا گوشی های بعضی دوستان هنگ میکنه یک ضربه کوچیک خراب میشه؟ مال من با اینکه چندین بار افتاده هیچ مشکلی نداشته (رو سرامیکای اتاقم)
بازم سوالی بود من در خردمتم امید وارم سو تفاهم پیش نیاد اگه به کسی توهین شده من شرمنده و امید وارم منو ببخشید
Last edited by Punisher_2008; 29-07-2008 at 10:39.
من چیز دیگه ای گفتم: گوشی شما مال دوبی هست؟ پس حتماً گارانتی نداره و خرید گوشی بدون گارانتی هم اصلاً کار درستی نیست... اگه میخوای بگی گارانتی داره پس اول میاد تهران گارانتی میشه و بعد میاد بندرعباس...
در مورد دوربین هم من هم کا800 دارم و هم کا810. بارها مقایسه کردم در تمام محیطها و زوایای مختلف، نتیجه این بوده: 5610 حرفی برای گفتن نداره جلوی کا800.
اما نظر خودم اینه که نه مقایسه من درسته و نه شما و پسر خاله تان و .... نقد سایتهای معتبر مثل GSMArena رو ملاک قرار بده، همین الان برو و این موضوع رو توی گوگل سرچ کن، میبینی که 3.2 سایبرشات سونی جزو بهترین دوربینهای عکسبرداری 3.2 هست توی موبایل....
اما ادعاتون که 5610 خیلی محکمه!!! افتادن روی سرامیک رو ملاک قرار میدی؟؟؟!! اگه بدترین گوشی رو هم از فاصله دو متری بندازی هیچیش نمیشه. ولی اگه جرات داری گوشی رو توی یه مسافت چهار پنج متری به دیوار بکوبون ببین چیزیش میشه یا نه!! من این بلا رو سر کا800 یا I-mate یا 6600 یا کا750 یا 1200 و خیلی گوشیهای دیگه اوردم و آخ نگفتن، ولی 5610 زرتش غم سور شد!!!
یعنی شما میگین حرف سایت ها رو بیشتر از چشمه خودتون قبول دارید؟ گوشی من گارانتی نداره ولی همین که اصله خوبه وهنگ نمیکنه در مورد سایت های وقتیk810 امد اون موقع بهترین دوربین رو داشته همانطور که گفتم گوشی تقلبی دوربین ضعیفی داره که مال شما هم شامل شده گفتم که حتی دوست عزیز حسام هم تست کرده و پی برد که 5610 بهتر میگیره نیتونید ازش بپرسید از در مورد استحکام بعد نیست بدونی گوشی قبلی من داداشه من k800 بوده و رو موتور در راه از دستش افتاد داغون شد ولی مال من 3 شب پیش تو پیست افتاد هیچیش نشد (فقط یکم خاکی شد) و چنتا خش کوچیک رو lcd افتاد از این به بعد هم در هیچ بحثی شرکت نخواهم کرد صلاح مصلحت خویش خسروان دانند من هیچ مشکلی با این گوشی ندارم اگع از دوستان خواستن از این گوشی بخرن به ای دی من پم بدن تا گوشی اصل راهنماییشون کنم و بتونند دهن k810 رو ببندن در مورد گارانتی هیچ موبایلی در شهرستان ما ضمانت نمیشه و از دوبی صاف میاد اینجا و از اینجا به شهرستان های دیگه و هیچ مشکلی هم تاحالا نداشته که کسی بیاد گوشی بخره و بگه گوشیم فلان چیزش خرابه
حتماً کا800 و کا810تون اصل نبوده!!!
حالا چرا ناراحت میشی؟! خوب راههای اصل بودن رو همین جا بگو ما هم بهره ببریم!!!!![]()
دوبین این دو گشوی در یک حد هستند در بعضی مکان ها 5610 بعضی جاها k810
Last edited by Tornado2800; 30-07-2008 at 09:03.
دوست عزیز من میگم k810 سری اول یعنی ........ دیگه معلومه چیه حیف که فردا میرم مشهد ولی 14 روزه بر میگردم قول میدم بر گشتم عکس بزارم که دیگه تو سر این گوشی نزنید را های اصل هم گفتم اگه مخواین بفهمید گوشیتون اصل اصله باید حتما روشن کنید و این کارهارو کنید
1: صداش نباید تیک تیک کنه و نباید کم باشه
2:گوشی تقلبی به ضربه خیلی خیلی حساسه در صورتی که اصل هیچیش نمیشه
3:دوربین باید در روز و جاهایی که نور کمه و محیط های باز k810 رو بخوره
4:هنگ نکنه من زیاد با گوشی بازی میکنم آهنگ که بیش از اندازه گوش میدم با هاش چت میکنم ولی اصلا سابقه هنگ نداشته
5: کلید مخصوص آهنگ در چینی بسیار حساسه ولی در اصل خیلی مقاومه و در صورت شکست بازم کار میکنه ولی در کل خیلی محکمه و شل نمیشه
من گوشی زیای عوض کردم از موتورولا گرفته تا سامسونگ که واقعا گوشی هاشون عالیه و حتی گوشی های p110 هنکونگی که فکرنکنم تاحاله دیده باشه من داشتم و به نظر من 5610 از همشون بهتر من وقتی خواستم گوشی بخرم تصمیم گرفتم گوشی بخرم که بتونه k810 رو بخوره n73 که سرعت نداره (سیمبین اصلا برام مهم نیست) دادشم گفت 5610 با گوشی پسر خالم همانجا بدون اینکه قدرت دوربینشو بالا ببرم k810 رو خورد ولی در تاریکی مطلق و به طور کلی شب از 5610 بهتر میگیره سیبرشات کلا در روز و جاهایی که کم نور هست تعریفی نداره اون موقع که این گوشی امده بود یادتونه نوشته بود بهترین 3.2 در صورتی که منظور این بود که دوربین حرفیه هست وگرنه سامسونگ d900 حریفش بود اون موقع و یا 6500 slide دوستم داره اهله تهرانه دوربین اونم از k810 بهتره و بعد از 6500 slide گوشی 5610 امد که در نقد هم نوشته شد از بین گوشی های جاوای نوکیا بهترین دوربین رو دارد وقتی من دیدم فکر کردم دروغه با خودذم گفتم 6500 کالر زایس هست ولی گفتم امتحانش ضرر نداره دوسته دوستم یکی داشت و دیدیم 5610 بهتر گرفت
بله ...مثل اينكه دوباره كل دوربينه
ميبينم كه بچه ها كلي گوشي كوبيدن به در و ديوار
در ضمن دوستان lcd اين گوشي ضد خش هستش تو سايت نوكيا هم نوشته و خودمم الان برچسبشو كندم آخ نگفته...قابل توجه دوست عزيزم كه گفت lcd يش خش برداشت
انقدر بحث الكي نكنيد...ممنون
من الان 3 ماهی میشه که روکش lcd رو برداشتمو مشکل خش نداشتم
دوستان اینطور که گوشی من افتاد هر گوشی که بود خش بر میداشت رو پیست موتور سواری (عاشق موتورم) با اون سرعت افتاد دوستم گفت عمران این روشن شه ولی کاملا سالم بود و فقط 2 الی 3تا خش کوچولو برداشت که اصلا معلوم نیست من روز اولی که گوشی خریدم چسب lcd رو کندم اصلا یک خشم هم بر نمیداشت ولی این دفع فرق داشت و من بهش حق میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)