سلام رفقا من اين بازي گرفتم نصب ميشه ولي بعد از دمو لودينگ كه مي شه گير ميكنه سيستمم اينه گرافيك اگيگ رم دو گيگ سي پيو دو هسته اي ولي تو لودينگش گير ميكنه ديگه نمياد لطفا كمكم كنيد
سلام رفقا من اين بازي گرفتم نصب ميشه ولي بعد از دمو لودينگ كه مي شه گير ميكنه سيستمم اينه گرافيك اگيگ رم دو گيگ سي پيو دو هسته اي ولي تو لودينگش گير ميكنه ديگه نمياد لطفا كمكم كنيد
دوستان من اپیزود هشت هستم
در یک اتاق دایره ای که چندتا تا مشعل دورشن و یک شی ام وسط اتاق
این اتاق به یک تونل وصله که اینو روی یک در انتهای تونل نوشته :
where the flame bends
the path extends
چی کار باید کنم
یکی کمک کنه لطفا![]()
سلام
آیا alone in the dark برای xp طراحی نشده است؟
چون پشت سره هم بازی کرش می شه یا سیستم ریست می شه ...
سیستم عامل من سرویس پک 3 هست...
آیا راه خاصی وجود داره ....
از نظر سخت افزاری سیستم خوبی دارم که این بازی براش چیزی نیست...
پرنس عزيز من نمي تونم كمكت كنم چون بازي رو سيستمم نصب نميشه شما سيستمتو بگو كه باحاش اين بازيو ميكني شايد رمي چيزي خريدم منم از يكي از دوستام مي پرسم جوابتو ميدم
من بدون هیچ مشکلی دارم توی xp بازی می کنم
شاید مشکل از بازیت باشه
دوست عزیز سیستم من اینه :
cpu : e7300
ram : 4gig
vga : 8800 gts 320 mb
البته توی پست اول سیستم مورد نیاز بازی هست
ميدونم ولي به حرف شركت كه نميشه اعتماد كرد مثلا همين كال اف ديوتي 4 سيستمش اگيگ رم ميخواد با دوگيگ ميتوني روون بازي كنيد خواستم مطمعن شم حالا يه چيز ديگه قيمت سي پيو تو بگو چون چند وقت ديگه سيستممو ارتفاع ميدم اطلاعات داشته باشم بدك نيست
بچه ها تو اپيزود 3 يه جا گير كردم!
همونجا كه دستشوييه! بايد چيكار كنم؟
بو گندش خفه شدم....
سلام دوست عزیز من بازی رو خیلی وقت پیش تمام کردم ولی تا اونجای که یادم هست اگه دقت کرده باشی دیوار انتهای دستشویی ترک خورده باید چسب و یکی از ماده های اشتعال زا که روی زمین دستشویی فراونه برداری با هم ترکیب کنی بعدشم به طرف دیوار درست روی ترک بندازی تا بچسبه بعد با تیر بترکونش اگه نشد
با یکی از همون مادهای اشتعال زا در حالی که به دیوار چسبیده به یک دیگه مجهز بشو واز پای دیوار درست همو جایی که اون چسبیده یک خطه برای ایجاد آتش درست کن بعدشم بیا عقبو فندک بزن و حالشو ببر حالا اگر تونستی یک عکس از اون قسمت بذار تا ببینم همون جاست یا نه![]()
Last edited by pcali; 11-08-2009 at 06:54.
من سانت سانت دیوارهارو بمب گذاری کردم!!! همه جاشو....
این هم عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجا رد کردم الان رسیدم دم یه اتوبوس نمیدونم باید چی کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام وقتی میری داخل اتوبوس باید بوسیله اجسادی که روی زمینه توازن اتوبوس رو بر قرار کنی به طوری که از یک طرف کج نشه بیفته بعدشم میری سر اتوبوس از در کنار راننده میری بیرون همین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)