سلام
مهدي جان مشكل اين بود كه بازي مرحله 2 نميرفت كه خب حل شد...
شما پچ رو نصب كردي كه مشكل نداري؟ چون هر كي كه نصب نكرده بود مشكل داشت...
شاد باشي![]()
سلام
مهدي جان مشكل اين بود كه بازي مرحله 2 نميرفت كه خب حل شد...
شما پچ رو نصب كردي كه مشكل نداري؟ چون هر كي كه نصب نكرده بود مشكل داشت...
شاد باشي![]()
تاييد ميشه
منم يه فصل رو تموم كردم و نمي زاره دوباره برم ...
کسی راه حلی بلد نیست؟
به جز پاک کردن و دوباره اینستال کردن؟
بچه های عزیز من تمام بازیها رو دان کردم و پیشنهاد میدم فیفا ، آسفالت و ماهیگیری رو حتمآ حتمآ بگیرید.
در مورد اسنک هم این بازی گرافیکش خیلی خیلی رفته بالا ولی آدم یکم بازی میکنه سرگیجه میگیره کلآ من 1 مرحلشو رفتم زیاد حال نمیده.
یه سوالی دارم بازی آسفالت که میره مرحله 3 و ماشین پلیس باز میشه چیکار باید کرد؟اول هم میشم هیچ اتفاقی نمی افته میتونید راهنمایی کنید؟
راستی بازی Brain Challenge روی گوشیتون اجرا میشه؟چون نصب میشه ولی موقعی که میخواد بره تو بازی نمیره و همونطوری گیر میکنه برای شما هم همینطوریه؟
سلام
من ngage insteller رو دانلود و رويه گوشيم نصبش كردم.
قبلا تويه منويه گوشييه من يه ايكون n-gage به رنگ نارنجي بود كه توش بازيه فيفا بودش ولي حالا يه آيكون آبي رنگ n-gage اومده كه توش هيچ بازي نيست .
راستش من مراحل نصب بازيهارو خوب متوجه نشدم. شايد يكم كند ذهنم.
سلام عطا جان
من اصلا" با اين Snake حال نمي كنم فقط واسه 1100
تو اون مسابقه آسفالت هم كه پليس ميشي، بايد بري نفر اول مسابقه رو ناكار كني...همين.
در ضمن بازي Brain Challenge هم واسه من اجرا ميشه...بازي باحاليه،فقط تو مخي...
راستي امتيازت چقده؟؟
سلام دوست من
كاري نداره...فقط شما اين بازي رو كه من تئ صفحه اول گذاشتم دانلود كن بعد trk مناسب گوشي خودت رو نصب كن به اضافه Secman بعد بازي رو نصب كن و سپس Patch رو نصب كن بعد ريست كن..
بعد حال كن...
اگه دقت كني متوجه ميشي...توضيحات پست 2 كامله...
شاد باشيد![]()
سلام یونش جان کل امتیازات بازیها 860 هستش.
آخه توی بازی آسفالت یک بار این کار رو کردم و برنده شدم ولی وقتی اومد توی منو مرحله بعد باز نشد باز هم باید همین کار رو بکنم؟
در مورد بازی Brian هم نه باز هم نمیتونم اجراش کنم نمیدونی مشگل از چیه؟
يونش؟؟؟؟
نه، موقعي كه هيچ مرحله اي باز نيست...پولت كمه...بايد بازم مسابقه تكراري بدي تا پولت برسه...
امتياز منم 1470 هست
مشكله Brain هم حتما از هك هست دوباره...
من فعلا" تو كف GPRS ام![]()
خداوندا... مردگان این BinPDA را بیامرزی...
خداوندا... دعای خیر ما را برای BinPDA به حساب آوری و از گناهانش کم کنی !!!!
خداوندا... مغزهایی مثل او را در زمین افزایش دهی... آمین!
اگه موافقی موفقتت رو پست کن !!! (دکمه تشکر که نداریم)
Last edited by linkinkurd; 03-06-2008 at 22:27.
سلام دوستان... قبل از همه چیز نه خسته ای به LEGEND عزیز می گم !
راستی آقا این پچ یک کیلوبایتی سیستم راش رو آخرش نصب کردم... اما بازم تو سیستم راش همون پیام مبنی بر تریال بودن بازی و TRY GAME رو میده... حالا نمی دونم شاید اون پیام رو بده ولی مرحله 2 به بعد رو باز کنه بازم با این پچ... چون هنوز مرحله یک رونرفتم ببینم درست شده یا نه! لازم به ذکر است که سیستم راش بنده همون قدیمیه است و پچ رو روی اون امتحان می کنم! و نسخه BinPDA رو که توی پست اول هست دانلود نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)