یوخ گردش جانی یری یوخده![]()
آقا ما هم هستیم . فقط وقتشو بگید .
سلام
من همون سایه ( مهری ) هستم مدتها بود توی p30 عضو بودم اما کمتر تو مباحث تاپیک ها شرکت میکردم این جا هم که دیگه همه همشهرین.
چقدر خوب تمام مشتقات اوشاق رو توضیح دادید...
می بخشین شما احیانا دکتر مهری نیستین؟![]()
Last edited by paranoid_android; 14-05-2008 at 17:39.
رو منم حساب کنین، امیدوارم بتونم بیام.
پس چون چون اشتراک رو می نیمم می گیرن
قرار باشه واسه پنجشنبه ی هفته بعد (البته ببخشید زود می نویسم آخه گفتم فکر می کنید این هفتس)
زمان قرار: پنجشنبه دوم خرداد ساعت 5 بعد از ظهر
مکانش هم: آبرسان جنب مسجد طوبی پارک مفاخر انتهای پارک معاونت اجتماعی روبروی در معاونت اجتماعی (یه نفر یه عکس از محل قرار بزاره بد نیست)
به دوستان عزیز هم پیشنهاد می کنم حتما بیان مطمئنا این ملاقات برامون خیلی تاثیر گذارهبه خانم ها هم عرض کنم که در جمعمون سه نفر خانوم هست پس نگران نباشید
بازم اگه نظر خاصی داشتین بگین این تصمیم های بالایی قطعی نیست.
یاشیاسوز ساغ سلامت![]()
من امروز رفته بودم ارومیه الان برگشتم دلم برا همتون تنگ شده بود
آفرین بر دلیر مردان و زنان تبریزی
فکر میکنم تو خود تهران همچین استقبالی از قرار ملاقات نشده باشه امیدوارم یه قرار تاریخی باشه من میرم پست اول رو ویرایش کنم تا نتیجه قطعی رو همه بدونن
آقا ببخشید فک می کنم هفته بعد روز پنجشنبه گیر پلیس و ایجور چیزا زیاده(سالگرد ماجرای تبریزه تو اون روز اجتماع رو به یه چیز دیگه تشبیه می کنن)قرار رو به یه روز دیگه منتقل کنیمبه غیر از روزهای اول و دوم خردادموفق باشید
15 خرداد چطوره ؟ loooooooooooool![]()
منم هستم . فقط لطفا سنگ اندازي نكنين . معلوم نيست چند هفته بعد ما زنده باشيم يا نه ؟
منو مسعود و امين پيشكسوت قرارملاقات تبريزيها هستيم 3-4 سال پيش شايد شما پي سي رو نميشناختين .
منو مسعود و امين تو پارك طوبي قرار گزاشته بوديم . مسعود جون تعريف كن واسشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)