سلام.
پخش نمیشه یعنی چی؟! ارور میده یا هیچ صفحه ای نمیاد؟ یا هم یه صفحه میاد که یه چیزی نوشته؟!
که اگر سومی باشه احتمالا Fake هستش.
سلام.
پخش نمیشه یعنی چی؟! ارور میده یا هیچ صفحه ای نمیاد؟ یا هم یه صفحه میاد که یه چیزی نوشته؟!
که اگر سومی باشه احتمالا Fake هستش.
اکثر نرم افزارها فقط مینویسن cannot play this file. ولی مدیا پلیر مینویسه cannot render this file
در برنامه های پی 2 پی فایلهای با فرمت wmv در اکثر مواقع به دلایل نامشخصی قابل پخش نیستند.انی مسئله برای من هم پیش اومده....
درصد اندکی رو فقط می تونی با vlc player ببینی
داخل اون read me چیز خاصی نوشته نشده؟
با vlc player یا کی ام هم یه امتحانی بکن....
گاهی اوقات بعضی ریپرها دوبار رار می کن فایلها رو ....،پسوند رو یه بار به رار تغییر بده ببین باز میشه با وین رار یا نه....
بینهایت ممنون دوست من . همین کار رو کردم ، درست شد ! کاش میشد 100 بار رو تشکر کلیک کرد.
سلام دوستان من یه فیلمی دانلود کردم ولی متاسفانه دوبله یه زبون خیلی خیلی خارجکی هست
نکته جالب اینه که کل فیلم رو هم یه نفر با یه لحن ثابت دوبله میکنه مثل این کنفرانس های خبری...
حالا اگه از عزیزان کسی بتونه فایل صوتی انگلیسی فیلم رو واسم بزاره ممنون میشم...
.
.
.
راستی اسم فیلم هم سکوت برهها هست (Silence of the Lambs) مدت زمان فیلم هم (برای هماهنگی صدا و تصویر)1:58:59
سلام.
زبون روسی هست دیگه حتما
خدا بگم این روسی ها رو چیکار کنه این همه فیلم توی نت هست و خیلی ها هم کمیاب همه رو بر میدارند دوبله میکنند ای کاش دوبله فقط صدای خودشون بود نه اینکه روی فیلم حرف بزنند !
خوب پایان جان بهت بگم بی خیال شو دوباره یک چیز مطمئن دانلود کن
چون باید این صدا رو استخراج کنی دیگه که اصلا نمیشه
فایل صوتی هم فایده نداره گذاشتنش میخوای باز اون رو بذاری روی فیلم ؟
خر تو خر میخوای بکنی برادر ؟
اگه این روسی جدا میشد یک چیزی اما زمانی که این جدا نمیشه و راهی هم برای جدا کردنش شناخته نشده پس بیخیال
پسر خوب از هرجا لینک برمیداری به مشخصات هم توجه کن دیگه
توی این سایت های روسی همیشه توی مشخصات یک بخشی هست به نام
Translation همین رو دیدی اون لینک رو بی خیال شو !
سلام
شدنش که میشه... من انیمیشن کارخانه هیولا رو همین چند روز پیش با دوبله فارسی نگاه کردم البته با استفاده از یک فایل صوتی 40 مگی که یکی از دوستان توی تاپیک مربوط گذاشتن (که همینجا ازش تشکر مبسوط میکنمخیلی حال داد
)
مدیا پلیر کلاسیک این امکان رو داره...هیچ شیر تو شیر هم نمیشه
عزیزم من دقت میکنم... اما خب شانس ماست دیگه سایت روسی نبود بلکه یک هاست شخصی هست که البته من با هیچ کدوم از فیلمهای دیگش مشکلی نداشتم و در مورد این فایل هم هیچ توضیحی داده نشده بود
ممنون از توضیح و کمک مفصلت جیگر طلا![]()
سلام دوستان من یک مجموعه رو دانلود کردم که موقع اکسترکت کردن پیغام زیر رو میده و فقط دو پارت اول رو درست اکسترکت میکنه:
باید دوباره اون 6 پارت رو دانلود کنم؟ راهی دیگه نیست؟
گزینه کیپ بروکن... رو هم میزنم اما نهایتا فایلی با حجم صفر ایجاد میشه
ممنون![]()
سلام
پسورد نداره ؟
به نظر میرسه این دفعه جدی جدی پسورد اشتباه باشه ! : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)