تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 156 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله تا فردا هستش کد دیپلم رو کارنامه ترم اول سوم هم نوشته شده.

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب کسانی که مثه من دیپلم مجدد هستند که کارنامه ندارند باید حضوری برن مدرسه

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من کد دیپلمم رو گرفتم بالاخره
    برای دیپلم کامپیوتر با گرایش ویژوال بیسیک کدی که من زدم این بود 9854

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

مهلت ثبت­نام در آزمون ورودی دوره­های کاردانی نظام جدید آموزشکده­های فنی و حرفه­ای سال 1388 تمدید شد سازمان سنجش آموزش کشور -15/02/88 سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت­نام و شرکت در آزمون ورودی دوره­های کاردانی نظام جدید آموزشکده­های فنی و حرفه­ای سال 1388 می­رساند که به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون برای ثبت­نام در آزمون فوق اقدام ننموده­اند، با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده که:

1ـ در روزهاي سه شنبه 15/2/88 چهارشنبه 16/2/88 و پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در باجه­های مرکزی شهرستان­های مختلف کشور (به جز شهرستان تهران که به شرح بند 2 ذیل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 هر یک از روزهای مذکور، نسبت به توزیع مدارک ثبت­نام اینترنتی اقدام گردد.

2ـ در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 15/2/88 تا ساعت 19 روز پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزیع مدارک ثبت­نام اینترنتی داوطلبان متقاضی ثبت­نام اقدام شود.

ضمناً به اطلاع می­رساند داوطلبان متقاضی ثبت­نام در آزمون مذکور که کارت اعتباری ثبت­نام اینترنتی را تا تاریخ 17/2/88 دریافت می­دارند، می­توانند تا ساعت 24 روز پنج شنبه 17/2/88 با مراجعه به نشانی پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) ، نسبت به ثبت­نام اینترنتی در آزمون مذکور اقدام نمایند.

داره خودمونی میشه Masoud3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم ترتیب انتخاب رشته چه جوریه. یعنی من حواسم نبود تهران که تراز بالایی داره رو اولویت آخر زدم! یکی میگفت که با این کار اولویت های قبلی میسوزه!! لطفا توضیح دهید که این قضیه صحت داره یا نه.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم ترتیب انتخاب رشته چه جوریه. یعنی من حواسم نبود تهران که تراز بالایی داره رو اولویت آخر زدم! یکی میگفت که با این کار اولویت های قبلی میسوزه!! لطفا توضیح دهید که این قضیه صحت داره یا نه.
    سلام
    دوست عزیز انتخاب های قبلیت نمی سوزه.فقط اون انتخاب آخرت یه انتخاب بی فایدس.یه مثال ساده می زنم (البته عددها رو همینجوری می گم اصلا بهش توجه نکن.):یرای مثال انتخاب اول شما محمود آباد باشه و برای قبولی تو محمود آباد هم شما باید ترازت 5000 باشه.و برای قبولی در تهران هم باید ترازت 7000 باشه.حالا فرض می کنیم تراز شما 7500 باشه.سیستم میاد انتخاب اول شما رو چک می کنه و شما تو محمود آباد قبول می شی و دیگه به انتخاب بیستم نمی رسه.به این قسمت توجه کنید که اگر تو هرکدوم از انتخاب هاتون قبول بشید دیگه انتخاب های بعدی چک نمی شن.پس نتیجتا اگه تراز انتخاب های اولیه کمتر از تراز انخاب های آخر باشه،انتخاب های آخر انتخاب هایی بی فایدس.
    سعی کردم واضح توضیح بدم ولی فکر کنم یه کم گنگ شد. اگه متوجه نشدی بگو که بیشتر توضیح بدم.
    موفق باشی

7. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه خیلی عالی توضیح دادین متشکریم چند تا سوال سهمیه بومی وقتی حساب میشه که اولویت اولمون شهر خودمون باشه؟سهمیه بومی 40% هست؟

داره خودمونی میشه kiarash.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست

10. این کاربر از kiarash.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه خیلی عالی توضیح دادین متشکریم چند تا سوال سهمیه بومی وقتی حساب میشه که اولویت اولمون شهر خودمون باشه؟سهمیه بومی 40% هست؟
    خواهش می کنم.فقط یه چند وقتی سرم شلوغ بود، به این تاپیک سر نزدم.معذرت به خاطر اینکه دیر جواب می دم:
    تو صفحه ی 26 دفترچه راهنما تو بند (د) این رو نوشته:
    40 درصد از ظرفیت هریک از کد رشته ها به داوطلبان بومی اختصاص خواهد یافت.(استان بومی داوطلب همان استان اخذ دیپلم او می باشد.)
    تبصره 1: استفاده از سهمیه بومی منوط به کسب حد نصاب نمره علمی در کد رشته مربوطه خواهد شد.
    تبصره 2: . . .
    در مورد سوال دوم باید بگم اینطور که تو تبصره 1 اومده به نظر نمیاد اولویت تاثیری در سهمیه بومی داشته باشه.البته باز هم نمی گم 100 در 100 تاثیر داره یا نه.چون تو دفترچه چنین چیزی رو ندیدم به نظرم تاثیری نداره.
    البته فکر می کنم تا الآن ثبت نام کرده باشی ولی شاید این سوال ها سوال کنکوری های سال بعد هم باشه و باتوجه به این که این تاپیک با سرعت خیلی کمی جلو می ره ممکنه بدردشون بخوره.
    متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست
    دوست عزیز ازت خواهش می کنم به سوالی که از جوابش اطلاعات کافی نداری جواب نده. چون می شه گفت با آینده ی شخص سوال کننده بازی می کنی.
    موفق باشی
    Last edited by SADEGH 7; 08-05-2009 at 20:35.

12. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Masoud3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    سوالی در اولین پست تاپیک مطرح شده بود و از پاسخ ها چنان پیدا بود که از فنی حرفه ای نمیشه مهندس شد (توی مدرک نمینویسند مهندسی) . لطفا اگر کسی اطلاع کامل دارد پاسخ بدهد. چون این موضوع ذهن من را خیلی مشغول کرده. از کسی شنیده بودم که به جای مهندسی(در مدرک لیسانس) کلمه کارشناسی درج می شود. من سال سوم الکترونیک هستم و برای مدرک هم درس نمیخوانم ولی برایم جالب است که بدانم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •