بله تا فردا هستش کد دیپلم رو کارنامه ترم اول سوم هم نوشته شده.
بله تا فردا هستش کد دیپلم رو کارنامه ترم اول سوم هم نوشته شده.
خوب کسانی که مثه من دیپلم مجدد هستند که کارنامه ندارند باید حضوری برن مدرسه
سلام من کد دیپلمم رو گرفتمبالاخره
برای دیپلم کامپیوتر با گرایش ویژوال بیسیک کدی که من زدم این بود 9854![]()
مهلت ثبتنام در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1388 تمدید شد سازمان سنجش آموزش کشور -15/02/88 سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1388 میرساند که به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون برای ثبتنام در آزمون فوق اقدام ننمودهاند، با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده که:
1ـ در روزهاي سه شنبه 15/2/88 چهارشنبه 16/2/88 و پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در باجههای مرکزی شهرستانهای مختلف کشور (به جز شهرستان تهران که به شرح بند 2 ذیل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 هر یک از روزهای مذکور، نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی اقدام گردد.
2ـ در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 15/2/88 تا ساعت 19 روز پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی داوطلبان متقاضی ثبتنام اقدام شود.
ضمناً به اطلاع میرساند داوطلبان متقاضی ثبتنام در آزمون مذکور که کارت اعتباری ثبتنام اینترنتی را تا تاریخ 17/2/88 دریافت میدارند، میتوانند تا ساعت 24 روز پنج شنبه 17/2/88 با مراجعه به نشانی پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور () ، نسبت به ثبتنام اینترنتی در آزمون مذکور اقدام نمایند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخواستم بدونم ترتیب انتخاب رشته چه جوریه. یعنی من حواسم نبود تهران که تراز بالایی داره رو اولویت آخر زدم! یکی میگفت که با این کار اولویت های قبلی میسوزه!! لطفا توضیح دهید که این قضیه صحت داره یا نه.
سلام
دوست عزیز انتخاب های قبلیت نمی سوزه.فقط اون انتخاب آخرت یه انتخاب بی فایدس.یه مثال ساده می زنم (البته عددها رو همینجوری می گم اصلا بهش توجه نکن.):یرای مثال انتخاب اول شما محمود آباد باشه و برای قبولی تو محمود آباد هم شما باید ترازت 5000 باشه.و برای قبولی در تهران هم باید ترازت 7000 باشه.حالا فرض می کنیم تراز شما 7500 باشه.سیستم میاد انتخاب اول شما رو چک می کنه و شما تو محمود آباد قبول می شی و دیگه به انتخاب بیستم نمی رسه.به این قسمت توجه کنید که اگر تو هرکدوم از انتخاب هاتون قبول بشید دیگه انتخاب های بعدی چک نمی شن.پس نتیجتا اگه تراز انتخاب های اولیه کمتر از تراز انخاب های آخر باشه،انتخاب های آخر انتخاب هایی بی فایدس.
سعی کردم واضح توضیح بدم ولی فکر کنم یه کم گنگ شد. اگه متوجه نشدی بگو که بیشتر توضیح بدم.
موفق باشی
نه خیلی عالی توضیح دادین متشکریم چند تا سوال سهمیه بومی وقتی حساب میشه که اولویت اولمون شهر خودمون باشه؟سهمیه بومی 40% هست؟
متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست
خواهش می کنم.فقط یه چند وقتی سرم شلوغ بود، به این تاپیک سر نزدم.معذرت به خاطر اینکه دیر جواب می دم:
تو صفحه ی 26 دفترچه راهنما تو بند (د) این رو نوشته:
40 درصد از ظرفیت هریک از کد رشته ها به داوطلبان بومی اختصاص خواهد یافت.(استان بومی داوطلب همان استان اخذ دیپلم او می باشد.)
تبصره 1: استفاده از سهمیه بومی منوط به کسب حد نصاب نمره علمی در کد رشته مربوطه خواهد شد.
تبصره 2: . . .
در مورد سوال دوم باید بگم اینطور که تو تبصره 1 اومده به نظر نمیاد اولویت تاثیری در سهمیه بومی داشته باشه.البته باز هم نمی گم 100 در 100 تاثیر داره یا نه.چون تو دفترچه چنین چیزی رو ندیدم به نظرم تاثیری نداره.
البته فکر می کنم تا الآن ثبت نام کرده باشی ولی شاید این سوال ها سوال کنکوری های سال بعد هم باشه و باتوجه به این که این تاپیک با سرعت خیلی کمی جلو می ره ممکنه بدردشون بخوره.
دوست عزیز ازت خواهش می کنم به سوالی که از جوابش اطلاعات کافی نداری جواب نده. چون می شه گفت با آینده ی شخص سوال کننده بازی می کنی.متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست
موفق باشی![]()
Last edited by SADEGH 7; 08-05-2009 at 20:35.
سلام
سوالی در اولین پست تاپیک مطرح شده بود و از پاسخ ها چنان پیدا بود که از فنی حرفه ای نمیشه مهندس شد (توی مدرک نمینویسند مهندسی) . لطفا اگر کسی اطلاع کامل دارد پاسخ بدهد. چون این موضوع ذهن من را خیلی مشغول کرده. از کسی شنیده بودم که به جای مهندسی(در مدرک لیسانس) کلمه کارشناسی درج می شود. من سال سوم الکترونیک هستم و برای مدرک هم درس نمیخوانم ولی برایم جالب است که بدانم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)