تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 691 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میگه اونجای که پررنگ کردم رو توضیح بده

2. این کاربر از ***fandogh*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

اونجایی رو بلد کردم رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
    فک کنم منظورشون اینه که :

برای اینکه بازی بهتر بیاد دستتون و زودتر بازی رو یاد بگیرید باید به این سبک بازی ها که شبیه ساز زندگی هست علاقه داشته باشید ... !

درست گفتم ؟

4. این کاربر از M i L @ D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

یکی بیاد برا من اول توضیح بده شما کجاشو میگی که جواب بدم؟!؟!
    شما بلد نمیدونین چیه.(Bold)-(درشت شده) :دي
    حالا جواب بدین!

6. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    بنده هم که یکی از افراد فعال در انجمن The Sims 2 بودم تا آخر برای این بازی نیز هستم(ببخشید که از خودم تعریف کردما)
    سلام
    من اين رو خريدم ولي داخل هيچ ساختموني رو نشون نمي‌ده همه شون سقف دارن فقط خونه خودش معلومه مثلا مي‌ره سر كار تا مياد بيرون بايد همش سقف رو نگاه كنم رستوران‌ها هم توش معلوم نيست
    چي كارش كنم
    برادر, شما به نظرم The Sims معمولی رو خریدیا!آخه هم چین چیزی غیر ممکنه!البته ممکن هست که در بازی شما ایراد هایی وجود داشته باشه که البته بعید نیز میدونم.البته این هم ممکنه که(به دلیل این میگم ممکنه چون پی سی گفت تا شنبه-یکشنبه به دستم میرسه بازی و هنوز ندیدم بازی رو)ممکنه که این بازی یه دوره آموزشی داشته باشه.اگر اینطور باشه که باید به دستوراتش عمل کنی تا بتونی هر کار میخوای بکنی که البته بعید میدونم.
    به نظر من بازی شما یا The Sims 3 نیست و The sims معمولیه.شما مطمئنی The sims3 هست؟
    اونجایی رو بلد کردم رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
    و
    شما بلد نمیدونین چیه.(Bold)-(درشت شده) :دي
    حالا جواب بدین!
    و با اجازه از Zende عزیز:
    علی جان ببین شما میدونی که این بازی مثل بازی هایی که شما بهش علاقه داری(از شناختی که از شما دارم,عرض میکنم)نیست.شما به بازی هایی علاقه داشتی مانند کانتر که اون یه بازی اکشن هست و خیلی ها میگن که این بازی مخصوص مونثات گرامی میباشد
    این بازی از کلیه بازی های دیگه میدونی که تفاوت بسیار بزرگی داره.
    تو این بازی تا دلت بخواد از رنگ های شاد استفاده شده...تو این بازی از دعوا گرفته تا (sansor) در روی تخت نیز هم میبینی
    این بازی یک ماموریت نمیده که انجام بدی و مثلا ریپورتشو بیای بدی.
    در حقیقت این بازی پایانی نداره مگر اینکه شخصیت بازیت بمیره.!
    شما میتونی توش یک شخصیت,با صورتی مثل صورت ماه خودت,اندامی مانند اندام تپل خودت و ... بسازی.حتی میشه عقیده هاشم رو در مسیر عقده های خودت پرورش بدی.
    خلاصه این بازی یک بازی کاملا شبیه سازی شده(کاملا که نه ولی الان اوله تو این سبک)از زندگی ماست.شما اگه حوصله داری و باید بدونی بعد از 2 ساعت بازی با این گیم واقعا معتادش میشی و گاهی ممکنه از درست بزنی و تا دیر وقت این بازی رو بزنی.
    در کل بسیار بازی جالبی هست و من بهت پیشنهاد میکنم.

8. 6 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام.
    بنده هم که یکی از افراد فعال در انجمن The Sims 2 بودم تا آخر برای این بازی نیز هستم(ببخشید که از خودم تعریف کردما)

برادر, شما به نظرم The Sims معمولی رو خریدیا!آخه هم چین چیزی غیر ممکنه!البته ممکن هست که در بازی شما ایراد هایی وجود داشته باشه که البته بعید نیز میدونم.البته این هم ممکنه که(به دلیل این میگم ممکنه چون پی سی گفت تا شنبه-یکشنبه به دستم میرسه بازی و هنوز ندیدم بازی رو)ممکنه که این بازی یه دوره آموزشی داشته باشه.اگر اینطور باشه که باید به دستوراتش عمل کنی تا بتونی هر کار میخوای بکنی که البته بعید میدونم.
    به نظر من بازی شما یا The Sims 3 نیست و The sims معمولیه.شما مطمئنی The sims3 هست؟

و

و با اجازه از Zende عزیز:
    علی جان ببین شما میدونی که این بازی مثل بازی هایی که شما بهش علاقه داری(از شناختی که از شما دارم,عرض میکنم)نیست.شما به بازی هایی علاقه داشتی مانند کانتر که اون یه بازی اکشن هست و خیلی ها میگن که این بازی مخصوص مونثات گرامی میباشد
    این بازی از کلیه بازی های دیگه میدونی که تفاوت بسیار بزرگی داره.
    تو این بازی تا دلت بخواد از رنگ های شاد استفاده شده...تو این بازی از دعوا گرفته تا (sansor) در روی تخت نیز هم میبینی
    این بازی یک ماموریت نمیده که انجام بدی و مثلا ریپورتشو بیای بدی.
    در حقیقت این بازی پایانی نداره مگر اینکه شخصیت بازیت بمیره.!
    شما میتونی توش یک شخصیت,با صورتی مثل صورت ماه خودت,اندامی مانند اندام تپل خودت و ... بسازی.حتی میشه عقیده هاشم رو در مسیر عقده های خودت پرورش بدی.
    خلاصه این بازی یک بازی کاملا شبیه سازی شده(کاملا که نه ولی الان اوله تو این سبک)از زندگی ماست.شما اگه حوصله داری و باید بدونی بعد از 2 ساعت بازی با این گیم واقعا معتادش میشی و گاهی ممکنه از درست بزنی و تا دیر وقت این بازی رو بزنی.
    در کل بسیار بازی جالبی هست و من بهت پیشنهاد میکنم.
    اِ چه جالبه هااااااا.ولی فکر کنم خسته کننده باشه!
    من که مشتاق شدم ببینم چیه!
    از این سبک بازی ها هم زیاد دوست دارم!(دیگه یه R.P.G ه کامله!)
    در ضمن من کجا تپلم؟؟؟؟/!!

10. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

ممنون گاپ جان
    به خودت نگیر علی جان منظورشون دماغت چاقه و اینا بود(تازه مگه تپل مپل چه اشکالی داره!)
    من الان برنامه ریزی کردم بازی به دستم رسید اول کارایی کنم که بخنیدم چون اینجا چاقی صورت واقعیشو گرفته می خوام یه آدم خیلی گنده درست کنیم یه ذره بهش بخندیم!(بعد بگیم این علی جانه می خواسته رسوا نشه اسمشو عوض کردیم گذاشتیم غضنفر)((به خودت نگیریا شوخی کردم))(((به قول امیر جان بخند تا دنیا بروت بخندهبسه؟!)))((((من می دونم bold چیه فکر کردم نوشتی balad توش مونده بودم))))
    دماغم که خوبه!
    تپلوگفتی یاد یکی از دوستام افتادم!2299 که خیلی هم بچه باحالیه!(شبیه یکی از بازیگرا هم هست تو فیلم American pie 1 هستش)
    بعد از این که بازی تو دستم افتاد میخوام همین بلایی که شما میخوای سر من بیارین منم هم سر شما در بیارم هم سر همین جلیل(2299)که میخوام لاغر مردنیش کنم!
    خب من واقعاً واقعاً منتظر بازیم تا بیاد!
    بازیی که از P30world میگیریم کامل هست؟
    آخه یکی از بچه ها گفت که این بازی رو بعضی از قسمتاشو خذف میکنن!(ولی من که باورم نشد،آخه بازیی که چیزی ازش حذف بشه اجرا نمیشه و مشکل پیدا میکنه).
    Last edited by R.P.G; 21-05-2009 at 13:13.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان یه سوال همیشه پیش میاد ! چرا هنوز بازی به طور رسمی ریلیز نشده و هیچ سایت معتبری نزده چند روز قبل دسن ما هستش ؟ آیا اینا کاملا (هرچند کرکند) ؟؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

شنبه بازي به دستم ميرسه. ميخواستم بدونم بدون اكسپنشن پك هم تو اين بازي ميشه مغازه يا حيوان خانگي خريد؟

كارت گرافيكم : NVIDIA Geforce 9400 gt هستش ساپورت ميكنه؟
    كسي نميخواد جواب بده؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

من يه جا خوندم اگه خيلي پول دار باشي ميتوني يه استاديوم ورزشي بخري.
    درسته؟
    اگر درست باشه كه خيلي باحال ميشه!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امیدوارم که این شماره وسعت عمل بیشتری داشته باشه و فقط در حد شعار نباشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •