بچه ها من تازه کارم هنوز تحت حمایت تازه واردینم !! اما می ترسم تا این مهلت تموم بشه حمله کنن بهم !! می گم چندتا سرباز خوبه همیشه داشته باشم ؟؟
بچه ها من تازه کارم هنوز تحت حمایت تازه واردینم !! اما می ترسم تا این مهلت تموم بشه حمله کنن بهم !! می گم چندتا سرباز خوبه همیشه داشته باشم ؟؟
30تا نیروی دفاعیبچه ها من تازه کارم هنوز تحت حمایت تازه واردینم !! اما می ترسم تا این مهلت تموم بشه حمله کنن بهم !! می گم چندتا سرباز خوبه همیشه داشته باشم ؟؟
حالا رقیب یا رفیق همه بیان جنوب شرق!!
تیمتون چند نفرست؟sry خندم گرفت
من با گروه خودم میام
میبینمت .
Last edited by h_r_v; 07-07-2009 at 19:30.
ممنون ...
اقا برعکس نگفتید ؟!من دوباره اشتباه فرستادم !
الان رسیدیم به بحران گندم ! 15 تا بیشتر ندارم ! با تولید 1 در ساعت !
دوستان این موشی که اول بازی به ما میدن به چه درد ما میخوره؟و اینکه برای حمله به دهکده های متروکه (همون هایی که بی صاحابن و حیوانات وحشی توشون چرخ میزنن) به چند نفر نیاز داریم؟
کی تو سرور com6 بازی میکنه؟
به نکته خوبی اشاره کردی..................رفتیم سرور دات کام با هم متحد میشیم...............به گفته بزرگان دین منافقین و دوستان نامرد خطرناک تر از دشمنان خونی اند
پس بنابر این اول حساب طرف و گروهشو میرسیم بعد میکریم سراغ جماعت کفار!!!!!
میگم اصلا چطوره ما هم گروه جمع کنیم؟؟؟؟
آقایون هر کی میخواد بیاد طرف ما هرکی هم میخواد بره طرفه پیام !!!
نه رفیق........ پیشنهاد یعنی مثلا تو 500 تا خشت پیشنهاد میدی و 400 گندم جستجو میکنی![]()
Last edited by jb.NY; 07-07-2009 at 20:00.
من با crack هستم!!
بزن بریم!!
من چند تا از رفقا حرفه ایمو هم دعوت کردم!
حالا نمیدونم بیان یا نه!!
امیدوارم بیان!!
ببینیم کی میخواد کل بندازه
اینطوری که من میدونم به حدود 300 تا گرزدار که تو 2تا حمله پشت سر هم بهشون حمله کنندوستان این موشی که اول بازی به ما میدن به چه درد ما میخوره؟و اینکه برای حمله به دهکده های متروکه (همون هایی که بی صاحابن و حیوانات وحشی توشون چرخ میزنن) به چند نفر نیاز داریم؟
کی تو سرور com6 بازی میکنه؟
چی چیو 30 تا ؟ این همه منبع جمع کردم فقط 2 تا ساختم ! اونجوری که 10 سال طول می کشه !
تعداد زیاد نیست ! متحد جمع میشه . اما اعضای اصلیمون هستن در کنارمونتیمتون چند نفرست؟
من که نیومدم لشگر کشی ؛ فقط میخوام ببینم کسی که انقدر ادعا میکنه چقدر قدرت داره . بین من و شماآقایون هر کی میخواد بیاد طرف ما هرکی هم میخواد بره طرفه پیام !!!![]()
حالا دیگه این شاخ و شونه کشی رو کش نده ؛ بزار موقعش برسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)