دوستان عزیز کجا میشه برنامه های مخصوص 480 را پیدا کرد ؟ (برنامه یا بازی هست که لمسی باشه ؟ )
دوستان عزیز کجا میشه برنامه های مخصوص 480 را پیدا کرد ؟ (برنامه یا بازی هست که لمسی باشه ؟ )
سلام دوست عزیز
سایت زیر مخصوص بازیهای تاچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
samsung جان دستت درد نکنه (دکمه تشکر نمیبینم وگر نه ازون طریق تشکر میکردم)
می خوام سیم کارتمو عوض کنم ولی نمی تونم پشت گوشی رو باز کنم.روش خاصی داره ؟؟ چون می ترسم بعدا درش لق بشه
انگشت شصتت رو بزار بالای در باطری فشار بده بعدش بده پایین
هیچیش نمیشه با خیال راحت بازش کن
سلام دوستان.
1-در حال حاضر توی بازار f480 با چه قیمتی هست و با چه گارانتی ای؟
2-فکر می کنید چقدر دیگه افت قیمت داشته باشه و تا چند ماه دیگه ؟
3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟
سلام......
قیمتش 420__40
گارانتیشم که ماکروتل تنها گارانتی معتبر سامسونگ در ایرانه
قیمتشم که معلوم نمی کنه ولی شااااااید تا 340__50 هم برسه تا 2 ماه دیگه
samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟
سرعت SMS که اصلا کم نیست تا دگمه لمس میشه واکنش سریع میده .3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟
بله عزیز . توی پستهای 2 روز پیش گذاشتم .samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟
samsung جان من اون frimware آخری که گذاشتی رو ریختم رو گوشی گزینه های اضافه شده به widget خیلی خوب بود ولی هر کاری کردم مثل اون عکسهایی که گذاشتی نتونستم بگیرم .
کیفیتش تو گوشی من زیاد فرقی نکرد !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)