1-دوست خوب اين برنامه رو مي شه از سايت خود كاسپر دانلود كرد.نوشته شده توسط radepa
2-چون اين برنامه بتا هست سريال اون تو خود سايت كاسپر هست .
3-تو همين صفحه قبل هم معرفي شده بود.
1-دوست خوب اين برنامه رو مي شه از سايت خود كاسپر دانلود كرد.نوشته شده توسط radepa
2-چون اين برنامه بتا هست سريال اون تو خود سايت كاسپر هست .
3-تو همين صفحه قبل هم معرفي شده بود.
در ضمن رج كي هم داره كه من دادم و تا سال 2007 كار ميكنه و نيازي به سريال دادن هم نيست
سلام
نسخه جدید کاسپرسکی:
kaspersky Antivirus 6.0.0.297e rc c15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 6.0.0.297e rc c15
Activation Keys (Until 2006-04-17)
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
در صمن میتوانید برای فعال کردن برنامه به جای کدهای بالا که فقط تا یک ماه اعتبار دارند به تاپیک زیر رفته و از کی هایی
که مهدی عزیز و دیگر دوستان می گذارند استفاده کنید:
Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 22:09.
لیست اشکالاتی که در نسخه 297e برطرف شده است:
Build 297e
02181 Anti-Hacker: additional rules are created for system proccesses
08889 Help, GUI: missing help for window "add module to shared list"
09053 XP: Windows firewall is not auto disabled
09195 Files with chineese fonts are not properly displayed in the reports
09199 Detecting activity (hidden registry key) even though the application is placed into Trusted Zone
09212 Anti-Hacker localization mistakes on the settings window
09225 Anti-Hacker: Buggy "New Network" dialog on NT4
09240 ODS, w98: Scanning a collection of Eicar files causes a freeze
09269 PDM: Windows update sometimes causes Hidden Install alerts
09273 XP: Post Install Wizard sometimes not started
09278 German localization problems
09279 Installing to a non-default directory still installs the product there
09280 Icorrect naming of settings for Anti-Spam under win98
09282 Kav60: French version contains a screenshot in russian
09286 Help: Anti-Spy component missing screenshots
09295 GUI: Network signatures option in KAV, even though Anti-Hacker component is not present
تا کنون ایراد عمده ای گزارش نشده است ولی تعداد ایرادات جزئی که گزارش شده و گاهی توسط بقیه تایید می شود نسبت به سه نسخه قبلی بیشتر بوده است.
Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 16:29.
vtn54 جان اگر تا حالا اوتپوست رو نصب كرده باشي و البته قبل اون كاسپر رو داشته باشي متوجه شدي كه كاسپر مي گه يه تروجان داره . من اين مشكل رو به اوتپوست گفتم اما اونا بعد دو هفته گفتن به كاسپر بگم . من هم به اونا گفتم اما چون انگليسي من خيلي خوب نيست متوجه نشدن كه چي مي گم . اگه مي شه تو برو و اين رو به اونا گزارش كن.
البته بهتر هست كه اگر يه آنتي ويروس ديگه داري اون رو امتحان كني ببيني چي مي شه . شايد بايد دوباره به اوتپوست بگيم
hooman جان اسم تروجانرو چی میگه بگو تا من به کاسپرسکی بگم![]()
به جز قضيه گفتن به اوت پوست و اينكه اگر Allow رو نزني برنامه نصب نمي شه بقيه رو اين بالا گزاشتمنوشته شده توسط Hoom@n
سلام هومن جاننوشته شده توسط Hoom@n
اون پست تو را یادم هست سوال خوبی بود وخیلی هم روش بحث شد همانطور که خودت هم می دونی این
اخطاری که کاسپر راجع به اوتپوست میده از طرف یکی از اجزای جدید کاسپر (و در حقیقت آس برنده نسخه 6)
یعنی PDM=Proactive Defense Module است این سرویس که یک آنالیز کننده رفتاری است و برنامه هایی را که در
سیستم اجرا می شوند از لحاظ رفتاری آنالیز کرده و اگر ان برنامه مانند یک برنامه مخرب رفتار کند(مثلا مانند یک
تروجان یا کرم یا روتکیت ) یک اخطار به کاربر می دهد و برنامه مزبور را بر اساس نوع رفتاری که دارد به یک اسم کلی
مانند Invader,Trojan.generic,Worm.generic,Hidden Object(Rootkit و یا اقسام دیگر نامگذاری کرده و برای
مقابله با ان چند گزینه را در اختیار کاربر میگذارد .بعضی برنامه های بی ضرر مانند همین اوتپوست رفتاری شبیه به
برنامه های مخرب دارند و بنابراین باعث ایجاد اخطاری از جانب PDM میشوند (بالاخره این سرویس جدید بوده و هنوز
به طور کامل تکامل نیافته است و نمی تواند به طور صد در صد این موارد را از هم تشخیص دهدو تازه از اینگونه
سرویسها نباید انتظار تشخیص صد در صد را داشت) در قبال این گونه اخطارها کاربر اگر ان برنامه را میشناسد
می تواند به آن اجازه اجرا داده و حتی آن را به لیست برنامه های مورد اعتماد خود اضافه کرده و یا حتی نحوه
عکس العمل آنتی ویروس را در موارد مشابه برنامه ریزی کند ولی اگر برنامه مزبور را نمی شناسد جلوی اجرای ان
را گرفته و حتی تغییراتی را که توسط برنامه مذکور در رجیستری و سیستم ایجاد شده به حالت اول برگرداند.یعنی
در مورد اوتپوست منظور کاسپر این نیست که اوتپوست حاوی تروجان است بلکه منظور این است که اوتپوست حین
نصب رفتاری مانند یک تروجان دارد (که واقعا دارد یعنی در این مورد همانطور که در اخطار می بینی اوتپوست
می خواهد با ایجاد تغییراتی در رجیستری خاصیت Autorun پیدا کند و این کاری است که اکثر تروجانها و دیگر
کدهای مخرب حین نصب انجام می دهند) ولی چون برنامه ای است که تو آنرا می شناسی و به ان اطمینان داری
تنها کاری که لازم است بکنی این است که به ان اجازه اجرا بدهی. البته من از اوتپوست استفاده نمی کنم بلکه از
زون الارم استفاده میکنم و جالب است که زون آلارم سرویسی کاملا شبیه به PDM دارد (هر چند بسیار ابتدایی تر )
و هر وقت برنامه جدیدی توی سیستم من اجرا می شود این دو تا در اخطار دادن با هم مسابقه می گذارند!![]()
ولی از شوخی که بگذریم این سیستم جدید چیز واقعا محشری است و در دست کسی که تواناییها و محدودیتهای
ان را می شناسد سلاح مرگباری برای مقابله با انواع برنامه های مخرب است.![]()
Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 21:49.
سلام
نسخه جدید کاسپرسکی(عجب! با چه سرعتی نسخه های جدید را بیرون می دهند عرق نسخه قبلی هنوز خشک نشده!)
kaspersky Antivirus 6.0.0.297f rc c16
Kaspersky Internet Security 6.0.0.297f rc c16
Activation Keys (Until 2006-04-17)
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
در صمن میتوانید برای فعال کردن برنامه به جای کدهای بالا که فقط تا یک ماه اعتبار دارند به تاپیک زیر رفته و از کی هایی
که مهدی عزیز و دیگر دوستان می گذارند استفاده کنید:
Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 22:08.
لیست اشکالاتی که در نسخه 297f برطرف شده است:
Build [297f]
04735 Anti-Hacker: Errors when filling out "Time range" value
05133 Install: License Agreement is in small font on english build
05426 Next Restart option does not make sense when protection suspended
05977 Installer: Illogical naming of dialog captions on postinstall wizard
07016 Working with passwords on Windows XP is buggy
08652 Installer: Incorrect text when installing on top of 3rd party programs and 5.xx series of Kaspersky
09193 Subheadings "Select All" and "Clear" are present when the report is clear
09203 FastUserSwitch, Pressing Neutralize All alert is displayed for the first user
09280 Incorrectly named Anti-Spam settings under win98
09286 Help: Anti-Spy is missing screenshots in help
09305 German, English, Russian builds contain a link to the forum in the main window
09309 Antispam Bases
09312 Trusted Zone does not work when remote ports are specified
09313 Win98: Trusted Zone does not work for openning files
09314 Spam training emails are not correctly counted
09315 Win98: Adding to trusted zone dialog it is better to remove PDM settings
09319 Anti-Hacker: Errors in dialog "New Network"
09320 Incorrect symbol deinstalling german KIS6 under english build of Windows
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)