تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1081 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط radepa
    بجای استفاده از آنتی ویروس نورتون و یا مک آفی یا ... من این بسته امنیتی را به شما پیشنهاد میکنم محصولی از یک کمپانیه روسی که رو دست نداره

من خودم اکثر آنتی ویروسهای که وجود داره را امتحان کردم هر کدوم یک مشگلی داشتند اما حساب این آنتی ویروس با بقیه جداست یک بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم از موقعی که از این آنتی ویروس استفاده میکنم تا حالا نشده یک بار سرچ کنم و یه ویروس تو سیستم پیدا کنه چون اصلا اجازه ورود به سیستمتونا نمیده در ضمن این بسته امنیتی دارای آنتی اسپایور و آنتی هک و آنتی اسپم هم هست یعنی با یک تیر چهار پنج نشون میذنید

غیره ممکنه سایت خارجکی یا ایرانکی پیدا کنید که این برنامه را با سریال گذاشته باشه

من خودم امتحان کردم سریالش هم درست بود فقط به این صورت برنامه ریجستر میشه که موقع نصب چهارتا گزینه میاد شما گزینه اول فعال میکنید( active commercial or beta version)به صورت کانکت میرید به مرحله بعد قسمت اول سریال برنامه و قسمتهای بعدی هم مشخصه فقط یادتون باشه باید کانکت باشید و یک نکته دیگه که لازمه بگم برای ریجستر کردن برنامه تاریخ ویندوز هم باید درست باشه در غیر این صورت ریجستر نمیشه در ضمن یونیستال کردن برنامه هم با فایل ستاپ انجام میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

size 12.6 mb

sn:2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B

1-دوست خوب اين برنامه رو مي شه از سايت خود كاسپر دانلود كرد.
    2-چون اين برنامه بتا هست سريال اون تو خود سايت كاسپر هست .
    3-تو همين صفحه قبل هم معرفي شده بود.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

در ضمن رج كي هم داره كه من دادم و تا سال 2007 كار ميكنه و نيازي به سريال دادن هم نيست

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    نسخه جدید کاسپرسکی:

kaspersky Antivirus 6.0.0.297e rc c15

Kaspersky Internet Security 6.0.0.297e rc c15

Activation Keys (Until 2006-04-17)
    KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
    KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9

در صمن میتوانید برای فعال کردن برنامه به جای کدهای بالا که فقط تا یک ماه اعتبار دارند به تاپیک زیر رفته و از کی هایی
    که مهدی عزیز و دیگر دوستان می گذارند استفاده کنید:

Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 22:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

لیست اشکالاتی که در نسخه 297e برطرف شده است:

Build 297e
    02181 Anti-Hacker: additional rules are created for system proccesses
    08889 Help, GUI: missing help for window "add module to shared list"
    09053 XP: Windows firewall is not auto disabled
    09195 Files with chineese fonts are not properly displayed in the reports
    09199 Detecting activity (hidden registry key) even though the application is placed into Trusted Zone
    09212 Anti-Hacker localization mistakes on the settings window
    09225 Anti-Hacker: Buggy "New Network" dialog on NT4
    09240 ODS, w98: Scanning a collection of Eicar files causes a freeze
    09269 PDM: Windows update sometimes causes Hidden Install alerts
    09273 XP: Post Install Wizard sometimes not started
    09278 German localization problems
    09279 Installing to a non-default directory still installs the product there
    09280 Icorrect naming of settings for Anti-Spam under win98
    09282 Kav60: French version contains a screenshot in russian
    09286 Help: Anti-Spy component missing screenshots
    09295 GUI: Network signatures option in KAV, even though Anti-Hacker component is not present

تا کنون ایراد عمده ای گزارش نشده است ولی تعداد ایرادات جزئی که گزارش شده و گاهی توسط بقیه تایید می شود نسبت به سه نسخه قبلی بیشتر بوده است.
    Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

vtn54 جان اگر تا حالا اوتپوست رو نصب كرده باشي و البته قبل اون كاسپر رو داشته باشي متوجه شدي كه كاسپر مي گه يه تروجان داره . من اين مشكل رو به اوتپوست گفتم اما اونا بعد دو هفته گفتن به كاسپر بگم . من هم به اونا گفتم اما چون انگليسي من خيلي خوب نيست متوجه نشدن كه چي مي گم . اگه مي شه تو برو و اين رو به اونا گزارش كن.
    البته بهتر هست كه اگر يه آنتي ويروس ديگه داري اون رو امتحان كني ببيني چي مي شه . شايد بايد دوباره به اوتپوست بگيم

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

hooman جان اسم تروجانرو چی میگه بگو تا من به کاسپرسکی بگم

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    wen you wanna to install outpost 3.x (downloaded from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) you see a message from kaspersky (see the image)

but it doesnt have a virus
    به جز قضيه گفتن به اوت پوست و اينكه اگر Allow رو نزني برنامه نصب نمي شه بقيه رو اين بالا گزاشتم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    vtn54 جان اگر تا حالا اوتپوست رو نصب كرده باشي و البته قبل اون كاسپر رو داشته باشي متوجه شدي كه كاسپر مي گه يه تروجان داره . من اين مشكل رو به اوتپوست گفتم اما اونا بعد دو هفته گفتن به كاسپر بگم . من هم به اونا گفتم اما چون انگليسي من خيلي خوب نيست متوجه نشدن كه چي مي گم . اگه مي شه تو برو و اين رو به اونا گزارش كن.
    البته بهتر هست كه اگر يه آنتي ويروس ديگه داري اون رو امتحان كني ببيني چي مي شه . شايد بايد دوباره به اوتپوست بگيم
    سلام هومن جان

اون پست تو را یادم هست سوال خوبی بود وخیلی هم روش بحث شد همانطور که خودت هم می دونی این

اخطاری که کاسپر راجع به اوتپوست میده از طرف یکی از اجزای جدید کاسپر (و در حقیقت آس برنده نسخه 6)

یعنی PDM=Proactive Defense Module است این سرویس که یک آنالیز کننده رفتاری است و برنامه هایی را که در

سیستم اجرا می شوند از لحاظ رفتاری آنالیز کرده و اگر ان برنامه مانند یک برنامه مخرب رفتار کند(مثلا مانند یک

تروجان یا کرم یا روتکیت ) یک اخطار به کاربر می دهد و برنامه مزبور را بر اساس نوع رفتاری که دارد به یک اسم کلی

مانند Invader,Trojan.generic,Worm.generic,Hidden Object(Rootkit و یا اقسام دیگر نامگذاری کرده و برای

مقابله با ان چند گزینه را در اختیار کاربر میگذارد .بعضی برنامه های بی ضرر مانند همین اوتپوست رفتاری شبیه به

برنامه های مخرب دارند و بنابراین باعث ایجاد اخطاری از جانب PDM میشوند (بالاخره این سرویس جدید بوده و هنوز

به طور کامل تکامل نیافته است و نمی تواند به طور صد در صد این موارد را از هم تشخیص دهدو تازه از اینگونه

سرویسها نباید انتظار تشخیص صد در صد را داشت) در قبال این گونه اخطارها کاربر اگر ان برنامه را میشناسد

می تواند به آن اجازه اجرا داده و حتی آن را به لیست برنامه های مورد اعتماد خود اضافه کرده و یا حتی نحوه

عکس العمل آنتی ویروس را در موارد مشابه برنامه ریزی کند ولی اگر برنامه مزبور را نمی شناسد جلوی اجرای ان

را گرفته و حتی تغییراتی را که توسط برنامه مذکور در رجیستری و سیستم ایجاد شده به حالت اول برگرداند.یعنی

در مورد اوتپوست منظور کاسپر این نیست که اوتپوست حاوی تروجان است بلکه منظور این است که اوتپوست حین

نصب رفتاری مانند یک تروجان دارد (که واقعا دارد یعنی در این مورد همانطور که در اخطار می بینی اوتپوست

می خواهد با ایجاد تغییراتی در رجیستری خاصیت Autorun پیدا کند و این کاری است که اکثر تروجانها و دیگر

کدهای مخرب حین نصب انجام می دهند) ولی چون برنامه ای است که تو آنرا می شناسی و به ان اطمینان داری

تنها کاری که لازم است بکنی این است که به ان اجازه اجرا بدهی. البته من از اوتپوست استفاده نمی کنم بلکه از

زون الارم استفاده میکنم و جالب است که زون آلارم سرویسی کاملا شبیه به PDM دارد (هر چند بسیار ابتدایی تر )

و هر وقت برنامه جدیدی توی سیستم من اجرا می شود این دو تا در اخطار دادن با هم مسابقه می گذارند!

ولی از شوخی که بگذریم این سیستم جدید چیز واقعا محشری است و در دست کسی که تواناییها و محدودیتهای

ان را می شناسد سلاح مرگباری برای مقابله با انواع برنامه های مخرب است.
    Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    نسخه جدید کاسپرسکی(عجب! با چه سرعتی نسخه های جدید را بیرون می دهند عرق نسخه قبلی هنوز خشک نشده!)

kaspersky Antivirus 6.0.0.297f rc c16

Kaspersky Internet Security 6.0.0.297f rc c16

Activation Keys (Until 2006-04-17)
    KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
    KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9

در صمن میتوانید برای فعال کردن برنامه به جای کدهای بالا که فقط تا یک ماه اعتبار دارند به تاپیک زیر رفته و از کی هایی
    که مهدی عزیز و دیگر دوستان می گذارند استفاده کنید:

Last edited by vtn54; 15-03-2006 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

لیست اشکالاتی که در نسخه 297f برطرف شده است:

Build [297f]

04735 Anti-Hacker: Errors when filling out "Time range" value
    05133 Install: License Agreement is in small font on english build
    05426 Next Restart option does not make sense when protection suspended
    05977 Installer: Illogical naming of dialog captions on postinstall wizard
    07016 Working with passwords on Windows XP is buggy
    08652 Installer: Incorrect text when installing on top of 3rd party programs and 5.xx series of Kaspersky
    09193 Subheadings "Select All" and "Clear" are present when the report is clear
    09203 FastUserSwitch, Pressing Neutralize All alert is displayed for the first user
    09280 Incorrectly named Anti-Spam settings under win98
    09286 Help: Anti-Spy is missing screenshots in help
    09305 German, English, Russian builds contain a link to the forum in the main window
    09309 Antispam Bases
    09312 Trusted Zone does not work when remote ports are specified
    09313 Win98: Trusted Zone does not work for openning files
    09314 Spam training emails are not correctly counted
    09315 Win98: Adding to trusted zone dialog it is better to remove PDM settings
    09319 Anti-Hacker: Errors in dialog "New Network"
    09320 Incorrect symbol deinstalling german KIS6 under english build of Windows

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •