به نظر من هيچ وقت 400 تومن نميشه. اگه خواسته باشه 400 تومن بشه براي سوني صرف نميكنه.توليدش متوقف ميشه!!!اووووووووم فکر کنم حول و حوش 2 سال دیگه نزدیکهای 400 برسه
به نظر من هيچ وقت 400 تومن نميشه. اگه خواسته باشه 400 تومن بشه براي سوني صرف نميكنه.توليدش متوقف ميشه!!!اووووووووم فکر کنم حول و حوش 2 سال دیگه نزدیکهای 400 برسه
آره.شايد زماني كه X3 اومد اين بشه 400.آخه از همون اول كه وارد بازار بشه قرار هست 700-800 دلار باشه.تا قيمتش پايين بياد خيلي بايد طول بكشه.
البته باز معلوم نيستا.شايد سوني اريكسون يه انقلابي كرد مثل گوشي هاي جديدش (g900...) و قيمت اين گوشي رو هم پايينتر از اين حرفها شروع كرد.
این دیگه چیه؟!!!
این چینی ها دیگه گندش رو در آوردن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
هیچی بابا بد به دلت راه نده
اومدن مثلا کپی کنن ولی فقط شکلش مثل اونه تازه حالت کشویی ایکسپریا قوسی هست اما این نه
پس توی ظاهر هم کاملا شبیه نیستن
اينقدر گوشي هاي الكي زد بيرون اين يكي باشه روش خودتو نگران نكن پوريا جان
دفعه اولشون نيست كه
موفق باشيد!![]()
سلام میشه یکی بگه این قیمتی که تو این سایت زده چی مگه x1 اومده ؟
یعنی قیمتش اینقدر بالاست یا این سایت گرون فروشه؟
منظور از Unlocked چیه؟
ممنون
در جواب دوستانی که برای عکس تشکر کردن عرض شود که قابل نداشت -- واما :
اینقد از اینا زدن از n95 تا p1 و ... مهم نیست -- کلا چند خصوصیت بارز دارن که به شرح زیر است :این دیگه چیه؟!!!
این چینی ها دیگه گندش رو در آوردن
دارای tv تینور آنالوگ همون تلویزیون خودمون-- ال سیدی 3 اینچ برو بالا -- فاقد هر گونه سیستم عامل -- هیچ برنامه و بازی بهشون نمیخوره نه جاوا نه سیمبین و نه ویندوز موبایل -- دوربین 5 مگی شون در اصل 1.3 مگی است که وقتی عکس میگیره میکشه سایزشو میکنه 5 مگ ( خودتون کیفیتشو حدس بزنید عین کاشی حموم)
چند تا اسکرین شات از پنل x1 و برنامه های نصب شده روش :
این جدیدترین ورژن اپرا با ساپورت فلش :
اینم گوگل مپ :
این پنل مدیا سنتر :
اینم پنل مدیا پلیرش :
![]()
چه خفن!!!!!!!!!! قیمت اولیه اش به تومان چنده؟
Play.com برای پیش فروش زده 500 پوند انگلیس معادل 860 هزار تومان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)