سلام
1- چک کن کابل شبکه cross باشه.
2- درایورهای کارت شبکه ها رو دوباره نصب کن.
3- شبکه سیستم ها رو دوباره پیکر بندی کن.
4- اگر یه لپتاپ در دسترس داری با اون چک کن ببین مشکل سخت افزار نداشته باشی.
سلام
1- چک کن کابل شبکه cross باشه.
2- درایورهای کارت شبکه ها رو دوباره نصب کن.
3- شبکه سیستم ها رو دوباره پیکر بندی کن.
4- اگر یه لپتاپ در دسترس داری با اون چک کن ببین مشکل سخت افزار نداشته باشی.
بابا يكي كه چيزي ميدونه جواب بده ديگه !!!
من مودم adsl را وصل کردم به لپ ناپ dell
ومی خوام که بطور وایرلس اینترنت را بین 3 کامپیوتر دیگر شیر کنم
بدون access point میشه؟اگه میشه چه جوری؟
من تونستم روی 1 دونه شیر کنم اما کام 2 را که وصل می خوتم بکنمip conflict میده.در ضمن من ip را اتوماتیک گذاشته ام
باتشکر
Last edited by caspian; 13-04-2009 at 19:00.
دوست عزیز ممنون از توجهتون
روی هر کدوم از سیستمهام فقط یه کارت شبکه آنبرد وجود داره
این مساله رو هم در نظر دارم که LED روشن نمیشه ، چون جایی که بردم کابل رو امتحان کردم ، طرف بلافاصله بعد ازینکه کابل رو وصل کرد، چراغ کارت شبکه ها روشن شدند ، ولی با خودم گفتم شاید مال من led نداره اخه بعید میبینم هم مال این سیستم خراب باشه هم اون یکی
من تا حالا از این کارت شبکه این دو تا سیستممون استفاده نکردم ولی همیشه که خیلی موفقیت آمیز از طرف ویندوز شناسایی میشد و دراورش نصب و همه پیغام های device manager درباره network adapter حاکی از صحت این قطعه هست. و فقط به دلیل این که این مشکل برای هر دوتا سیستم عینن وجود داره (شناسایی نشدن کابل ) بعید میبینم مورد سخت افزاری باشه
کمک
اموزش از صفحه اول برداشتید؟ چرا؟
یکی اموزشش رو بده
ممنون
دوستان یه نگاهی به تاریخ این پست بندازید.
ممنونم
هنوز کسی جواب نداده
ص33
Last edited by sm6m10; 15-04-2009 at 07:26.
اموزش از صفحه اول برداشتید؟ چرا؟
یکی اموزشش رو بده
ممنونچه آموزشی نیاز دارید دقیقا ؟صفحه اول خنده دار شده ، منم در به در دنبال آموزش شبکه هستم.
پست اول آپدیت شد
خب میتونید دستی آی پی متفاوت بدید و آی پی یکی از اونها رو ( سرور ) رو به عنوان gateway و dns بدیدمن تونستم روی 1 دونه شیر کنم اما کام 2 را که وصل می خوتم بکنمip conflict میده.در ضمن من ip را اتوماتیک گذاشته ام
چطوری میتونم بعد از اینکه تنظیمات شبکه را انجام دادم.بدون اینکه کابل را به دو تاسیستم وصل کنم مطمین شم تنظیمات درست انجام دادم .روشی برای تست است؟اخه از کابلم شک دارم؟سیستها را شناسایی نمیکند.(قبلا وصل می شدن)حد اقلش آدرس آی پی خودتون رو یا 127.0.0.1 رو پینگ کنید ببینید مشکلی هست یا نه !باید ریپلای داشته باشید .
روی هر کدوم از سیستمهام فقط یه کارت شبکه آنبرد وجود دارهاگه امکانش هست رو یه سیستم دیگه تست کنید چون اگه یکی از کارت شبکه ها مشکل داشته باشند همین پیغام رو نشون میده .این مساله رو هم در نظر دارم که LED روشن نمیشه ، چون جایی که بردم کابل رو امتحان کردم ، طرف بلافاصله بعد ازینکه کابل رو وصل کرد، چراغ کارت شبکه ها روشن شدند ، ولی با خودم گفتم شاید مال من led نداره اخه بعید میبینم هم مال این سیستم خراب باشه هم اون یکی
من تا حالا از این کارت شبکه این دو تا سیستممون استفاده نکردم ولی همیشه که خیلی موفقیت آمیز از طرف ویندوز شناسایی میشد و دراورش نصب و همه پیغام های device manager درباره network adapter حاکی از صحت این قطعه هست. و فقط به دلیل این که این مشکل برای هر دوتا سیستم عینن وجود داره (شناسایی نشدن کابل ) بعید میبینم مورد سخت افزاری باشه
Last edited by Ultimator; 15-04-2009 at 17:26.
فرقی نمی کنه مودم رو به کدوم سیتستم وصل کنی مهم اینه که کانکت بشه. بعد از اون شما بسته به قابلیت access point مبتونی با چند تا سیستم به اینترنت وصل بشی.
بدون access point نمیشه. بهترین حالت استفاده از همون مودمهایی هست که access point هم هستند.
برای conflict هم باید روی تنظیمات مودمت کار کنی. چه مودمی داری؟!
وقتی شما اتصالی نداری چجوری می خوای تست کنی؟!
همونطور که دوستان بالا گفتن می تونی IP خودت رو Ping کنی ولی این دلیل بر درست بودن همه چیز نیست. شرط کافی نیست ولی لازمه!![]()
مودم Adsl من مارکش aflex هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)