تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 306 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

الان 3 روز ديگه مونده و بعد 3 روز از كار ميوفته ... ميخواستم ببينم چي كار ميشه كرد تا رجيستر و آپديت بشه .. ؟ كد يا فايل يا كركي هست ؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين

سلام وحید جان.

نسخه های پولی این آنتی ویروس تا کنون هیچ کرکی نداشتند و حتما میبایستی توسط رجیستر کی های قانونی
    که از طرف شرکت این آنتی ویروس معتبر شناخته میشوند رجیستر شوند.

الان هم برای بدست آوردن یک رجیستر قانونی 3 ماهه که خوشبختانه هنوز لینکش کار میکنه میتونید به سایت
    زیر برید. این رجیستر کی فقط بر روی نسخه Avira Antivir Premium Edition یعنی نسخه ای که شما هم اکنون
    از آن استفاده میکنید کار میکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت بالا را که باز کردید مشخصات خودتون را با یک ایمیل واقعی پر میکنید. اگر با آدرس ایمیلتون قبلا یک رجیستر
    کی از همین سایت گرفتید بهتره که یک ایمیل جدید درست کنید و با آدرس ایمیل جدید اقدام به گرفتن رجیستر
    کی بکنید.

اگر مشخصات را پر کردید بعد از کلیک کردن بر روی Request license now صفحه زیر براتون باز میشه.

در این صفحه بر روی License Overview کلیک میکنید تا جزئیات به ثبت رسیدن کلید 3 ماهه را بهتون نشون بده.

همانطور که میبینید این کلیدی که من برای آزمایش به ثبت رسوندم تا 91 روز دیگه فعال هست. شما در اینجا باید
    بر روی آیکون کلید طلایی که با فلش قرمز مشخص کردم کلیک کنید و کلید رجیستر شده به اسم خودتون رو دانلود
    کنید و آن را در سیستمتون ذخیره کنید. البته یک کپی از کلید به ایمیل شما هم فرستاده میشه.

حالا اگر میخواهید آنتی ویر را از اول نصب کنید که هیچ چون اون موقع در هنگام نصب میتونید مسیر کلیدی را که
    دانلود کردید به آنتی ویر بدید تا رجیستر بشه. اما اگر از قبل این آنتی ویروس را بر روی سیستم نصب کردید و
    چند روز بیشتر به تاریخ تمام شدنش نمونده میتونید برید به سربرگ Help و بر روی قسمتی که در عکس زیر
    مشخص کردم کلیک کنید.

حالا بر روی قسمتی که در عکس زیر مشخصه کلیک کنید و کلیدی را که قبلا ذخیره کردید را وارد کنید. بعد از وارد
    کردن کلید بر روی Next کلیک کنید.

آنتی ویر از شما میپرسه که یک کلید دیگه قبلا برای این آنتی ویروس ثبت شده. آیا میخواهید که کلید جدید را ثبت
    کنم؟ شما هم Yes را میزنید.

بعد آنتی ویر شروع میکنه به پاک کردن مشخصات کلید قدیمی و ثبت کردن کلید جدید. این مرحله ممکنه چند
    ثانیه ای طول بکشه. منتظر میمونید تا کارش تمام بشه. اگر همه کارها را طوری که توضیح دادم انجام داده
    باشید در نهایت بهتون ابلاغ میکنه که کلید با موفقیت ثبت شد و مشخصات و تاریخ تمام شدن کلید جدید را
    بهتون نشان خواهد داد.

موفق باشید.

2. 14 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من به تازگی از 32nod به طرف avira آمدم.نسخه personal را روی کامپیوتر خانگی ام نصب کردم.برای حفاظت کامل سیستم من آیا نرم افزار دیگه ای پیشنهاد می کنین؟avira را واسه update و scanاتوماتیک همراه با روشن شدن سیستم چه جوری تنظیم کنم؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر قصد دارید از نسخه کلاسیک آن استفاده کنید، برای تکمیل گارد خود تاپیک زیر را مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داشتن یک فایروال خوب هم تا حدود زیادی امنیت سیستم شما رو تامین میکند

اما برای آپدیت خودکار هنگام بالا آمدن ویندوز

1- ابتدا به قسمت Scheduler رفته ، و با کلیک بر روی آیکن Insert new job تنظیم آپدیت خودکار را شروع کنید

2- در صفحه باز شده کافیه نامی برای زمان بندی جدید ایجاد کنید مثلا Login Update

3- در صفحه بعد مشخص کنید که میخواهید آپدیت را زمان بندی کنید

4- در صفحه جدید ، زمان شروع آپدیت را مشخص میکنید
    (مثلا گزینه Login برای شروع آپدیت هنگام وارد شده به ویندوز است)

توجه - برای اسکن خودکار کافیه تمام مراحل را برای گزینه Scan انجام دهید

فقط پس از مرحله سوم باید ابتدا مشخص کنید چه جاهایی باید اسکن شود

5. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون
    من الآن 5 avira personal + spyware doctor را نصب کردم.لطفا تنظیمات متناسب با این دو را بگویید. (گارد-اسکن و...)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهترین تنظیمات avira personal را در پست دوم قرار داده شده

spyware doctor که تنظیمات خاصی نمیخواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم اینه که آیا باید گارد هر دوش on باشه؟واسه هر دوش اسکن فایلها را انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اکثر کاربران از Spyware Doctor بصورت غیرفعال و صرفا جهت اسکن استفاده میکنند

دلیل عمده آن سنگینی زیاد این برنامه است که در صورت فعال بودن گارد آن ، سیستم را شدیدا کند میکند

بهتره از گارد آنتی اسپایور دیگه استفاده کنید

یا کلا از محصول Avira Antivir Premium به جای نسخه Personal آویرا استفاده کنید

که گارد خوبی در برابر تمام بدافزارها دارد

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14

سلام دوست عزیز همان طور که گفتید برنامه را نصب کردم ولی هر چند دقیقه اینترنتم دیسکانکت میشه شاید هم از ای اس پی باشه ولی قبل از نصب مشکلی نداشت....

اون قسمت برای من نداره که؟!!!!

واقعا انتی ویروس خوبی هست هم سبک هست و هم اینکه چند تا ویروس را گرفت که کاسپیر ورژن 8 نتونست انها را بگیره!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض QQ_update.cab

سلام یه فایل هستش که اویرا ویروس شناسایی میکنه و نمیتومه پاکش کنه اپدید کردم فایده نداشت

ورژن 7 هستش انتی ویروس
    کرک شده فول
    این عکس قسمت قرنطینه هستش
    این ویروس اسمش هست QQ_update.cab

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام یه فایل هستش که اویرا ویروس شناسایی میکنه و نمیتومه پاکش کنه اپدید کردم فایده نداشت

ورژن 7 هستش انتی ویروس
    کرک شده فول
    این عکس قسمت قرنطینه هستش
    این ویروس اسمش هست QQ_update.cab
    شما به همين مسيري كه در تصوير گفته شده بريد ببينيد ميتونيد بصورت دستي خودتون فايل رو حذف كنيد يا خير؟اگر نشد ميتونيد برنامه Unlocker كه يك برنامه رايگان ميباشه را نصب كنيد.روي فايل مورد نظر كليك راست كنيد برنامه Unlocker را انتخاب كنيد و گزينه delete را از اين برنامه بزنيد.اگر اين فايل به پروسه خاصي وصل باشه ميتونيد آنرا Kill يا End كرده و فايل را حذف كنيد.
    البته لازم به ذكره كه تا زمانيكه فايلهاي آلوده در قرنطينه هستند هيچ آسيبي نميتونند به سيستم وارد كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •