روش شما هم درسته.
1-dc1
2-db2 or 2-fe5
or 1-dh2 و بقیش مثل قبل
وقتی رخ رو اورد بالا با فیل e5 هم رخش اچمز میشه هم با رخ سفید کیش و ماتمیشه
روش شما هم درسته.
1-dc1
2-db2 or 2-fe5
or 1-dh2 و بقیش مثل قبل
وقتی رخ رو اورد بالا با فیل e5 هم رخش اچمز میشه هم با رخ سفید کیش و ماتمیشه
دوست عزيز فيلش رو فراموش كردي تازه اگه شاهش رو تكون بده چي؟![]()
شرمنده اشتباه از ما بود.
ولی اگه شاهش رو تکون بده مات میشه.با فیل e5
ممنون که این تاپیک رو کشیدید بالا
یه طرح طولانی تر هم داره برای زجر کش کردن حریف:
وزیر e5 کیش-رخ g7
فیل d6 کیش -فیل g8
وزیر h2 کیش-رخ h7
فیل e5 کیش مات
دوستان کیا کدوم سایتها آنلاین بازی می کنن؟
خواستم چند تا روش مات کردن معروف رو بزارم...!
مات مورفی
Morphy's Mate
اسب سیاه بسیار ضعیف است و در جای بدی قرار دارد.آیا شما می توانید مات در 3 حرکت را پیدا کنید؟
مات پیلزبری
Pillsbury's Mate
مات معروف آناستاسیا
Anastasia's Mate
مات معروف لگال
Legal's Mate
وظیفه خودم میدونم که تلا شم رو برای اپ نگه داشتن تایپک انجام بدم
آموزش شروع بازی وینی
C25 - Vienna game
این گشایش محصول ابتکار و مطالعات شطرنجبازان وینی به سرپرستی استاد(( هاپ)) می باشد.
ایده این بازی :
دفاع از پیاده e4 و نقطه d5 و فعال نمودن مرکز صفحه با حرکت f4 است.با این اوصاف سیاه با حرکت d5 به پوزیسیون خوبی می رسد.
بازی اسکاتلندی با این حرکات آغاز می شود
1.e4 e5 2.Cf3 Cc6 3.d4
راستی دوستان بجز روش ناپلونی روش دیگری واسه مات کردن سریع بلدین؟؟
این روش روسی چطوریه؟؟
دمت گرم دادا کارت حرف نداره ولی اینجا حق با امیره در ضمن دادا کمی مارو راهنمایی کن و چیزایی بلدی رو کن خیلی بیشتر از ما واردی
امیر جوابت کاملا درسته
ما ازین دلا نداریم گناه داره زجرش بدیم
من که از طریق یاهو بازی میکنم
یکی که آدرس سایتی رو بهم داد که مشکل داشت سرباز به آخر نرسیده رخ میشد اصلا این چه نوع شطرنجی بود نمیدونم چی بگم آدرسشمیک دوست دیگه هم داده که ازش پرسیدم چه جوری ریجستر میشه آخه 1ساعت طول کشید نشد که نشد چند بارم امتحان کردم هنوز جوابی بهم نداده آدرسش توی چند صفحه قبل هست ولی هرکی دوست داره بیاد از طریق یاهو با هم بازی کنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیل در اسب پیاده در فیلاسب سیاه بسیار ضعیف است و در جای بدی قرار دارد.آیا شما می توانید مات در 3 حرکت را پیدا کنید؟
رخ g1 کیش-شاه h8
وزیر در پیاده کیش مات
البته سیاه یه بازی داره که می تونه کمی شرایطش رو بهتر کنه بعد از فیل در اسب وزیر در اسب و بعدش فیل در پیاده و شاه در فیل ببینم باقیش رو میگید خودتون یا نه
اصلا باقیش رو هم میزاریم دوستان عزیز بیان با هم بحث کنیم تاپیک رونق بگیره ...
از شما تشکر می کنم دوست عزیزوظیفه خودم میدونم که تلا شم رو برای اپ نگه داشتن تایپک انجام بدم
فکر می کنم یک گشایش رو با مسیرهای فرعیش تا آخر بریم خیلی خوب باشه نظر شما چیه برای شروع هم بازی اسپانیایی روی لوپز
نه خوبهما ازین دلا نداریم گناه داره زجرش بدیم
من که از طریق یاهو بازی میکنم
یکی که آدرس سایتی رو بهم داد که مشکل داشت سرباز به آخر نرسیده رخ میشد اصلا این چه نوع شطرنجی بود نمیدونم چی بگم آدرسشم
نقل قول:کد:
یک دوست دیگه هم داده که ازش پرسیدم چه جوری ریجستر میشه آخه 1ساعت طول کشید نشد که نشد چند بارم امتحان کردم هنوز جوابی بهم نداده آدرسش توی چند صفحه قبل هست ولی هرکی دوست داره بیاد از طریق یاهو با هم بازی کنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت هم زیاده من شخصا playchess , Chesshere رو دوس دارم دومی بازی رو به صورت کم حجم دانلود می کنید و فقط از این بعد کافیه به اینترنت وصل باشید امکانات خیلی خوبی هم داره اگه هم بازی فریتز رو نصب دارید که دیگه هیچی...
دیگه الان خیلی به ندرت بشه کسی رو اینطوری مات کردراستی دوستان بجز روش ناپلونی روش دیگری واسه مات کردن سریع بلدین؟؟
این روش روسی چطوریه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)