سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفته باید برو خونه ی اون زنه.
خوشبختانه به یاری شما بازی رو به اتمام رسوندم
Last edited by camry; 13-07-2009 at 16:38.
من رفتم خونه ی اون زنه وقتی میام بیرون میگه باید یه apc پیدا کنم تا اون زنه رو انتقال بدم.
تا حالا کسی از دوستان به این مرحله رسیده؟!
باید شمشیر و زره رو برداری بعد اگه پشت سر هم بتونی 3-4 تا ضربه بهش بزنی می افته رو زمین و میتونی بپری رو پشتش که بزنی تو گردنش.ممنون از راهنماییتون فقط می خواستم ببینم این غوله تو مرحله ی آخر خودش یهو وایمیسه یا اینکه باید دو یا سه تا ضربش بزنیم در ضمن با کدام قدرت الکس برم سراغش بهتره آخه هر کدوم رو میارم سریع گارد میگره و هیچی از جونش نمیره
با تشکر
فکر کنم باید یه تانک پیدا کنی
این بهم میگه باید خودمو به شکل یه سرباز در بیارم و برم به پایگاه.منم این کار رو می کنم ولی وقتی که می خوام برم میگه Return to infected zone و بعد یه خورده ی دیگه که میرم جلو پیغام Mission Failed روی صفحه ظاهر میشه.همه ی اون کارهایی رو که میگه درست انجام میدم ولی نمی دونم چرا بازم بهم گیر میده!
در ضمن من ماموریت 5 هستم.تو رو خدا یکی به داد ما برسه اعصاب برام نموند.
اینم از بازی بلاخره تمومش کردم ولی افت فریم سرویسم کرد
واسه شرکتهای ایرانی متاسفم که یه بازی رو نمی تونن درستو حسابی کپی کنن بدن دست ملت
من تو چند صفحه ی قبل آموزش کامل گذاشتم.ببین به دردت میخوره.
حاج مجید از قدیم گفتن مستی و راستی
بابا من الان مستم و غیر مستی هم حال این مرحله هلیکوپتری رو ندارم یه سایت آپلود بگو تا من آپ کنم و دوستان این مرحله رو واسم رد کنن
خدایی ستم هست یه مرحله فکر کنم به آخر بیخیال بازی بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)