نه!
یعنی هنوز نه!
اما دقت کنید که مثلا اگه من به آدمین اون سایت بگم که یه همچین ترینری هست خوب اونم یه راهکاری برای مقابله با اون داره دیگه!
حالا کی گفته خدا میدونه!
نه!
یعنی هنوز نه!
اما دقت کنید که مثلا اگه من به آدمین اون سایت بگم که یه همچین ترینری هست خوب اونم یه راهکاری برای مقابله با اون داره دیگه!
حالا کی گفته خدا میدونه!
همانا ترینر 3 که Tomisback ساخته بود بهترینه!(من یه بار هم بن نشدم)
ولی حیف که من گمش کردم...
ببینم مگه تو ممبری؟؟؟؟؟
در جواب سوالت بگم فقط برو ماهیگیری کن.![]()
قدیمی!!!!!
دیگه کار نمیکنه!!!!!
در ضمن تو همین تاپیک ترینر 2 همونی که شما میگی!!!!!
ولی اصلا خوب نیست!!!!!
کار نمیکنه![]()
ببین من ممبر نیستم وه شما اکه فکر می کنی ماهیگیری بهترین کاره اشتباه می کونی در زم من اونو برای مثلا گفتم همکنون تمام وسایل که میشه خرید رو دارم و 3000 سکه دارم
بهترین کار اون بهترین کار کار با اون ماشین زیر دریاهی هست که در 5 دیقه 500 سکه در میار
راستی من ترینر 3 رو هم گزاشتم
کاری نداره که برای یه بار از همون ترینری که داره کار میکنه استفاده کنید و از منوی make money 5000 رو بنویسید بعد صبر کنید در عرض یک دقیقه 30000 تا پول میگیرین که براتون باقی میمونه من هم همین کار رو کردم و الآن بدون ترینر خیلی پول دارم !!!
امیر میشه بگی چیزای قابل خرید و همچنین قابل هک چیه؟
لوزیم که میتونیم بخریم رنگ ها عکس های پشت صرت میزاری (پش زمینه ) دو پافل قرمز و ابی
ایتم های که قابل گرفتن با ترینر هستن مدال های سکورتی کلاه تور یه سری لوازم که همیشه تو بازی هست مسل اون دست بند رنگی
وسایل قابل هک در بازی پول ممبرشدن انواه لباس ها و صدای که تو اتاق های مختلف پخش می شه مثل اهنگ ها
من دیگه از این بازی خسته شدم.
نه یه ترینر درست حسابی داره نه یه تحولی!
ما بریم سر همون تریبال.
خداحافظ.
تا چند وقت دی گه راکاهور بر می گرده
اونوقت بازی خیلی تحول می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)