دوست عزيزم ممنون كه توجه كردي من عكسي رو كه از پشت لب تاپ گرفتم و مدل هم نوشته شده مي زارم خودتون ببينيد .. اميدوارم بتونيد كمكم كنيد كه مشكل بر طرف بشه
مرسي عزيزم
![]()
دوست عزيزم ممنون كه توجه كردي من عكسي رو كه از پشت لب تاپ گرفتم و مدل هم نوشته شده مي زارم خودتون ببينيد .. اميدوارم بتونيد كمكم كنيد كه مشكل بر طرف بشه
مرسي عزيزم
![]()
اوکی ... این نام تجاری خود سونی هست برای سری قدیمی ها ... در اصل جزو سری FS میشه مال شما ... اینه نوت بوکت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس دومی رو دقت کردی ؟ مدل رو اونجا اون زیر LCD سمت راست نوشته
این هم درایورها :
موفق باشید
ببخشید میشه بگین چه جوری؟
Sony shared library
Sony application
اینا رو برید از سایت سونی آسیا دانلود کنید برای سری لپ تاپتون و بعد از نصب احتمالا فانکشن ها کار میکنه
دکمه AV و ... هم قبلا روشی گذاشته بودم که میشد راهش انداخت ( آموزش توسط سایت notebook review برای سونی AR که البته مشابهش بود)
سلام منیه سونی fc 490 nbb دارم و درایورهای ایکس پی رو میخوام واسش و اینکه آیا میشه مثل پی سی اونو فرمت کنم و روش xp بریزم ؟
1- برای نصب XP بله میشود البته نه به اون سادگی که فکرشو میکنید ... به آموزش نیاز دارید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- در همین چند صفحه پیش و صفحات قبل لینک درایورهای دانگرید رو برای دوستان برای همین مدل و سری گذاشتم
موفق باشید
سلام دوستان من درایور بلوتوث dell مدل 1526 یا 1525 رو می خوام.اگه لینکشو دارین دمتون گرم بذارین
برای XP یا ویستا ؟ این درایور های dell inspiron 1525 XP هست :
امیدوارم دیگه در مورد این برند سوال نشو چون برای دهمین بار هست میزارم
Card Reader Drivers (3 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Chipset Drivers (2 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ethernet Drivers (1 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Graphics Drivers (15 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HMDI Drivers (17 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Modem Drivers (2 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio (55 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WLAN Drivers (50 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bluetooth Drivers (98 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ویستا هم برید خود سایت دل دیگه و نام مدل رو بزنید و دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من تازه این مدلو گرفتم اگه ممکنه یه مختصر بنویس چه کردی واسه نصب XP ممنون میشم
ببخشید من که از این راهنماییتون هیچی نفهمیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)