تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 123 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

داره خودمونی میشه hamed ulead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

سلام . متاسفانه عکسی ازش ندارم . در نت هم پیدا نکردم . اگر مدل 3115 به برق هم وصل میشه پس یک سیم برق از کاربراتور گاز رفته بالا و وصل شده به قطعه ی کوچکی روی قسمتی که آب در اون داغ میشه . . اگر به برق وصل نمیشه پس پس یک سیم نازک مسی از کاربراتور گاز رفته به بالای آبگرمکن . اگر باز هم پیداش نکردین یکی دو تا عکس واضح بذارین از کاربراتور گاز تا بگم کدومه . اگر با خنک کردن اون سیم مسی مشعل دوباره قوی میشه پس سنسور خرابه
    اینم از عکسها

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

در عکس پائینی فقط کاربراتور آب پیدا هست که مشکلی نداره و کاری باهاش نداریم ( قسمتِ مسی ) . در عکس بالائی اندکی از کاربراتور گاز که آلومینیومی هست پیدا هست اما سیمهائی که بهش وصل هست پیدا نیست . از کاربراتور گاز عکس بذارین که نشون بده چه لوله ها و سیمهائی بهش وصل شده . خصوصاً سیمهای مسی که از بالای بدنه ی آبگرمکن اومده پائین و وصل شده به کاربراتور گاز . در ضمن شما نگفتین که شعله ی مشعل رو تحت نظر گرفتین تا ببینین آیا موقع سرد شدن آب ضعیف میشه یا نه . . فعلا عکس کاربراتور گاز رو بذارین و اندکی هم از دورتر عکس بگیرین تا لوله ها و سیمهای وصل شده بهش پیدا و واضح تر باشه در عکس

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز آقا حامد
    بنده این عکس رو پیدا کردم که کاربراتور گاز رو کامل نشون میده و اون دو سیم مسی باریک هم که از کاربراتور گاز رفته به سمت بالای آبگرمکن کاملاً مشخصه ( سیم دوتائیِ سمتِ چپ که در کنار کاربراتور گاز یک رشته اش وصل شده به ترموکوپل که کنار پیلوت هست )
    این سیم رفته بالای بالا و وصل شده به همون سنسور حرارت
    اگر موقعی که مشعل ضعیف میشه و آب سرد میشه , اگر این سیم یا سنسور را با پارچه خیس شده با آبِ سرد خنک کنین دوباره مشعل قوی میشه
    اگر چنین شد پس سنسور مشکل داره

شاید بشه سنسور رو باز کرد و تمیز کرد , شاید هم وفتی خراب بشه دیگه باید تعویض بشه
    به هر حال از روی حدس و گمان قطعه تعویض نکنین بلکه اول اصولی تست کنین تا پولتون هدر نره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-09-2014 at 07:47. دليل: تصحیح

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

دوست عزیز آقا حامد
    بنده این عکس رو پیدا کردم که کاربراتور گاز رو کامل نشون میده و اون دو سیم مسی باریک هم که از کاربراتور گاز رفته به سمت بالای آبگرمکن کاملاً مشخصه ( سیم دوتائیِ سمتِ چپ که در کنار کاربراتور گاز یک رشته اش وصل شده به ترموکوپل که کنار پیلوت هست )
    اگر موقعی که مشعل ضعیف میشه و آب سرد میشه , اگر این سیم یا سنسور را با پارچه خیس شده با آبِ سرد خنک کنین دوباره مشعل قوی میشه

شاید بشه سنسور رو باز کرد و تمیز کرد , شاید هم وفتی خراب بشه دیگه باید تعویض بشه
    به هر حال از روی حدس و گمان قطعه تعویض نکنین بلکه اول اصولی تست کنین تا پولتون هدر نره
    با سپاس مجدد
    سنسور همونه که تقریبا به رادیات چسبیده.درسته؟
    تستی رو هم که گفتید انجام دادم.بعد از دو سه دقیقه شعله کم میشه و آب سرد میشه. حالا با یکبار بازو بسته کردن شیر حمام شعله بیشتر میشه.سیم های متصل به سنسور رو هم موقع کم شدن شعله با پارچه خیس خنک کردم.تاثیری روی شعله نداشت. تشخیص شما چیه مهندس محمد؟ ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

دوست عزیز آقا حامد

با سپاس مجدد
    تستی رو هم که گفتید انجام دادم.بعد از دو سه دقیقه شعله کم میشه و آب سرد میشه. حالا با یکبار بازو بسته کردن شیر حمام شعله بیشتر میشه.سیم های متصل به سنسور رو هم موقع کم شدن شعله با پارچه خیس خنک کردم.تاثیری روی شعله نداشت. تشخیص شما چیه مهندس محمد؟ ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سپاس مجدد
    تستی رو هم که گفتید انجام دادم.بعد از دو سه دقیقه شعله کم میشه و آب سرد میشه.
    حالا با یکبار باز و بسته کردن شیر حمام شعله بیشتر میشه. سیم های متصل به سنسور رو هم موقع کم شدن شعله با پارچه خیس خنک کردم.
    تاثیری روی شعله نداشت.
    تشخیص شما چیه ؟ ممنونم
    سلام .
    بله , سنسور به رادیات چسبیده تا اگر بیش از حد داغ بشه , کم کم گاز رو کاهش میده تا شعله ی مشعل ضعیف بشه یا خاموش بشه .
    مشکل یا از همین سنسوره یا از دیافراگم حالا باید این کارها رو انجام بدین :

1- اگر دیافراگم چند سالی هست که عوض نشده , ابتدا پیچ تنظیم حساسیتِ دیافراگم رو یک دور سفت کنین و نتیجه رو تست کنین اگر اندکی بهبودی دیدین , یک دور دیگه هم سفت کنین و تست کنین

پیچ تنظیم دیافراگم همون پیچی هست که رو کاربراتور آب هست و یک مهره هم داره تا پبچ از جاش حرکت نکنه .باید اول مهره رو شل کنین بعدش پیچ رو سفت یا شل کنین .

اگر همون یک دور اول باعث شد بدتر بشه , پیچ تنظیم رو برگردونین سر جای اولش و سپس یک دور بازش کنین و تست کنین
    اگر بهبودی دیدین , یک دور دیگه هم باز کنین اگر شل و سفت کردنِ پیچ تنظیم دیافراگم تاثیری نداره , شیر اصلی آب که با کاربراتور آب وصل شده رو باز کنین از کاربراتور و توریِ توش رو تمیز کنین
    اگر مشکل حل نشد اونوقت دو راه دارین
    1- دیافراگم رو تعویض کنین طبق روشهائی که از حدود 15تا 20 صفحه قبل توضیح داده ام وقتی کاربراتور آب رو برای تعویض دیافراگم باز میکنین , با رعایت نکات ایمنی ( عینک و دستکش و غیره ) , خودِ کاربراتور آب رو هم با جوهر نمک بشورید و رسوب زدائی کنین
    با هیچ پیچ تنظیمی ور نرید مگر اینکه قبلاً جاش رو علامت زده باشید با کاربراتور گاز و پیچهاش اصلا ور نرید در تمام مدت تعمیر پیچ اصلی آب و گاز رو ببندید

2- در بعضی از آبگرمکنها اگر دو سرِ سیمی که به سنسور وصل شده رو به هم وصل کنین مشکل حل میشه ( به شرطی که مشکل از خرابی سنسور رادیاتور باشه )پس میتونین روی رادیاتور دو سر سیم رو با یک تکه سیم کوچیک به هم وصل کنین و تست کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-09-2014 at 16:06. دليل: تصحیح

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    آبگرمکن منم B3115 بوتان هستش
    فشار آب گرمش تقریبا تو تمام شیر های گرم خونه کم است
    دیافراگم کاربراتور آب رو هم نگاه کردم سالم بود
    جرم گیری هم کردم
    جرم هم نداشت و آب با فشار زیادی ازش بیرون میومد
    مشکلش از چی میتونه باشه؟
    با چرخوندن شیر تابستانه و زمستانه هم شدت شعله اش کم و زیاد نمیشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و خسته نباشیدآبگرمکن منم B3115 بوتان هستشفشار آب گرمش تقریبا تو تمام شیر های گرم خونه کم استدیافراگم کاربراتور آب رو هم نگاه کردم سالم بودجرم گیری هم کردمجرم هم نداشت و آب با فشار زیادی ازش بیرون میومدمشکلش از چی میتونه باشه؟با چرخوندن شیر تابستانه و زمستانه هم شدت شعله اش کم و زیاد نمیشه؟ممنون میشم راهنماییم کنین
    سلام . اگه مشکل فقط فشار آبِ گرم هست پس ربطی به دیافراگم نداره . اگر فشار آب قبلاً خوب بوده اما به تدریج کمتر و کمتر شده پس یا تمام شیرها جرم و رسوب گرفته یا توریِ ورودیِ آبِ آبگرمکن آشغال گرفته . . شما اول شیلنگِ آب گرمی که زیر سینک ظرفشوئی هست رو باز کنین و شیلنگ سرد که کنارش هست جابجا کنین . اگر فشار آب گرم زیاد شد پس شبلنگ گرفته و یا باید با یک سیخ باریک آروم تمیزش کنین و توش آب بریزین تا رسوبها دربیاد یا عوضش کنین ( تمیز کردنش اقتصادی تره خصوصا از نوع مرغوب باشه ) .اگر با جابجا کردن شیلنگ هم تغییری نکرد پس یا لوله آب گرم تو دیوار رسوب گرفته یا رادیاتور آبگرمکن رسوب گرفته یا کلاً فشار آبِ خونه کم هست و به علتِ پیچ و خمهای رادیاتور , فشار دیگه بیش از حد کم میشه در لوله های آب گرم

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر همگی .دوستانی که مشکلِ آبگرمکنشون حل میشه لطف کنند بنویسند مشکل چی بود و چطوری حل شد تا بقیه هم از تجربشون استفاده کنند . جای دوری نمیره و ماندگار میشه .

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض آبگرمکن B3215i

تعمیر ابگرمکن دیواری بوتانB3215I
    با سلام خدمت دوستان اهل فن
    مشکل ابگرمکن من...اینه که زمونیکه روشنش میکنی بعد از حدود یک دقیقه ...سیستم جرقه زنیش دوباره شروع به جرقه زدن میکنه و آبگرمکن رو خاموش میکنه...سه بارم بردم تعمیر..حدود70000تومانم هزینه کردم ولی رفع نشد..حدس خودم بردشه...ضمنا سرویس کامل شده..یعنی تموم اورینگیاشو واشرهارو تعویض کردم.البته گاهی وقتام اصلا انگار مشکلی نداشته از روز اول ,,,,وکارشو مرتب انجام میده.ضمنا شمعکی نیس جرقه زن داره.از متخصصان با معرفتو زحمت کش عاجزانه تقاضای کمک دارم.شهرما که تعمیرکار خوبی نداره..دمتون گرم.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •