سلام دوســـت عزیز خب هیچ فرقی نداره همون کارایی رو که برای تبدیل K750 به W800 گفته شده برای تبدیل این دو نوع گوشــی بهم انجام بـــده فایل های (فریمور) مورد نظــر با هم هم خوانی داشتـــه باشــن![]()
موفق باشید!![]()
سلام دوســـت عزیز خب هیچ فرقی نداره همون کارایی رو که برای تبدیل K750 به W800 گفته شده برای تبدیل این دو نوع گوشــی بهم انجام بـــده فایل های (فریمور) مورد نظــر با هم هم خوانی داشتـــه باشــن![]()
موفق باشید!![]()
سلام
من یک گوشی k750 RED 49 رو با مطالعه این تاپیک و دانلود main و FS و Customize ارائه شده، تبدیل به
w800_R1BC002 کردم که همه چیز خوب بود و گوشی بدون هیچ مشکلی کار می کرد و مشکلی هم در نصب پچ ها وجود نداشت. ولی بخاطر اینکه ELF Pack برای این فریمور وجود نداشت و می خواستم از ELF ها استفاده کنم main و FS و Customize مربوط به W800_R1DB001 رو از لینکهای این تاپیک نصب کردم به شرح زیر:
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED49
W800_R1BD001_FS_EMEA_1_RED49
W800_CDA102430_1_R2A_EMEA_1
مشکلی که هست اینه که بعد از نصب پچ در SETools 1.08 گوشی روشن نمی شه. باید یک بار Main رو به تنهایی نصب کنم تا گوشی روشن بشه. حتی اگه Customize و FS رو نصب کرده باشم گوشی روشن نمیشه و باید Main رو نصب کنم.
خلاصه باید آخرین چیزی که نصب می شه Main باشه وگر نه گوشی روشن نمی شه. که در اینصورت تمام پچهایی که نصب کردم از جمله پچ راه انداز ELF ها هم پاک می شه. ورژن SETools 1.11 رو هم نصب کردم که باز همون مشکل وجود
داشت.
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند.
سلام ایمان جان من میخاستمw890i را فلش کنم میشه آموزش بدی
دوست عزیز میشه w890iرو هم بذاری
نمیدونم هنوزم این تاپیک فعاله یا نه . یه مشکل داشتم . خدا کنه جواب بگیرم
من با موفقیت به w800 فلش کردم . ولی یه آکوستیک برای افزایش صدای گوشی تو همین تاپیک پیدا کردم ولی به اشتباه اون فایل زیپ دانلود شده رو تو بخش MISC files تو setool2it قرار دادم و write script رو زدم . حالا سیستم گوشیم کلا به هم خورده . روشن میشه موقع روشن کردن وقتی میرم رو بخش phone میگه insert correct sim card. بعد از 15 ثانیه که روشن می مونه کلا هنگ می کنه . هیچ کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه باتری رو در بیارم. بخش music player هم که می رم هر چی پخش می کنم هیچ صدایی نمی آد و بعد از 15 ثانیه پخش بازم هنگ می کنه.
البته من برگردوندم به k750 و مشکل حل شد .ولی وقتی بازم w800 میکنمش بازم همون مشکل رو دارم.
![]()
سلام ببخشيد چرا تاپيك به اين خوبي غيرفعال شده؟
ايا علتش اينه كه روش جديدتري اومده؟ يا اينكه تاپيك جديدي زده شده براي اين موضوع؟
لطفن جواب بديد
عرض سلام و درود
من طبق راهنمايي هاي گفته شده با استفاده از نرم افزار setool2lite108 يه گوشي K750 Cid49Red رو فلش زدم و به W800 تبديل كردم ، در انتها براي رد كردن پيغام Please wait از پچی که در پست 116 گفته شده بود استفاده كردم ولي برنامه اين پيغام رو داد :
UNSUPPORTED COMBINATION
و پچ درست نصب نشد، فكر مي كنم بايد از پچ ديگه اي استفاده كنم
فايل هاي Mian , FS و كاستومايز استفاده شده از اين قرارند :
W800_R1BC002_FS_EMEA6
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
W800i_CDA102430_6_EMEA_6
اگه راه حلي وجود داره لطفاً راهنمايي بفرمائيد.
البته لازم به ذکر که پچ R1CA021 جواب می ده و Please wait رو رد می کنه.
سلام دوست عزیز میشه لینکارو اصلاح کنید هیچ کدوم کار نمیکنند ..خیلی ممنون![]()
سلام
من اولین باره وارد تاپیک میشم. لینکا که هیچ کدوم کار نمیکنن! کسی نمیتونه لینکا رو بروز کنه؟
اگه ممکنه لینک از gdrive بزارین.
سلام ـ لینکا رو بروز کنین لطفا. اگه ممکنه توی gdrive آپلود کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)