تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 390

نام تاپيک: مربیگیری آنلاین در هتریک::: hattrick

داره خودمونی میشه aminhity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هتریک دات آی آر هم هستی

ای یادش بخیر ( خودمم اونجام هنوز )

چه دورانی بود اونجا !!!!!!!!!!!!!!!! ای ای ای دنیا دو روزه =)))))))))))))))))
    نام کاربریت چیه اونجا؟
    همچین میگه یادش بخیر یکی ندونه فکر می کنه الان دارن میزارش تو گور(خدای نکرده)
    حالا اینجا رو هم آباد کنیم اشکالی داره؟
    میگم اسم تیمت چیه؟تو جام حذفی هنوز هستی؟کلا یه سری اطلاعات بده بیشتر آشنا بشیم.
    الان هم که هت تریک آی آر پکیده بهترین فرصته که اینجا گپ بزنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مربيان ليگ برتر از نيم فصل مسابقات مي گويند... مسابقات لیگ هت تریک به نیم فصل رسید و همه تیم ها یک بار به مصاف يكديگر رفتند. لیگ برتر این فصل به دلیل حضور 8 تيم فعال و دوستان قدیمی در کنار هم حساسیت بالا و زيبايي داشته است. به طوری که توجه اکثر کاربران هت تریک را بیش از پیش به خودش جلب کرده است. در این برهه نیم فصل فرصت را مناسب دیدیم تا 6 سوال مشترک را از 8 تیم لیگ برتری بپرسیم:

1- از عملكرد تيمت تا نيم فصل راضي بود؟ آيا رتبه فعلي رو شايسته تيمت مي دوني؟
    2- فكر مي كني در آخر فصل به چه رتبه اي برسي؟
    3- كدوم تيم رو قهرمان اين فصل مي دوني؟
    4- بهترين و بدترين بازي نيم فصلت؟
    5- عملكرد كدوم تيم تو رو شگفت زده كرده؟
    6- منصفانه بگو: از موتور هت تريك راضي هستي يا نه؟

پاسخ این عزیزان را به ترتیب رتبه تیمشان در نیم فصل را در ادامه مطلب بخوانید.

صادق مربی تیم چلسی: رتبه فعلی شایسته ماست!

1- بله تقریبا رضایت کامل دارم از عملکرد تیمم و فکر کنم تا اینجا شایسته رتبه اول لیگ برتر بوده باشم.

2- هدف این فصل من قهرمانی هست و تمام تلاشم رو میکنم تا در رتبه حال حاضرم باقی بمونم.

3- این فصل تیمها نسبت به فصل گذشته بهتر شدند و تیمهای بسیار خوبی هم از لیگ 2 به لیگ برتر اضافه شدند که رقابت رو بسیار سخت و طاقت فرسا میکنه. این فصل به غیر از خودم تیمهای آریا یونایتد و برشا و آر وی ان شانس زیادی دارند.

4- بهترین بازیم شاید مقابل آریا بود و بدترین بازیم مقابل آر وی ان.

5- آریا یونایتد این فصل خیلی تیم خوبی بوده و نتایج دور از انتظاری گرفته و در خانه شکست ناپذیر به نظر میرسه. اف سی ری هم من رو شگفت زده کرده با تیم خوب و نتایج ضعیفی که به دست میاره. البته بدشانس هم هست.

6- من از موتور هتریک تقریبا راضی هستم. باید فصل تمام بشه تا شناخت کاملی به دست بیاریم و در این مورد بعدا نظر بدیم.

حمید مربی تیم آریا یونایتد: موتور هت تريك يك سوهان اعصاب كامل است!

1- از بازیهای خانگی کاملاً و در بازیهای خارج از خانه مطلقاً.

2- امیدوارم یکی از 3 تیم اول باشم ، البته در نیم فصل دوم من در 4 بازی مهمانم که اگه وضعیت نیم فصل اول تکرار بشه ، اوضاع کمی برام بهم میریزه!

3- سطح تیمها خیلی بهم نزدیکه و حتی نمیشه حدس زد که هفته ی بعد چه تیمی صدر جدوله ، در مورد قهرمان از الآن نمیتونم نظر بدم.

4- بهترین برد از آر.وی.ان (که يكي دو گل بیش از استحقاقم زدم) و بدترین باخت از چلسی (که یحتمل مغلوب هوش تاکتیکی شدم! خداییش خیلی ظلم بود)
    5- فکر نمی کنم تیم شگفتی سازی داشته باشیم!

6- تو بعضی از بازیها یک سوهان اعصاب کامله! کلاً موتور جدید هت تریک برای تیمهای قویتر مضرتره!.
    از نظر من 2 نکته خیلی توش به چشم میاد : اول امتیاز میزبانی ، دوم گلهای زده شده با "special event"
    تیمهای ضعیف تر معمولاً از همین 2 قضیه سود می برند.
    من کلاً موتور هت تریک رو بیش از حد غیر قابل پیش بینی و بعضاً بطور غیر قابل تحملی غیر منصفانه میدونم : یکبار در یک بازی نزدیک تیمی که کمی برتره 6-0 میبره و یکبار دیگه تیمی که خیلی سرتره با اختلاف 2-3 گل میبازه!!!
    انصافاً تیمهایی مثل "ری" و "استقلال" ، چه در لیگ و چه در جام حذفی ، اجحاف بیشتری در حقشون شده.

سعید مربی تیم برشا: می خواهم قهرمان شوم! در موتور جديد فاكتور شانس پر رنگ شده!

1- خب این فصل رو اونطور که میخواستم شروع نکردم. شاید تیمم برای بازیهای سنگین این فصل آماده نبود، اما به هر حال فکر میکنم رفته رفته برشا داره همون برشای قدیم میشه. مطمئنا کسی از باخت راضی نیست، ولی من دو باختی که توی نیم فصل اول داشتم رو عادلانه نمیدونم. مخصوصا باخت 4-2 به تیم-ملی که تو زمین خودم بود و راستش خیلی عصبانیم کرد! اما در مجموع میتونم بگم راضی هستم از نتایج و 13 امتیازی که تا حالا جمع کردم و فاصله 1 امتیازی با صدر جدول رو برای الان مناسب میدونم.

2- اعتقاد دارم که برشا قهرمان فصل بیستم لیگ برتر میشه!

3- برشا

4- بهترین بازی برد 4-3 مقابل اف سی ری که بازی فوق العاده نزدیکی بود.
    بدترین بازیم هم باخت 4-0 به آروین یونایتد.

5- بدون شک آریا یونایتد! فکر میکنم حمید تیم بسیار خوبی رو برای لیگ برتر آماده کرده بود. درسته حقوق بالایی میده اما به هر حال تونسته نتایج بسیار خوبی بیاره و این برای تیمی که اولین فصل حضورش در دسته برتر رو تجربه میکنه خیلی عالیه!

6- خب بازیهایی بوده که شاید تیم حریفم سرتر از من بوده و در نهایت من بازی رو بردم. بازیهایی هم بوده که من بهتر بودم و بازی رو واگذار کردم. میشه گفت من به عنوان صاحب برشا باید از این موتور جدید نه راضی ام و نه شاکی. اما از بیرون که بخوام به بازیهایی که این فصل دیدم نگاه کنم، باید بگم که فاکتور شانس فوق العاده پر رنگ شده و ممکنه خیلی جاها حق رو به حقدار نرسونه.

محسن مربی تیم آر وی ان یونایتد: همه چیز طبیعی است! آریا قهرمان می شود!

1- تا 80 درصد راضیم. با این اختلاف امتیاز چندان رتبه مهم نیست.

2- اصلا نمیتونم پیش بینی کنم شاید دوم یا سوم

3- آریا یونایتد

4- بهترین بازی با چلسی بدترین بازی با استقلال

5- هیچ تیمی منو شگفت زده نمیکنه اکثر عملکردا قابل پیش بینیه ولی از نتایج تیم ملی گاهی غافلگیر میشم

6- ما که هیچی نگفتیم میان میگن تو سنگ موتور هتتریک رو به سینه میزنی چه برسه چیزی بگیم. نه راضی هستم نه ناراضی

دارا مربی تیم اف سی ری: از عملکرد موتور هت تریک ناراضیم!

1- از عملکرد تیم راضی هستم ولی از عملکرد موتور هتریک نه! فکر میکنم اگه شرایط موتور مثل سابق بود 8 امتیاز بیشتر داشتم ! این یعنی رتبه ای اول؛ پس قاعدتا از رتبه فعلی راضی نیستم

2- با وجود این موتور غیرقابل پیشبینی چطور میشه پیشبینی کرد؟! ولی اگه مصدومیت ندم بین 3 تیم اول خواهم بود.

3- محسن تیمش خیلی خوبه و از اون بهتر بودجه ای هست که داره و حمید هم میتونه شانس زیادی داشته باشه با تیم قدرتمندش.! البته نباید از 2 تیم برشا و چلسی غافل شد ولی من بیشترین شانس رو بین دو تیم آریا و آر وی ان میدونم.

4- بهترین بازیم بازی با برشا بود که باختم و بدترین بازیم هم با تیم آریا بود که اونم باختم!

5- البته که تیم طراحان موتور جدید هتریک ولی جدا از شوخی تیم آریا فراتر از انتظار ظاهر شده به نظرم.

6- بله کاملا راضی هستم فقط اگه یکم وقتش رو زیادتر کنن خیلی بهتر میشه

امین مربی تیم اوبرون:

کوروش مربی تیم تیم ملی: بدون چیدن ترکیب برشا را بردم! این بازی شاهکار موتور هت تریک بود!

1- با توجه به کاهش فرم برخی بازیکن هام و مصدومیت هایی که داشتم و با توجه به اینکه به خاطر داشتن بازیکن ملی پوش نمی تونم زیاد تمرین فرم بدم، از عملکردم ناراضی نیستم. ولی می شد که بهتر باشه.

2- نتیجه نهایی دهان خیلی ها را باز خواهد کرد

3- فکر می کنم محسن قهرمان بشه! ولی چشم از برشای مرموز هم نمیشه بست!

4- بازی برشا که تنها بردم بود خیلی عالی بود! چون بدون چیدن ترکیب بازی رو بردم! این بازی از شاهکارهای موتور هت تریک بود! بازی با اوبرون خیلی بد ظاهر شدم. به نظرم می تونستم تاکتیک بهتری بزارم و برنده باشم!

5- آریا و ری! آریا زیادی خوب بود و ری زیادی بد بود!

6- پیشنهاد تعویض موتور با خروس قندی رو به مسئولان هت تریک دادم. در صورت انجام این کار می تونم یه جفت تاس برای تعیین نتایج بازی بهشون هدیه بدم

محمدرضا مربی تیم استقلال: موتور هت تریک در حد موتور پژوی قدیمی هستش! موتور نتایج را با تاس انداختن مشخص می کنه!

سلام ميكنم خدمت همه خوانندگان اين مطلب اميدوارم موضع نگيريد و بدونيد كه اين فقط نظرات شخصيه منه و هيچ وابستگي به حزب و گروهي ندارم

1- از عملكرد تيم راضي هستم چون توانايي هاي تيم من مشخصه كه در چه حديه و تا اونجايي كه ممكن بود در حد خودمون ظاهر شديم و مشكلي نبوده

2- تلاش ميكنيم براي بقا

3- چلسي شانس بيشتري داره

4- بهترينش از نظر نتيجه بازي با محسن و بدترينش از هر لحاظ بازي با سعيده !!

5- شگفتي مثبت نديدم شگفتي منفي تيم ري دارا خان هست كه اين فصل با بدشانسي هاش منو شگفت زده كرد چون اول فصل فكر ميكردم نتايج خوبي ميگيره و تو كورس قهرماني خواهد بود البته هنوزم دير نيست فكر ميكنم باز هم ميتونه به كورس مدعيان برگرده!

6- موتور هتريك منصفانه و غير منصفانه در حد موتور هاي پژوي قديمه !يادته چه شكلي بودن ؟و جه قابليتي داشتن؟ هتريك مثل صداي بوق اون نوع موتورها بود! من حيث المجموع مزخرف !
    فكر ميكنم در شرايط عادلانه تيمم حداقل 6 امتياز بيشتر بايد ميداشت ... هيچ دليلي منطقي براي از دست دادن اين امتيازات وجود نداره دلايلي ممكنه اوورده بشه ولي تك به تك دلايلي كه ارائه ميشه نقيضش به وفور يافت ميشه !و دليلي كه نقيضش وجود داشته باشه اصولا دليل نيست! يك احتمال و نظره ! و البته موتوري كه تااين حد متناقض و معيوب و بي منطق كار ميكنه شرعا و عرفا موتور نيست .اين موتور نتايج رو با تاس انداختن تعيين ميكنه نه چيز ديگه !

مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir) براي همه اين عزيزان آرزوي موفقيت مي كند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

اینجا میشه پرسش و پاسخ کرد؟ تو خود هتریک خوبه آ ولی حال نمیده

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من تیمم اسمش U SHOOT هست دسته 3 گروه 2 الان تقریبا 2 سال و دو ماه هست بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من تازه اومدم اینشالا پیشرفت میکنم

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الان ثبت نام كردم الان دسته چندم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

منم تازه وارد شدم و ثبت نام کردم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من الان ثبت نام كردم الان دسته چندم؟
    بالا سمت چپ قبل iran یه کد هست توی اون معلومه . مثلا من الان VI ام میشه 6ام
    منم تازه وارد شدم و ثبت نام کردم
    شمام خوش اومدی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببخشید من چند روز هستش هر چی سعی میکنم بیام اینجا نمیتونم.
    به هم دوستان خوش آمد میگم.سوالی داشتید من در خدمتم.
    از cazador عزیز هم ممنون که جواب سوالات دوستان رو داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

انجام وظیفه بود
    دوستم یه بازیکن داره ضربه ایستگاهیش رو آخرین لوله چطور میشه یه همچین بازیکنی خرید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •