تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 37 از 55 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما چه رشته اي در دبرستان خوندين و امتحانات سال سومتون چه سالي بود ؟ۀ‌
    فنی - سال 85-86

ربطی به پیش دانشگاهی نداره. اگر شما مدرک لیسانس روزانه بگیرید(یعنی قبلا با هزینه دولت درس خوندین) ناچارید شهریه بدید اما اگر لیسانستون شبانه یا آزاد و پیام نور باشه(یعنی قبلا با هزینه خودتون درس خونده باشین) پزشکی دولتی رو رایگان میخونید

در صورتی که روزانه هستید فقط با انصراف از دانشگاه قبل از فارغ التحصیلی میتونید بدون شهریه پزشکی دولتی بخونید

بله
    من کاردانی رو شبانه خوندم
    و کارشناسی رو غیرانتفاعی دارم میخونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیپلم ریاضی سال 86 (سوم دبیرستان) رو دارم ولی از درس های پیش دانشگاهیم هنوز تعدادی واحد مونده!
    دیپلمم رو با توجه به شرایط اون سالم خیلی با معدل کمی گرفتم و حالا هم خیلی پشیمونم ولی خب کار از کار گذشته!!
    بعضی درس ها رو با تک ماده و نمره های مستمر قبول شدم ولی معدل کتبی دیپلمم رو خیلیییییییی پایینه برای همین خواستم بدونم اگر بخوام یک دیپلم دیگه (مثلا تجربی) بگیرم برای اینکه معدلم بالاتر بره (تا دی) و بعد از دی هم درس های باقیمانده پیش رو بخونم شرایطش چی هست و نظر شما چیه؟؟
    ضمنا انجمن یا وبلاگی یا هر چیزی رو تو نت سراغ دارید که مشاوره تحصیلی خوبی بده ؟ (مثل همین سوال من یا چیزای مشابه؟؟)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیپلم ریاضی سال 86 (سوم دبیرستان) رو دارم ولی از درس های پیش دانشگاهیم هنوز تعدادی واحد مونده!
    دیپلمم رو با توجه به شرایط اون سالم خیلی با معدل کمی گرفتم و حالا هم خیلی پشیمونم ولی خب کار از کار گذشته!!
    بعضی درس ها رو با تک ماده و نمره های مستمر قبول شدم ولی معدل کتبی دیپلمم رو خیلیییییییی پایینه برای همین خواستم بدونم اگر بخوام یک دیپلم دیگه (مثلا تجربی) بگیرم برای اینکه معدلم بالاتر بره (تا دی) و بعد از دی هم درس های باقیمانده پیش رو بخونم شرایطش چی هست و نظر شما چیه؟؟
    ضمنا انجمن یا وبلاگی یا هر چیزی رو تو نت سراغ دارید که مشاوره تحصیلی خوبی بده ؟ (مثل همین سوال من یا چیزای مشابه؟؟)
    سلام
    اگر برای شرکت در کنکور میخواهد معدلتون را بالا ببرید چون تاثیر معدل به صورت مثبت بوده لازم نیست ...
    در مجموع اگر بخواهد دیپلم دیگری بگیرید باید دروس اون رشته رو امتحان بدهد تا بتونید برای دیپلم جدید معدل بالاییرو کسب کنید ....
    به نظر من اول شما به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید ....
    موفق باشید

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام اولا واقعا رقابت تو رشته تجربی خیلی سخت تره تا رشته ریاضی اینو منی که رشته ریاضی بودم میگم چون واقعا با تلاشی که تو رشته ریاضی انجام بدی خیلی راحت تر نتیجه میگری ثانیا الان به نظر من بخوای تجربی بری واقعا پشتکار زیادی میخواد مخصوصا برای درسی مثه زیست که تو اصن هیچی نخوندی

6. این کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    شما نباید رشته روزانه ای امسال قبول بشوید تا بتونید سال اینده در کنکور شرکت کنید ...
    پس رشتههای شبانه-پیام نور و یا ازاد شرکت کنید ...
    و بعدا میتونید دروس مشترک با نمرهبالای 12 رو تطبیق بدید ...
    پیام نور رو با دانشگاه های دولتی مگه تطبیق میدن ؟
    من فکر میکردم فقط آزاد و پیام نور اینجوریه ، پس میشه شبانه هم انتخاب کرد و دوباره کنکور داد درسته ؟

در آغاز فعالیت Rzhoni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ويرايش شد.....
    Last edited by Rzhoni; 28-07-2013 at 20:34.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پیام نور رو با دانشگاه های دولتی مگه تطبیق میدن ؟
    من فکر میکردم فقط آزاد و پیام نور اینجوریه ، پس میشه شبانه هم انتخاب کرد و دوباره کنکور داد درسته ؟
    بله تطبیق میدهند ....

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Rzhoni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ويرايش شد.....
    Last edited by Rzhoni; 28-07-2013 at 20:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به همه، به نظرتون با توجه به این قانونی که تو دفترچه امسال عوض شده بود و به مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر اجازه شرکت تو کنکور سراسری رو نمی دادن و این مساله که کنکور دانشگاه آزاد و سراسری با هم ادغام شد، الان کسی که مدرکِ بالاتر از کارشناسی داشته باشه حتی نمی تونه تو دانشگاه آزاد هم ادامه تحصیل تو رشته های یر شاخه پزشکی بده؟ یا امکانش هست؟
    Last edited by kt10; 01-08-2013 at 12:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض کمک کنید تغییر رشته

سلام به همه خسته نباشید
    من رشته نقشه کشی معماری کاردانی رو تموم کردم تاریخ 30.11.91 و الان میخام بدون ازمون در مقطع کارشناسی تودانشگاه ازاد ثبت نام کنم ثبت نام ها شروع شده و الان در قسمت جدول نام و کد رشته ها رشته ما نیست فقط یه دونه هست نوشته علمی کاربردی معماری که شهر خودمون هم داره می خام بدونم چه فرقی با نقشه کشی معماری داره ایا همون رشته خودمونه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •