هم جت آديو اين كار را ميكنه هم مديا پلير 10 - با مديا پلير روي قسمت Rip كليك كن ديگه باقيه اش ساده اسنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم جت آديو اين كار را ميكنه هم مديا پلير 10 - با مديا پلير روي قسمت Rip كليك كن ديگه باقيه اش ساده اسنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه CD دارم که قفل داره و وقتی می خواهم با Clone CD رایت کنم خیلی طول می کشه و درصدش جلو نمیره. برنامه ای هست که بتونه سریع رایتش کنه؟ بهترین برنامه برای رایت چنین دیسک هایی چیه؟
متشکرم
سلام دوستان
من سه تا dvd با کیفیت اصلی دارم که همش تبلیغاته دارای صدا و کیفیت تصویر بالا حالا می خوام اینا رو بر روی 1dvd رایت کنم چون حجمشون بالا نیست
1:اگه قراره اول اینا رو رو هارد بریزم بعد با نرو رایت بزنم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید که کیفیت رو تا حد امکان پایین نیاره
2:من اگه بخوام یه منو زیبا هم درست کنم چه نرم افزاری رو پیشهاد میدید بجز نرو
ممنون
کسی از اینجا گذر نمیکنه جواب ما رو بده
من فیلم دی وی دی را میریزم در هارد و درست پخش مکنه بعد در دی وی دی که رایت میکنم بعضی تراک ها صدا ندارد و زیر نویس هم غیر فعال است با نرو 7 رایت میکنم تا حالا 2 تا 3 باری اینطور شده است مشکل چیست؟
سلام دوستان .من برنامه اي رو از ماهواره با كارت تي وي ضبط كردم با فرمت dvd و حالا ميخوام اونو روي dvd رايت كنم. ولي با برنامه nero و حتي clone اين كار صورت نگرفت. يعني فرمت فايل رو بايد تغيير ميدادم. كه اين كار زمان زيادي ميبره چون برنامه اي كه ضبط كردم طولاني هست و حجم بالايي داره به اين دليل نميخوام كانورتش كنم. حالا شما يه راهي رو جلوي پاي من بزاريد يا يك نرم افزاري معرفي كنيد كه بتوننم مستقيم با همون فرمت mpge رايت كنم روي dvd بدون اينكه بخوام كانورت كنم. چون كانورت كردن زمان زيادي ميبره. فايل كوچيكي نيست.
آيا نرم افزار خاصي هست كه بتونه اين فايل منو به صورت DVD در بياره چون ميخوام روي دستگاه dvd player ببينم.
لطفا" كامل و دقيق راهنمايي كنيد ... ممنون ميشم.![]()
دوستان جواب من چي شد؟ قرار شد راهنمايي كنيد... من منتظرم. موضوع يكي بالايي رو بخونيد.
چرا اينقدر بي ميلي ميكنيد نسبت به اين تاپيك؟! من از شما سوال كردم. كي ميخواييد جواب منو بديد. تازه من اين تاپيك رو اشتباهاي جاي ديگه زده بودم مدير همون بخش اومد و اعتراض كرد و گفت : اينجا جاي بحث اين تاپيك نيست. خوب شما كه گفتيد اينجا جاي بحث اين تاپيك نيست و منو راهنمايي كرديد كه بيام اينجا. خب چرا كسي اينجا جواب منو نميده؟ شايد اگه اونجا تاپيك منو قفل نميكرديد تا حالا جواب كاملي گرفته بودم. درسته؟!
اينطوري اصلا درست نيست... نزاشتيد من به جواب خودم برسم.
سلام
من یه کارتون دانلود کردم که فرمتش avi ولی وقتی با نرو رایتش می کنم یا با win avi converter به vcd تبدیل می کنم و بعد رایت می کنم توی دستگاه پخش vcd خش دار نشون میده و بعضی وقتا صدا جلوتر از تصویر پخش میشه در حالیکه توی کامپیوتر درست پخش میشه . چند تا فیلم دیگه هم همین مشکلو دارن ولی وقتی فیلمای با فرمت wmv رایت می کنم درست پخش میشن . مشکل چیه ؟
با سلام
من می خوام فیلم های داخل کامپیوتر را طوری رایت بزنم که با دستگاه cd dvd player منزل هم قابل پخش باشه . من nero 6 رو روی سیستم دارم . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)