سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینه که هر وقت از بازی میام بیرون تمام سیوهای که داشتم از بین میره و باید از اول شروع کنم .مشکل از چیه
کمک کنید ممنون میشم
سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینه که هر وقت از بازی میام بیرون تمام سیوهای که داشتم از بین میره و باید از اول شروع کنم .مشکل از چیه
کمک کنید ممنون میشم
فك كنم يه بار گفتن يه بارم من ميگم بايد يه پروفايل برا خودت درست كني بعد هر مرحله كه ميره خودش سيو ميكنه
موفق باشي
سلام Mist
من برای خودم پروفایل ساختم ولی باز هیچ اتفاقی نیفتاد .اون پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
واگه میشه بگو چجور پروفایل بسازم توی این بازی شاید من اشتباه میسازم
شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازید
-----------------------------
من امروز بازی رو خریدم و نصب کردم عجب بازی باحال و قشنگیه البته فقط تا چک پوینت اول رفتم که چون پروفایل نساخته بودم پرید فعلا هم بازی نمیکنم تا پچش رو نصب کردم
من هم پچ شماره یک و هم شماره 2 رو دانلود کردم ولی هر دو موقع نصب این پیغام رو میدند که تو عکس میبینید
مشکل از کجاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------
من بازی رو با مشخصات 2 گیگ رم و گرافیک 8400 و سی پی یو 3000 به صورت High اجرا میکنم ولی گذاشتم رو Medum که مشکلی دیگه نداشته باشه
از همون اول کلی باهاش حال کردم Microsoft ترکونده
ممنون
![]()
من فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
قبل از اینکه بازی رو کرک کنیم باید این پچ رو نصب کنیم ولی من این دی وی دی که خریدم خود شرکت بازی رو کرک کرده یعنی احتیاجی نیست من کرکش کنم به همین دلیل اون فایل اصلی رو من ندارم به همین خاطر ارور میده
حالا خواهشم اینه که یکی از دوستان فایل کرک نشدش رو برای من rar کنه میشه 6 مگ اون رو برام آپلود کنه تو یه سروری که بتونم بگیرم واقعا ممنونتون میشم
مردشور این شرکتها رو ببرم که فکر این جاها رو نمیکنند خودشون کرک میکنند بازی رو
دمتون گرم مشکل من رو حل کنید
با تشکر
![]()
ببخشید کسانی که این بازی رو تمام کردن هیچ مشکلی نداشتن؟؟
برای من هر از چند گاهی می پره بیرون دیگه اعصابم رو خورد کرد تو تاپیک حل مشکلات عنوان کردم ولی جوابی دریافت نشد
اینم عکس اروری که هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازید
-----------------------------
سلام با F1 دو تا پروفایل ساختم ولی فایده ای نداشت بعد از اینکه از بازی میومدم بیرون تمام سیو هام میپرید
چکاری میتونم انجام بدم تا همچین اتفاقی نیفته ...در ضمن پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
کمک کنید ممنون میشم
من این مشکل را با xp داشتم
بعدش xp رو پاک کردم ویستا نصب کردم دیگه مشکل نداشت
من تو ویستا هم همین مشکل رو دارم اونجا که دیگه ارور نمیده یک دفعه می پره بیرون
ویستای شما معمولیه یا پک1
مال من سرویس پک 1
من اون پیغام را در xp داشتم....دقیقا همونو
ولی توی ویستا دیگه مشکل نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)