اگر موقع پردازش گرافیکی دماش اینقدره، برای این کارت خیلی غیر عادی نیست.
اگر موقع پردازش گرافیکی دماش اینقدره، برای این کارت خیلی غیر عادی نیست.
اینایی که اول تاپیک عکسش هست تو ایران هست؟
قربون دستت اینو دوباره آپ کن.
نمیشه دانلودش کرد.
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا پاک نشده دانلود کنید
این واتر بلاک رو دیدم دلم نیومد نخرم!!
طی حادثه ای مترقبه! رادیاتم افتاد پایین و نابود شد الان هم رادیات ندارم!! ولی رو خود بلاک رادیت هم داره مکن هم کلی فن روش چپوندم فعلا که idle 33 و full load 52 میگیرم تا یه رادیات جور کنم.
ببخشید دوست عزیز ولی مایع خنک کننده سیستمتون تصادفن اب که نیست؟ چون بخار کرده میپرسم.
آب مقطره پول دیگه واسم نمونده ضد یخ بگیرم!!!!
مایع های مخصوص هم از هر کی پرسیدم گفتن پولتو دور نریز آب و ضد یخ تقریبا همون جواب رو میده فوقش 4 درجه کمتر اونم تو فول لود...
سلام دوست عزیز .
از نظر بودجه مشکلی نیست .
حالا چی هستش ؟
مخلصیم .
اگه سی پی یوتم قویه وسیستمت اکثرا زیاد پردازش میکنه بهتره یه سیستم خنک کننده برای کل سیستم بگیری
giga byte 3d galaxyII حدود 150-160 برات درمیاد که شامل یه پمپ و بلوک سی پی یو و 500 سی سی مایع مخصوص به اضافه رادیاتور و متعلقات از جمله بست و شلنگ مخصوص و .. هستش.
برای تهیش یه زنگ بزن شرکت اواژنگ بپرس که دارن یا نه و ادرس چند تا نمایندگیشونم بگیر اونها رو هم یه سوال کن.
میتونی یه بلوک هم برای کارت گرافیک بگیری که فکرر میکنم فقط برند ترمال تیک برای کارت شما موجود باش
میتونی هم یه خنک کننده فقط برای گرافیک بگیری که من به شخصه توصیه نمیکنم .ادم وقتی داره هزینه میکنه کارو اساسی انجام میده
به این 3 تا لینک هم یه سر بزن چند تا رو توش معرفی کرده به همراه قیمتش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامم..درست گفتن.. کولانتهای مخصوص واترکولینگ هم تقریبن 95 درصد آب+5 درصد پروپیلن گلیکول هستش.. دو سه صفه قبل همین تاپیک گفته بوئم.. حالا ضد یخ رادیاتور ماشین بجای پروپیلن گلیکول.. اتیلن گلیکول هستش که خیلی فرقی با اوون نداره.خودت کولانت را بسازی بصرفه تره.. ضمنن این عکس بسیار بزرگ که گذاشتی را خواهشن یابرش دار یا کوچک و کم حجمش کن هر موقع ما میاییم اینجا پدرمون درمیاد صفه لود شه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)