دوستان به جای این حرفا از داستان این کارتون هم یه چیزایی بگید تا ما که نمیتونبم دانلود کنیم هم یه فیضی ببریم
ممنون از همه بچهای این تایپیک
![]()
دوستان به جای این حرفا از داستان این کارتون هم یه چیزایی بگید تا ما که نمیتونبم دانلود کنیم هم یه فیضی ببریم
ممنون از همه بچهای این تایپیک
![]()
به نظر من هم وقتی ناروتو هدبندشو ور میداره خیلی خوشگل میشه
آقا راستی یه چیزی اگه یه وقت crunchyroll عشقش کشید دیگه قسمت جدید نشون نده ما چیکار کنیم ؟
بالاخره ما باید از یه سایت دیگه هم در دسترسمون باشهبقیه نمیخوان بگن کی رو دوست دارن؟ فقط من و حامد و محمد نوشتیم کسی که داره این متن و میخونه و ننوشته خواهش میکنم بنویس دیگه ما میخوایم بدونیم تو کی رو دوست داری
خب حالا درباره ی چی حرف بزنیم؟
![]()
منم يه جورايي با آقا وهاب موافقم.بعد از ناروتو کاکاشي رو از همه بيشتر دوست دارم.طرز جنگيدن همينطوري نيست و با فکر ميجنگه.من واقعا جنگيدنشو قبول دارم.کارش خيلي درسته.
از وقتي مانکينگو شارينگانش رو ديدم بدجوري ازش خوشم اومده.به نظر من که از مانکينگوي ايتاچي قويتره.
من که تا حالا نديدم ايتاچي غير از بي هوش کردن کاکاشي و شکنجه روحي افراد کار ديگه اي با شارينگانش کرده باشه.
از دوستاني که مانگا خوندن سوال دارم که آيا غير از اين کار با شارينگانش تکنيک ديگه اي هم زده؟؟؟(مثلا تو مبارزه با ساسوکه)
ولي کاکاشي با شارينگانش راحت ميتونه سر يه نفر رو از تنش جدا کنه .حيف که ديدارا تو آسمون بود و در حال حرکت وگرنه حتما مي مرد.
آقا محمد Asalbano خانوم هستن.و يکي از سرسخت ترين مديراي اينجا.مثل آقاي Amin.که البته من از نحوه مديريتشون خيلي خوشم مياد.چون به هيچکس رو نميدن.
دارم از خماري مي ميرم.الان 8 روز از اومدن 51-52 گذشته ولي هنوز سايت crunchyroll آپلودش نکرده.![]()
![]()
دوستان هيچ سايت ديگه اي رو سراغ ندارين که ادامه دانلود داشته باشه؟؟اونم هميشگي نه فقط چند ساعت.
به خدا من چند بار از سايتهايي مثل mediafire و اون يکي ديگه که الان اسمش يادم نيست تا 70 درصد دانلود هم رفتم يعني مثلا 35 مگ از 50 مگ دانلود کردم ولي بعدش ديگه نميشه ادامه دانلود کرد چون وقتش تموم شده و ميگه بايد از اول دانلود کني.
ولي crunchyroll با تمام دردسراش و بي کيفيتيش ادامه دانلودش هميشگيه.و اين با ارزش ترين چيز براي ما زغاليا هست..واقعا بايد از دوست خوبم آقا هومن بخاطر معرفيه اين سايت و طريقه دانلودش تشکر کنيم
-------------------------------------
در حواب آقاي vista_vz بايد بگم که ناروتو داستان يک شينوبي(نينجاهاي پرقدرت افسانه هاي ژاپني)هست که از بچگي پدر مادرش رو از دست داده و هميشه تا وقتي که به مدرسه نينجايي بره هيچ دوستي نداشته.
پدرش هوکاگه(رعيس دهکده) برگ سبز(کونوها)بوده و طي حمله يه روباه 9 دم شيطاني بنام کيوبي مجبور ميشه که با استفاده از يک تکنيک پرقدرت نينجايي اون روباه رو درن بدن ناروتو زنداني کنه.و خودش هم بعد از انجام اين کار مي ميره.
به همين دليل هيچکس به ناروتو محل نميذاشته چون اون روباه شيطاني رو در بدنش داشته.در مدرسه نينجايي 2 تا دوست و همگروهي پيدا ميکنه که براي انجام ماموريت هاي نينجايي بايد با هم کار کنند.دوستانش يک پسر(ساسوکه) و يک دختر(ساکورا) بودن که يک استاد بنام هاتاکه کاکاشي به اونا تعليم ميداده.
خلاصه اينکه اتفاقات خوب و بد زيادي براش ميفته که گفتنش وقت ميبره.طي اين اتفاقات ساسوکه که بهترين دوستش هست از گروه اونا جدا ميشه و براي ياد گرفتن تکنيک هاي بيشتر و پرقدرت تر پيش اوروچيمارو يکي از بدترين دشمنان ناروتو و کونوها ميره.که هدفش از ياد گرفتن اين تکنيکا کشتن برادرش ايتاچي هست که تمام خانوادشو کشته و ساسوکه مي خواد انتقام اونا رو بگيره.
در بين دهکده هاي مختلف که نينجاهاي مختلف داره چند تا از بهترين نينجاهاي دهکده ها به سرپرستيه يک نفر يک گروهي رو تشکيل ميدن بنام آکاتسوکي.هدف اين گروه تسلط برتمام نينجاها هست.اعضاي اين گروه به سختي دنبال ناروتو هستن که اون روباه شيطاني رو از بدنش بکشن بيرون و ازقدرتش براي خودشون استفاده کنن که البته با اين کار ناروتو خواهد مرد.
و................ديگه حوصلم نشد توضيح بدممن حتي 1 درصد هم از تمام اتفاقات و شخصيت هاي اصلي اين انيمه(کارتون) نگفتم.چون يکي دوتا نيستن و خيلي وقت مي خواد تا نوضيح بدم.
اگه واقعا مي خواين از ناروتو با خبر بشين من به شما پيشنهاد ميکنم که يه سري به سايت ويکي پديا بزنين و ناروتو رو سرچ کنين.
يا اگه خيلي بيشتر مي خواين اطلاعات کسب کنين به اين تاپيک مراجعه کنيد:![]()
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برعکس بعد از ناروتو عاشق یاماتو هستم
بابا قدرت چوبش خیلی با حاله:43:
آقای vista_vz یاماتو استاد جدید ناروتو و ساکورا و سای در شیپودن است
راستی یه چیزی بگم دو ساعت در کف بمانید:
کاکاشی رازنگان بلده
البته هر کی مانگا خون باشه مثل خودم میدونه
ناروتو وقتی دید دو ساعت تمام در کف متلق بود![]()
بله رازنگان بلد می شه چون کپی نینجا و 1000 تا تکنیک کپی کرده حتی چیدوری هم کپی کرده این کپی نینجاها هر چیزی رو رااحت تر از طرف استفاده می کنند مگه یادتون نیست توی جنگ کاکشی و زابوزا
این قسمتی که کاکاشی می گه این رازنگان ناروتو می گه من کلی تمرین کرده ببینید رازنگان ناروتو خیلی قوی تر و اصیل اماماله کاکشی کپی و قدرت واقعی رو نداره در ضمن توی این قسمت ها کاکاشی و کاپیتان یاماتو به ناروتو یک تکنیک جدا با رازنگان یادش می دن (ولی از غافله عقبه ها ساسوکه چیدوری دستش رو به chidori full body تبدیل کرد و حتی چیدوری رو به شمشیرشم می ده) خیلی حال کردم با این چیدوری فول بادی ولی تکنیک جدید ناروتو زیاد کمکش نمی کنه حتی توی دوتا جنگ هر دوشم با اعضای اکاتسوکی یک بار با اونایی که اسوما رو کشتند یک بار هم با توبی راستی من اگه این فیلمم تموم بشه که گذاشتم برای دانلود یک جا رو معرفی کنید من 51 و 52 رو می زارم من هاست رایگانی نمیشناستم که 60 مگابایت سریع آپبلود کنم حالا خودمم می گردم اما اگه شما هم میشناسید بگید
اما به narutocenteral.com سر بزنید لینک 3 تا سایت و حتی تورنتشو می زاره من همیشه از اون می گیرم لینک megaupload & mediafire &rapidshare می زاره موقعه دانلود هیچکاری نکنید فقط بزارید دانلود کنه اصلا قطع نمی شه من مطمئن هستم بابا منم با دیال آپ فرقیی ندارم 64k دارم اما راحت می گیرم موقعه دانلود هیچ صفحه ای باز نمی کنم این هفته که 53 54 نمی یاد رفته برای هفته بعد اما حداقل شنبه مانگا جدید می خونیم
اصلا مانگا حال نمیده همه چی سیاه سفید و نا معلوم( اما برای اطلا عات عمومی خوبه)
فقط انیم رو بچسبراستی این هفته مانگا ی جدید میاد
دیگه جنگ ساسوکه و ایتاچی خدا رو شکر تموم شد و بر میگردیم پیش تیم یاماتو و کاکاشی
راستی یه سوال از مانگا خونا:
تو مانگا تا حالا ناروتو توی جنگی از رازنگان پیشرفتش استفاده کره؟ همون رازنگان خفنه ( من خودم مو به مو ی مانگا رو میدونم ولی انقدر زیاد هست بعضی وقت ها آدم یادش میره)
وای .........واااااااااااای ....... !
شما با این چیزائی که دارید میگید پدر منو در آوردید آخه من هنوز حتی یک قسمت هم از شیپودن رو ندیدمالبته قراره حدوده 50 قسمتش رو برام پست کنن ولی فکر کنم تا زمانی که به دستم برسن من دیگه در حسرت دیداره ناروتو شیپودن آواره ترین شده باشم
در مورده چیدوری کاکاشی باید بگم که به نظره من کاکاشی این تکنیک رو کپی نکرده بلکه خودش اونو ابداع کرده
چون زمانی که داشت با زابوزا مبارزه میکرد زابوزا به حالت تمسخر به کاکاشی گفت که تو فقط بلدی تکنیک کپی کنی کاکاشی هم که بهش برخورده بود یک چیدوری درست کرد و به زابوزا گفت این تکنیک اصلیه منه و بعد به زابوزا حمله کرد البته من زبان اینگلیسیم زیاد قوی نیست ولی اینجور متوجه شدم حلا اگه اشتباه فهمیدم لطفا توضیح بدید تا رفع شبهه بشه![]()
fswteam
عکس 4 امی من را یاد هوکاگه چهارم (پدر ناروتو فکر کنم) می اندازه.
این کسی که ساکورا رو نقد کرده بنظرم بی انصاف بوده
ساکورا که بعضی موقع ها یک کارا می کنه ادم می مونه ناروتو قویتر است یا ساکورا
( کاکاشی هم قیافش موقعی که ساکورا از داخل زمین کشیدش بیرون دیدنی بود( تو قسمت 3) خیلی قیافه ساکورا ترسناک بود)
شخصیتش هم موقعی که عصبانی میشه دیدنی است.(اگر طرف زنده بمونه )(تو قسمت اول شیپون یا قسمت 26 که از دست ساسوری عصبانی میشه )
کی گفته این اصلا تو جنگها کار زیادی نمیکنه و نقش کلیدی نداره؟؟؟
این که حساب این یارو ساسوری که تو اون گروه 10 نفره بود و اون همه ادمک رو کنترل می کرد رو رسید![]()
Last edited by zed2; 29-03-2008 at 01:23.
دوستان مگه قرار نشد در مورد مانگا اينجا چيزي نگين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کسي جواب اين سوال من رو نميده:
از دوستاني که مانگا خوندن سوال دارم که آيا ايتاچي غير از اين کار(همين کاري که با کاکاشي و ساسوکه کوچولو و بقيه کرد) با شارينگانش تکنيک ديگه اي هم زده؟؟؟(مثلا تو مبارزه با ساسوکه بزرگه)
دوستان ميشه يکي به من بگه که چيدوري چيه؟؟؟(مثلا بگين که چيدوري کاکاشي و ساسوکه کدومه)
آقا محمد narutocenteral.com هيچکدوم از لينکاش مستقيم نيست.فقط mediafire &rapidshare چند ساعت ادامه دانلود دارن که نميشه يکجا 60 مگ دانلود کرد.
بخاطر عکساي قشنگتون هم ممنون.
من يک سايتي رو سراغ دارم که 5 گيگ فضا رايگان ميده که ميشه همه چيز توش بريزي.از اون مهم تر اينکه لينکاش مستقيمه و ادامه دانلود داره.فقط کافيه که يک ايميل داشته باشين براي ثبتنام که هيچ مشکلي نيست و نمي خواد به ايميلتون هم سر بزنيد.ولي سرعت آپلودش رو نميدونم چطوريه:
آقاي zed2 اين مطالبي که خوندين فکر کنم در مورد ناروتو يک هست و نه شيپودن.تو ناروتو يک ساکورا ضعيفترين نينجا از بين تمام گروه ها بود.ولي تو شيپودن از تمام دخترا زرنگتر شده.(واقعا که ساکورا رو زيادي قوي کردن.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)