از نظر من:
بلندی صدا: N81
کیفیت صدا: N95 8gb
دیروز امتحانیدم!
از نظر من:
دیروز امتحانیدم!
من زیاد روی 5700 تا حالا دقیق نشدم برای همین مقایه درستی نمی تونم بکنم برات.دمش گرم دیگه یهو بگو در حدان73 هستش خلاص.کیفیتش به5700 میرسه؟اخه من یه بار5700 رو گوش دادم خیلی کیفیتش خوب بود ولی حیف که صداش متوسط بود.باس خیلی خوبی داشت.
دقیقا باس N95 8GB خیلی بهتره و کیفیتش صداش هم خیلی خیلی صافه .منم به قول خودت با N81 امتحانیدم ولی کیفیت صدای N81 خیلی با N95 8Gb تفاوت نداره.از نظر من:
دیروز امتحانیدم!
زیمکا جان باید یکیو گیر بیاری که 5700 داشته باشه ببین تو کلوپ 5700 کسی تست کرده یا همین سامان خودمون هم می تونه یه ریوو خوب بزاره هم زحمت بکشه با یه 5700 مقایسه کنه اگر ملاکت مقایسه این دو گوشیه.من خودم با N73 مقایسه کردم دیگه صدای N73 به دل نمی چسبه یه خورده جیغ جیغو احساسش می کنم.ولی می تونی بگی صدای N81 = صدای بلند با کیفیت N73.
عجب من فکر میکردم ان81 کیفیت صدای خوبی داشته باشه خیلی متاسف شدم.
یعنی چی بی کیفیته؟یعنی خش خش داره؟مثل ان73 وق وق میکنه؟یا اینکه باسش کمتره؟
انصافا خوش به حالتون چند نفر رو دارین از این گوشیها داشته باشه ما رفیقام نهایتش ان73 و ان95 معمولی دارن بقیشون مثل من فقیر بیچاره هستن.
من یه چیزه عجیب دیدم امروز رفتم تو یه مغازهی تکی تو اصفهان n81 رو میگفت 350 تومن و 8 گیگشو می گفت 370 تومن چند بار هم پرسیدم ولی می گفت 350 تومن به نظرتون بخرم؟
فکر نکنم اون جوری که شما ها بگین بی کیفیت باشه
در ضمن کاظم جان من گوشی رو تونستم 300 هزار تومن بفروشم
حالا تا 420 تومن(اگه قیمتش همین باشه)چیزی نیست پرداخت میکنم
راستی بهم پیشنهاد n82 و n95-1 رو به جای این دادن
دوباره دو دل که هیچ هزار دلم کردن
سعید جان لطفا آدرس دقیقشو بهم بده
ان82 رو بیخیال به خدا گوشی از این بی ریخت تر پیدا نمیتتونی هر کی نگاه بکنه باور نمیکنه که این گوشی 520 تومان قیمت داشته باشه.
حالا این ان95-1 دیگه چه صیقه ای هستش؟معمولی داشتیم و هشت گیگ این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون معمولی باشه اصلا فاز نمیده باتریش مزخرفه در ضمن اون هشت گیگش حالا آنچنان هم مشکل باتریش حل نشده هم ال سی دی بزرگتر و هم سی پی یو قویتر شده به خاطر همین بازم مشکل شارژ داره
ولی از همه مهمتر الان ان95 خز بید از گوشی خز متنفرممممممممممممم.
من هر وقت دبلیو950 رو از جیبم در می آوردم ملت چهار چشمی نگاه میکردن انگار که چی در آوردی
ان81 کلاسش یه چیزه دیگه هستش.و هم اینکه قیمتشم پایینه و زیباست.
در ضمن گوشیت رو خیلی خوب فروختی.
منم به یکی پول قرض داده بودم تا اخر برج 140 تومان اون به من میده 180 هزار تومن دیگه هم دارم 100 تومانش رو هم یه جوری جور میکنم دیگه
ایپوزود بعدی نسخه ای جدید از نسخه جدید یک آهنگ می باشد.
سرگرمی
این اپیزود یعنی چی؟
![]()
Last edited by zimka_14162; 13-01-2008 at 17:09.
اوکی حرفت درسته
n95-1 همون معمولی هستش
راستی هنوز نگفتین کجا 350 و 370 میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی متوجه زیبایی و ظرافت و امکاناتش میشید گکه دیگه این قیمت نمیتونید پیدا کنید ....
حالا از ما گفتن بود ...
بابا جان حالا که قیمتش یه مقدار اومده پایین بگیرید خیال خودتون راحت کنید دیگه حالا برای 40 50 تومن معامله رو خراب نکنید ...
سامان جون ما که پول تو دست و بالمون نیست باید صبر کرد تا اخر ماه مثل اینکه.
سامان جون یه کم در مورد کیفیت صداش بگو بلندیش رو که فهمیدیم در حد ان73 هستش.
توی هندسفری میشه مقایسه بکنی مثلا با دبلوی950 یا دبلوی810 یا ان91.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)