تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 800 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ببخشید من دو سوال داشتم ...
    من به تازگی ویندوزم را اپدیت کردم ... از ان به بعد در هنگام بالا امدن ویتدوز در start up screen این پیغام را می دهد که ویندوز شما valid نیست و... و باید ان را ولید کنید ..دو گزینه دارد بعدا ولید کن ...الان ولید کن ....می خاهم بدانم راهی برای خلاص شدن از شر این پیغام هست...چون من کامپیوتر را تنظیم کردم که خودش در زمانی خاص روشن شده ..ولی این پیغام مانع از رفتن ویندوز در دسک تاپ می شود ... ایا راهی هست؟؟؟؟[/RIGHT]

من یه مشکلی دیگه که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاپیک بسیار خوبیه ، دستتون درد نکنه
    من یه مشکل عجیبى دارم !!!
    گاها که سیستم رو خاموش میکنم ، عمل Turn off صورت نمیگیره بلکه سیستم بطور ناگهانى ریست میشه
    منظورم اینه وقتى Turn Off میکنى اول یوزر مربوطه Log Off میشه وبعد سرویس هاى ویندوز به نویت غیرفعال میشه و سرانجام خاموش... اما در سیستم من ، تا مرحله Log Off یوزر میره و بعد ناگهان ریست میشه ... این ریست شدن به گونه اى هستش که گویا از روى کیس کلید Restart رو بزنى
    جالبه که اگه پس از تموم شدن کارم یه بار سیستم رو ریست کنم و بعد Turn Off ، هیچ مشکلى پیش نمیاد و به راحتى خاموش میشه
    البته این حالت در مواقعى بیشتر روى میده که با کامپیوتر بیش از یه ساعت کار کنم

لطفا کمکم کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از دوستان كسي اطلاع دارد چگونه مي‌توان به يك Documents اي كه در ويندوز قبلي Private شده بوده و ويندوز فعلي اجازه دسترسي به آن را نمي‌دهد وارد شد؟

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

دوستان عزيز سلام .

يه هفته اي ميشه سرعت ويندوز عجيب پايين اومده ... برنامه ها رو ميخوام باز كنم خيلي دير اجرا ميشن ..... دفرگ هم به طور منظم انجام ميدم . نميدونم مشكل از كجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kopol_420's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فلک

پيش فرض

سلام من وقتي كه تو my computer مي خوام وارد درايو ها بشم وقتي كه روشون كليك مي كنم قسمت open withمياد بالامي تونيد كمكم كنيد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام من وقتي كه تو my computer مي خوام وارد درايو ها بشم وقتي كه روشون كليك مي كنم قسمت open withمياد بالامي تونيد كمكم كنيد
    سلام دوست عزیز

سیستم شما ویروسی شده

به ادرس زیر برید یه برنامه برای حل مشکل open with مربوط به درایوها گذاشتم اون را بگیرید و اجرا کنید .
    فقط موقع اجرا کردن برنامه باید منتظر بمونید تا برنامه کار خودش را انجام بده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان كسي ميدونه پروسس 99 % system در task manager موقع نصب يه device جديد مخصوصا اگه USB باشه پيش مياد از چيه ميشه

نصب 1 USB حدود 20 دقيقه طول ميكشه و لي بعد از نصب سيستم روال عادي خودش را داره و system آزاد ميشه
    با تعويض ويندوز خوب ميشه و لي دليلش را ميخوام
    nod32 با آخرين آپديت را هم نصب دارم

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام. من ويندوز تازه عوض كردم.ويروسي هم نيست مطمئنم.هربار مي خوام Standby كنم سيستم ريسيت ميشه يا گير ميكنه! مشكل از چيه؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام. من ويندوز تازه عوض كردم.ويروسي هم نيست مطمئنم.هربار مي خوام Standby كنم سيستم ريسيت ميشه يا گير ميكنه! مشكل از چيه؟
    سلام
    سلام
    شما به control panel برو و بعد به قسمت power options بعد هم مثل عکس زیر درست کن.

اگه مشکل حل نشد شاید از قطعات داخل کیس هست.
    شما به قطعات داخل کیس یه نگاهی بکن شاید قطعات تو کیس درست وارد نشده یا هم اشتباه وارد شده باشه.
    حتماً یه نگاهی هم به داخل کیس بکن.

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام
    سلام
    شما به control panel برو و بعد به قسمت power options بعد هم مثل عکس زیر درست کن.

اگه مشکل حل نشد شاید از قطعات داخل کیس هست.
    شما به قطعات داخل کیس یه نگاهی بکن شاید قطعات تو کیس درست وارد نشده یا هم اشتباه وارد شده باشه.
    حتماً یه نگاهی هم به داخل کیس بکن.
    سلام. مرسي. من اينجا كه گفتي رو رفتم ولي گزينه ي standbye نيست اصلا! فقط گزينه ي shutdown هستش مثل عكس و اون پايينيش نيست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •