خودت داري ميگي مشهد ديگه مشهد شهريست زيارتي و مذهبي خب نيومدنش يا كم بودنش بعيد نيست
خودت داري ميگي مشهد ديگه مشهد شهريست زيارتي و مذهبي خب نيومدنش يا كم بودنش بعيد نيست
سلام با این سیستم بازی اجرا میشه
معمولی هم اجرا میشه فکر کنم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مدل گرافیکتون رو نمیدونین چیه ؟
اگر نه مدل مادربوردتون رو بدین تا در بیارم ببینم جواب میده سیستم یا نه
ولی کلا برای دوستان این کارتهایی هست که بازی رو ساپورت میکنه
Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6xxx series
NVIDIA GeForce 7xxx series
NVIDIA GeForce 8xxx series
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27
عزیز شما که مشهدی نیستی الکی قضاوت نکن
اینجا بازی 1 روز بعد از تهران میاد.تازه اون موقع که بازیا قاچاق بود کلی زودتر میومد مشهد![]()
اتفاقا مشهد شهر خيلي خوب و قشنگي هست و همچنين بزرگه من تعجب كردم كه گفت بازي نيومده مشهد ولي خوب يخورده كه فكر كردم ديدم كه ما ايراني ها مذهبمون رو به همه چيز ترجيح ميديم و همين موضوع تو تمام ابعاد زندگيمون تاثير گذاره گفتم شايد كسي دنباله اين جور چيزا مثلا بازيه كامپيوتري زياد نميره و بيشتر مذهبي هستن فكره بد نكن
با سلام
من مي خوام يه DVD بازي Fifa 08 براي pc بخرم بهترين نوعش چيه ؟
سلام ! من که نسخه Xbox360 رو گرفتم ! زیاد خوشم نیومد چون PES بازی میکنم اما نه PES 6 بلکه 4!
نمیگم بد بود ! فقط من هر کاری کردم نتونستم Controller رو عوض کنم ! بعد این دریبل رو هم نتونستم بفهمم چه جوریه ! فقط 1-2 فهمیدم چه جوریه که خیلی باحال بود! ضربه ازاد هم هرچی زدم اصلا تو چهارچوب نبود
! اگه کسی بلده توضیح بده لطفا !
البته زیاد بازی نکردم 3-4 بار فقط با دوستم بازی کردم!
امروز بیکار بودم گفتم Fifa بازی کنم ! بعد اولش که میگه Start بزن نزدمیه دمو نشون میده که حرکات تکنیکیشو میگه چه جوریه
اما ماله من واسه XboX بود
![]()
از فاصله نزديك بايد خيلي كم پر كني تا گل بشه.ضربه ازاد هم هرچی زدم اصلا تو چهارچوب نبود
اقایون شما نمیدونید چطوری میتونم که exp خودم رو اضافه کنم و بازی کنهای ساخته شده و یا بازیکنها اصلی (منظورم در ایکس باکس 360 و رمزی چیزی نه اینکه باید کلی بازی کنم)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)