شمارنده حلقه رو از 0 شروع کنید. اولین عنصر آرایههست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شمارنده حلقه رو از 0 شروع کنید. اولین عنصر آرایههست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطور مي شه خروجي گزارش رو توي اكسل نمايش داد(خروجي ado query)
يعني توي قسمت گزارش گيري كه توي فرم گذاشتم مي خوام آمارشو توي اكسل ببينم؟؟؟؟؟؟![]()
فرهاد جان دستت درد نكنه . خيلي ممنون
من در مورد گزارش گيري در دلفي مشكل دارم . لطفا منو راهنمائي كن
خيلي خيلي ممنون . منم طرفدار پر و پا قرستم .
خواهش
گزارش گیری ارتباطی به موضوع این تاپیک نداره دوست عزیز
قرص
سلام
من این کد رو توی قسمت SQL از یک BDE TSQL در دلفی 6 می نویسم ولی کار نمی کنه
Delete
From tbl1
Where code = 5
این پیام رو میده :
Error Creating Cursor handle
کدم درسته ولی توی دلفی نمیدونم چجوریه که کار نمیکنه
من از paradox7 و BDE TSQL استفاده می کنم و نمی خوام از حلقه در کد دلفی استفاده کنم که سرعت کم بشه .
البته می دونم که دلفی 6 قدیمی شده و پارادوکس 7 جدول خوبی نیست و ... ولی الآن کارم اینجوری گیر کزده .
ممنون میشم اگر کسی بلده جواب بده .
Last edited by alaveh; 28-11-2009 at 03:57.
مشکل حل شد
کد درسته
من برای اجرا activate رو true می کردم که اشتباه بود . باید ExecSQL رو اجرا می کردم .
من میخوام وقتی از دستور فوق الذکر استفاده میکنم مقدار فیلد code از رکورد جاری table3 در تمام رکوردهایی که با دستور بالا از جدول یک select شده در هنگام insert درtable2درج بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه جدول 2 و 3 با فیلد code لینک شده اند و وقتی در جدول 2 یک رکورد جدید ایجاد میکنم مقدار فیلد code رکورد جاری در table 3 رو خودش در فیلد Code در جدول2 درج میکنه
مشکل من در کپی رکوردها از جدول 1 به 2 و اختلال در پیوند جدول 2و3 ست به این صورت که وقتی کپی صورت میگیره بجای درج مقدار فیلد code رکورد جاری جدول 3 در فیلد code رکوردهای کپی شده از جدول 1به 2 مقدار صفر رو درج میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارتباط رو چطور برقرار کردید؟با توجه به اینکه جدول 2 و 3 با فیلد code لینک شده اند و وقتی در جدول 2 یک رکورد جدید ایجاد میکنم مقدار فیلد code رکورد جاری در table 3 رو خودش در فیلد Code در جدول2 درج میکنه
کدی که شما نوشتید هیچ ارتباطی رو نشون نمیده. شما باید بین جدول 2 و 3 با یک عبارت join ارتباط برقرار کنید و هنگام insert ، فیلد code رو هم انتقال بدید
ضمنا دستور شما مشکل داره و تمام رکوردهایی که از جدول 1 دارای شرط "chech=true" هست، بدون در نظر گرفتن ارتباط با جدول 3، به جدول 2 وارد میشه
ضمنا نیازی به پست زدن مشابه در چند جای مختلف نیست. چون مشکل شما بیشتر به دستورات sql مربوط میشه پستی که در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کردید حذف شد
[QUOTE]ارتباط رو چطور برقرار کردید؟/QUOTE]
من ارتباط بین جدول 2و3 رو در خود برنامه ایجاد کردم در ado جدول 2 قسمت master field بین فیلد code جدول 2و3 ارتباط برقرار کردم
از کد بالا استفاده کردم برای همون کاری که شما اشاره کردید.
خواسته من اینه: من در جدول 3 رکوردی را در dbgride3 انتخاب میکنم خوب طبق قاعده تمام رکوردهایی که در جدول 2 فیلد code اونها برابر با فیلد code رکورد انتخابی در جدول 3 هست رو در dbgrid 2 نمایش میده . از دستور بالا خواستم استفاده کنم که در جدول 1 تمام رکوردهایی که فیلد check اونا true هست را در آخر رکورد هایی که در dbgride 2 نمایش داده شده اضافه بشه. این لازمه ش اینه که مقدار فیلد code رکوردهایی که اضافه میشن برابر باشه با مقدار فیلد code رکورد جاری از جدول3 ولی مشکل اینجاست که وقتی این رکوردها رو اضافه میکنم مقدار فیلد Code اونا صفر هست یعنی مقدار فیلد code رکورد جاری جدول 3 در فیلدهای code رکوردهای اضافه شده درج نشد
چه پیشنهادی دارید
این سوال و سورس برنامه رو در آدرس ذیل گذاشتم ولی جواب درستی نگرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)